Baikeriai Lake shore drive su vaizdu i Cikagos centra

o yra nemažai ir sveikų lietuviškų patiekalų, tik per sovietmetį gerokai numarintas jų populiarumas. Pvz. tie patys "žemaitiški" blynai buvo "išrasti" kažkurios Alytaus gamyklos valgyklos kepėjos septintąjame dešimtmetyje, o tikroji unikali žemaičių virtuvė yra užmiršta.
 o yra nemažai ir sveikų lietuviškų patiekalų, tik per sovietmetį gerokai numarintas jų populiarumas. Pvz. tie patys "žemaitiški" blynai buvo "išrasti" kažkurios Alytaus gamyklos valgyklos kepėjos septintąjame dešimtmetyje, o tikroji unikali žemaičių virtuvė yra užmiršta.

.
. 

Išlipome pačiame centre ir štai ką pamatėm..
 Išlipome pačiame centre ir štai ką pamatėm..

Būtinai dar ten sugrįšiu ir stengsiuosi pataikyt, kad saulė šviestų
 Būtinai dar ten sugrįšiu ir stengsiuosi pataikyt, kad saulė šviestų  

Ta pirma foto turėjo būti įdėta paskutinė įspūdžiui dar labiau sustiprinti
 Ta pirma foto turėjo būti įdėta paskutinė įspūdžiui dar labiau sustiprinti  Gražu, dėkui. Tik gal gali ir paprastesnių foto įdėti, eilinės gatvės, skerskatvio... Nes dbr, tai visos rinktinės
 Gražu, dėkui. Tik gal gali ir paprastesnių foto įdėti, eilinės gatvės, skerskatvio... Nes dbr, tai visos rinktinės  Nžn gal kaip jau geru fotografu patampama, nesinori dėti eilinių foto
 Nžn gal kaip jau geru fotografu patampama, nesinori dėti eilinių foto  
  Mano visas top5 vietas užimtų NYC, nes tik jame ir buvau
 Mano visas top5 vietas užimtų NYC, nes tik jame ir buvau 

Comment