puikios foto, ypač smagu pamatyt vaizdus ne tik iš paties senamiesčio.
kažkada važiuodamas pro Nac. Biblioteką ir nežinodamas kas tai, buvau nustebintas šio pastato. jis ir Linnhall man sukelia asociacijas su III Reicho architektūra visgi bet kuriuo atveju tai išties įdomūs ir nestandartiški pastatai.
Aš tau jau paaiškinau Tornimäe lyginti su Europa ar nelyginti kiekvienas sprendžia pats, bet neteisinga po to sakyti, kad dar bus pastatytas Swissotel, kuris jau pats yra Tornimäe dalis. Ar supranti?
Tai, kad ash sako, kad aš buvau neteisus sakydamas, kad estų dangoraižius galima priešpastatyti mūsų Europai. Pradedam nebesusikalbėti.
Kaip jau minėjau tarp to ką šiuo metu matome aukštaūgių kvartaluose Vilniuje ir Taline galime dėti lygybės ženklą. Nors balsavime mes ir pirmaujame. Tačiau ką matysime po 2 metų aiškiai didesnių pasikeitimų bus pas mus.
Dėl Swissotel tai nusikalbėjau, kas be ko . Bet tada idomu , kodėl Tornimae dvynių negalima priešpastatyti Europai ?
Aš taip nesakiau
Skaityk:
Ash
Turėjau omenyje, kad buvai neteisus sakydamas, jog galima mūsų Europai priešpastatyt Tornimäe ir dar nurodydamas, kad ateityje bus pastatytas Swissotel.
Turėjau omenyje, kad buvai neteisus sakydamas, jog galima mūsų Europai priešpastatyt Tornimäe ir dar nurodydamas, kad ateityje bus pastatytas Swissotel
Dėl Swissotel tai nusikalbėjau, kas be ko . Bet tada idomu , kodėl Tornimae dvynių negalima priešpastatyti Europai ?
Nes todėl, kad kadangi, o bet tačiau vis dėlto išties, nes vis tiek nežinau.
Turėjau omenyje, kad buvai neteisus sakydamas, jog galima mūsų Europai priešpastatyt Tornimäe ir dar nurodydamas, kad ateityje bus pastatytas Swissotel
Tas yra tiesa. Taip yra todėl, kad labai daug estų turi galimybę ir dirba Helsinkyje. Rytais visi keltai į Helsinki būna perpildyti. Turiu pažystamą, kuri įkūrė firmą Taline. Įkūrus įmonę 5 metus neima pelno mokesčio, bet turi dalį pelno reinvestuoti į bendrovės veiklą. Tam tinka nauji automobiliai, ofiso įranga, alyginimai ir pan.
Dar vienas dalykas Talinui gerai yra tai, kad daugelis Skandinavų bendrovių įkūrę savo ofisus ar gamyklas, pvz. Nokia, Ericsson ir kt.
Geras, įdomu. Tik ar jiems kiekvieną dieną reikia paso? Beje, nuo Talino iki Helsinkio valanda kelio (plaukiant SuperSeaCat'u)
Komentuoti: