Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga / Chicago
Collapse
X
-
Naktinis miestas keistais kampais
Reikia papildyt šią temą. Tyrinėju, kas kur kaip matosi su plačiakampiu objektyvu, dauguma nuotraukų yra daugiau eksperimentinio pobūdžio, taip kad stipriai nebarkite
Čia vasara yra labai gražus fontanas, o dabar tik tuščia aikštelė:
LSD tiltas per Chicago's upę:
Čia tokie du dantukai, kai jį nuleidžia - jie čia susieina. Prideda tiltui stabilumo, nes jis vis tiek nuo transporto vibruoja. Pro plyšelį matosi Chicago's upė:
Trys nuotraukos kito tilto per LSD kitoj vietoj:
O čia Dan Ryan'o srautas:
Sustojau grįždamas po eksperimentų fotografuojant "Galvą užvertus". Pagalvojau, kaip malonu - trikojis normaliai stovi, man irgi nereikia gimnastika užsiiminėti:
LSD tiltas iš dar toliau:
Šiaip, kitas upės krantas:
Pakolkas tiekbeg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąGražu, o ar nebaisu po centrą naktim su veidrodžiu vaikščiot? Vienas vaikštai? ar apsaugą samdai?Milžiniškas miestas, brangiausi viešbučiai, visada kas nors kur nors vyksta, pilna policijos. Aišku, nesąmonių nereikia daryti, bet gal kaip nors be nuotykių pasiseks išsiversti. Yra ghetto rajonų - ten tai tikrai geriau nelįsti
Parašė taimis Rodyti pranešimąNegaliu atsispirti naktiniai fotografijai, šita iš paskutinės dalies labiausiai patiko- kokius stebuklus ilgas išlaikymas daro!
beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąir kaip gi tu ten gyveni - tame metalo ir betono mieste?
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąReik manyt ne ką blogiau nei miške
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąir kaip gi tu ten gyveni - tame metalo ir betono mieste?
Visai neblogai. Yra ežeras, parkai, "forest preserves", teatrai, muziejai ir t.t., o ir iki gažaus paplūdymio ( panašaus kaip mūsų prie Baltijos ) man tik apie valanda kelio. Šiaurės Amerikos miestų merų asociacija ( ar kaip ji vadinas ) jau kelintą kartą išrenka merą Daley kaip geriausiai besitvarkantį. Visais įmanomais būdais bandoma pridėti kuo daugiau žalumos, o ir rimti projektai eina pirmyn ryžtingai. Aišku, buvęs valstijos gubernatorius gavo 6 metus už kyšininkavimą, o pati valstija yra skolinga 180 mlrd. USD, bet tai niekisSvarbu, kad būtų judama į priekį
Žemom temperatūrom ir ilgu išlaikymu galima paaiškinti žmonių nebuvimą mano pateiktuose vaizduose.Paskutinis taisė Budulis; 2007.02.13, 15:06.beg, borrow and steal
Comment
-
papildymas
Orai buvo labai įdomūs, nuotraukų krūvas pridariau, tik neprisiruošiu iki galo sutvarkyti. Bet reikia pradėti
Fotografavau, kaip lėktuvai skraido:
Čia du vaizdai atsisukus:
Ką tik nustojo pustyti:
Iš toliau:
Kinzie tiltas:
O šitas man virš galvos. Labai giedra, matosi, kaip žvaigždutės blinksi:
Pradžiai tiekbeg, borrow and steal
Comment
Comment