Parašė arsiakas

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Panevėžio universali "Cido" arena

Collapse

X
- 

- 

Pasisekė jums, kad Šiauliai pirmieji planetoje sugalvojo ir pasistatė tokią areną, nuo nieko nekopijuodami, patys viską sugalvojo ir pasistatė mikliai. Tikiuosiu supranti ką aš noriu pasakyt. Nebejuokaukit su tokiais pareiškimais, o ir Panevėžio vizija buvo pristatyta dar prieš Šiaulių tik, kad Šiauliuose viskas sklandžiau ir sparčiau vyko, dėl ko areną pas jumis jau beveik pastatė, o pas mus dar tik pradės...Parašė Apollo Rodyti pranešimąKaip ir sakė Paulius, man tikrai "kvepia" tai Šiaulių Arenos kopijavimu.
Comment
 - 

Baikit vienakart tokias erezijas skleist. Jau buvo pries kelias savaites tokia diskusija apie plagijavima isivyravus. Pasiskaityk, gal pajusi malonuma. Ko tu nori is tu arenu? Architekturinio stebuklo?Parašė Apollo Rodyti pranešimąKaip ir sakė Paulius, man tikrai "kvepia" tai Šiaulių Arenos kopijavimu.دائما الليتوانيه
Comment
 - 

Ramiau.Parašė dts Rodyti pranešimątvora jau stovi
 darbininkai vaiksto 
 ruosiasi spa centro statyboms
Tai kad nupjovus tuos du išsikišimus ir būtų SiemensParašė molotov_47 Rodyti pranešimąNa zmones nelabai man patinka tas paskutinis maketas siame puslapyje... Manau galetu padaryt kazka panasaus i siemensa tik su keliom naujom detalem, nes nesinori, kad butu fiasco kaip su daugeliu siauliu projektu
 . Be to Siemens nėra geriausias pavyzdys arenoms, architektūrine prasme.

Comment
 - 

Na cia tikiuosi is geros puses toki klausima uzdaveiParašė vaidasc5 Rodyti pranešimąAs Panevėžy ką nors yra pastatyta ne PST?
 Juk neveltui imone vadinas Panevezio Statybos Trestas 
  Manau, nera ko stebetis. 
O del SPA centro, tai jis bus toje pacioje teritorijoje kaip ir arena, todel jos projekto eiga tinka ir cia...دائما الليتوانيه
Comment

bet atsilus manau darbai turetu pradet judet...

Comment