Dekui uz foto!!! Paskutine atrodo ypac gerai: pabrezia miesto dydi
Atrodo, kad miestas neturi pabaigos
Atrodo, kad miestas neturi pabaigos
DIDMIESTI-gal galetum nufotografuoti ir ideti nuotrauku kokius visuomeninius pastatus stato (sakykim galerijas, universitetus). 
Kita savaite as isvaziuoju i kelione, tad tu nuotrauku gali tekti palaukti
Kad ir kaip ten bebutu, po keliones as pasidomesiu kur kas idomesnio yra statoma

Antroje nuotraukoje matosi tie aukstai
Buvau tik keliuose gatvese, tad daug nuotrauku ir nepadariau
Manau rytoj, dienos metu, man pavyks ir vel centre pabuvoti, tad pasistengsiu issamesniu foto padaryti (zinoma, jeigu planai nepasikeis)!

Zinai, Cikaga didelis miestas, tad negaliu zinoti, kas dedasi kiekviename rajone
As daugiausiai bunu pietiniuose rajonuose, o siaureje labai retai! Kad ir kaip ten bebutu, esu pastebejes, kad "Bridgeport" raojone pridygo kruva nauju namu (ir vis dar dygsta) vienoje vietoje! Kol dar turiu laiko galesiu pasidometi issamiau!!! Pries kelias savaites ziurejau Cikagos televizija, laida "Chicago works", tad ten parode daug nauju namu statybu, toliau nuo miesto! Seip, pacioje Cikagoje beveik nera vietos kazka naujo statyti, tad dauguma rajonu yra arba nugrianami ir atstatomi, arba atrestoruojami! Kiek man teko girdet siaurineje miesto dalyje daugiau vyksta statybu, tad gal reikes ten kada paklaidzioti ir paciam isitikinti!!! Tikiuosi, kad suteikiau nors siokios tokios informacijos. Pasistengsiu pasidometi siuo klausimu daugiau!
Comment