Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prekybos ir pramogų centras „OZAS“

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Arunas Rodyti pranešimą
    keista koncepcija - "low cost", taciau ne "low price".
    daug kur prekes isdeliotos tiesiai ant paleciu kaip kokiam Lidle, o kainos deja, bet aukstesnes negu Rimi ar Iki.
    as tai labai nusivyliau.
    Gal ir taip, bet ne visų prekių. PRISMA pristatė naują prekinį ženklą RAINBOW. Kainos ir kosepcija šių prekių atitinka OPTIMA LINIJA, tačiau kokybė nepalyginamai geresnė.
    P.S.: Gal čia tik mano problema, bet man pasirodė, kad OZE muzika per garsi (kaip ir PRISMOJE). Kadangi iki šiol visus kartus OZE lankiausi su 2,5m. sūnum, jį prisišaukti daug sunkiau, o ir kai jis vos per kelis žingsnius nuo manęs nutolęs bando ką nors man pasakyti, reikia labai gerai sutelkti klausą arba skaityti iš lūpų, kad suprastum ką sako.
    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

    Comment


      Diskusijoms konkrečiai apie "Prismą" yra tam sukurta tema.
      Paskutinis taisė Ametistas; 2009.08.27, 13:30.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

      Comment


        Lukesčiai nepasiteisino, planai keičiasi - dabar svarbiausia pritraukti pirkėją.

        Pirmiau ateikite, o pinigus galėsite leisti vėliau
        "Jeigu žemės ūkyje dirba 80 proc. žmonių - šalyje badas, o kur žemę dirba iki 5 proc. gyventojų - maisto produktų perteklius"

        Comment


          Parašė zajcik Rodyti pranešimą
          Lukesčiai nepasiteisino, planai keičiasi - dabar svarbiausia pritraukti pirkėją.

          Pirmiau ateikite, o pinigus galėsite leisti vėliau
          Citata iš to paties straipsnio:
          Jo (Alexander Otto „ECE“ vykdomasis direktorius) teigimu, sunkmečiu visiems taupant, „Ozas“ sieks lankytojus privilioti pirmiausia pramogomis ir galimybėmis gerai praleisti laiką.
          Ir kokias gi pramogas jie žada siūlyti nuo atidarymo iki rugsėjo vidurio? Ar tik nepersistengia direktorius šlovindamas savo PC? Restoranas 3 aukšte dar neatvėrė durų, tas pats su šalia esančiu kino teatru, žaidimų kambaryje alpinizmo pramoga bus pasiūlyta tik rugsėjo 12d., o ir šiaip tame žaidimų kambaryje pernelyg daug tuščios vietos. Kokios dar pramogos? Ar važinėjimasis eskalatoriais — irgi pramoga? O vat štai kaimynystėje esantis AKROPOLIS jau dabar siūlo ne tik kiną, bet ir ledo aikštę, boulingą. Net pavalgyti jame daugiau pasirinkimo. Net ledų pasirinkimas (neskaičiuojant MAXIMOS ir PRISMOS) AKROPOLYJE nepalyginamai didesnis. Praktiškai kone vienintelis tikras OZO koziris šiandien — PC PRISMA.
          I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
          Parama Siaurojo geležinkelio klubui

          Comment


            Is viso, man tai yra pirmasis PC, i kuri net nebuvo noro apsilankyti. Vien matydamas PC isores apdaila pasidaro nemalonu. Mano nuomone, net ,,Akropolis" silciau atrodo nei ,,OZAS". Dar vieno dalyko nesuprantu: kodel nera pagrindinio iejimo, ar bent kazkokiu tikslesniu iejimu, kad klientas nesukdamas galvos is karto matytu iejima. Toliau... Sutinku, cia yra daug saules sviesos, taciau negi tuo viliosi klientus? ,,Panorama" PC daug geriau isdestyti stoglangiai, visai kitaip interpretuojasi sklindanti sviesa. O cia? Nu sviecia tai sviecia, ka cia daugiau ir pasakysi.

            Comment


              Apsilankiau šiame pasaulio stebukle.
              Nieko naujo nepasakysiu, jei teigsiu:
              - tragiškas parkavimas
              - visiškas klientų neinformavimas (nors ką ten informuoti, jei yra viena gatvė)
              - ten šviesiau nei "Akropolyje"
              - šiek panašu į "Europą" ar kažkurį lyg ir Krokuvos centrą.

              Neatidarytos parduotuvės neužkliuvo - vis tiek aišku, kad labai greit bus atidarytos bus "Sportland" ar "Pyk ant ...burgo". Šiaip rusiškai "klop" - vienas toks vabdzys, bet negi pradėsi čia prie visų taikytis - linkiu geros prekybos šiam prekių ženklams ir drabužių parduotuvei "Bibo" ar kaip ji ten...

              Pirmas įspūdis - eiti nuo 0 aukšto parkavimo iki eskalatoriaus statybiniais užkaboriais kiek nusibodo.
              Pirmame aukšte, ten kur "fastfūdas" - žmonės bando kažkur padėti tuščias stiklines, nes arti nėra šiukšliadežių. Įsivaizduokim, kai patrodytų mcDogis, jei nebūtų tų "padėkos dėžių".

              O transporto schema - labiau nei apgailėtina. Padarė siaurutę gatvę aplink "Ozą". Prie "Prismos" įėjimo pristatyta mašinų; iš abiejų pusių po mašinų srautą. Tą atkarpą važiavau gal 10 ar 15 minučių; jei daro siaurą gatvę, gal bent prižiūrėtų, kad niekas ten mašinų nestatytų.

              Kiekvienas prekybcentris traukos tašką nukiša kuo toliau, kad būtų aplankomos ir kitos vietos. O šiuo atveju vienam pagrindinių nuomininkų "Ozas" padarė didelę, bet meškos paslaugą:
              - nėra aikštelės ar normalaus privažiavimo prie "Prismos" įėjimo (net "Panoramoj" atskiri eskalatoriai į "Rimi")
              - iš antro aukšto riūgti maišus labai nepatogu.

              Pažiūrėsim kaip jiems ten seksis toliau.

              Comment


                Vakar teko lankytis Oze. Tai mano nuomone P&C bus kaip ir vienas traukos centru tenai. Kadangi kainos lyginant su Aprangos grupes valdomom CITY parduotuvem tikrai geresnes. Kas iskart mates kruva pirkeju su P&C maiseliais

                Comment


                  Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                  Grįžtant prie temos ir kalbant apie kino teatrą Oze. Vieša paslaptis, kad Oze turėjo įsikurti Forum Cinemas. Mano žiniomis (nėra jos 100 proc. patikimos), prasidėjus sunkmečiui Forum Cinemas pergalvojo savo plėtros planus ir pastarųjų kuriam laikui atsisakė apskirtai. Tačiau jau buvo pasirašyta sutartis su PC Ozas. Tada jie sugalvojo palikti Akropolį (nes ten baigiasi nuomos sutartis) ir persikraustyti į Ozą, su kuriuo kaip jau minėjau buvo pasirašę sutartį. Kaip bebūtų planai paskutinę akimirką pasikeitė. Galbūt VP labai geras sąlygas pasiūlė ir gavosi taip, kad Forum Cinemas pasirinko mokėti baudą Ozui, už sutarties sąlygų nesilaikymą, nei kad atidaryti dar vieną KC ar persikelti iš Akropolio. Dar kartą kartojuosi, jog neesu tikras dėl informacijos patikimumo, girdėjau tai iš žmogaus, kuris tokius dalykus tikrai gali žinoti, tačiau nežinau kiek jis buvo suinteresuotas pasakyti viską kaip yra iš tikrųjų.

                  Darau prielaidą, kad tai yra tiesa. Jei tikrai yra taip, tai bent jau aš visai tikiuosi kokio Cinamon atėjimo į Vilnių, Ozui pasiūlius jam labai geras sąlygas čia įsikurti, nes jau nėra daugiau kur dėtis. Tai taip pat būtų konkurencinis pliusas, kaip kad Prisma vietoj Maximos, Peek & Cloppenburg vietoj Aprangos ir dar būtų Cinamon vietoj Forum Cinemas. Kaip bebūtų, tai tik mano logika ir spėliojimai remiantis ne visai patikima informacija .

                  Jei kas nors žino ką nors daugiau, būtų įdomu tai išgirsti .
                  Dėl kino atradau kai ką Informacija lyg ir senoka, tačiau šioje temoje neteko pastebėti to. Taigi:
                  „Forum Cinemas“, su kuriais derėjomės, nebeturi pinigų, todėl į kino salių statybą investuojame patys, o paskui derėsimės su operatoriais, kuriems jas išnuomosime“, – sakė „Ozo“ nuomos vadovas Laurynas Mituzas.
                  http://www.15min.lt/naujiena/laisval...2/53056/?fid=2

                  Comment


                    Apie tai, jog trūksta pinigų, jau kažkur buvo minėta. Visai tikiu, kad VP įkišo nemažai pinigų, kad išlaikytų ,,Forum Cinemas".

                    Comment


                      Buvo smagu, kai iš parkavimo aikštelės apie 20 žmonių liftu pakilome į 3-ią aukšta "Prekybos centras". Atsivėrus lifto durims atsidurėme kažkur ant stogo, ar pagalbiniuose plotuose ir draugiškai bėgom atgal
                      Be to, galima į humoristinę laidą siųsti rodykles šalia rodančias visiškai skirtingas kryptis "Prekybos centras".

                      Comment


                        Parašė Sula Rodyti pranešimą
                        Buvo smagu, kai iš parkavimo aikštelės apie 20 žmonių liftu pakilome į 3-ią aukšta "Prekybos centras". Atsivėrus lifto durims atsidurėme kažkur ant stogo, ar pagalbiniuose plotuose ir draugiškai bėgom atgal
                        Be to, galima į humoristinę laidą siųsti rodykles šalia rodančias visiškai skirtingas kryptis "Prekybos centras".
                        Mes taip pat išgirdome tą magišką žodžių derinį PC trečiame aukšte ir bandėme išlipti jame

                        Parkingas tai tragiškas, važiuoji ir nežinai kur vietos ieškoti.

                        Norėjome valgyti, tai sakome vis tiek Oze tikrai bus kur pavalgyti. Užkilome į trečią aukštą, o ten tiek daug ploto restoranams, bet gaila, kad tušti, tai teko kažkokių lievų kebabų pirmam aukšte įmesti. Netikiu šio PC perspektyvomis yra tik kelios parduotuvė dėl, kurių aš ten draugę dar ne kartą užvešiu, bet tik tiek. Dažniau lankomės ir lankysimės "Panoramoje", jis kažkodėl Vilniuje mums priimtiniausiais PC. Tai tiek mano akimis iš Kauno

                        Ai dar sakau, būtinai pažiūrėsiu Champion parduotuvę, juk NBA ir Žalgirio maikutes pardavinėja. Nu ir ną... kai aš jas pamačiau. Kas gali 159 lt. išmesti ant jų... Aš noriu už tokius pinigus, beveik identiškų maikių, su kuriomis žaidžia krepšininkai...
                        You've got one life! Live it!

                        Comment


                          Buvau sestadieni siame PC. Skaitau jusu postus ir nesuprantu apie kokia Prisma eina kalba, as tokios niekur neradau... ir siaip kazkokia painiava su liftais teko stebet kaip vyras su zmona riejasi, tipo ka tu paspaudei! ziurek i kokius garazus atvaziavom )) mano nuomone nieko gero, Panorama kur kas geriau

                          Comment


                            Senos naujienos, bet šiek tiek nuotraukų ir iš manęs











































                            Comment


                              Prisma rulezzz...
                              ar jauciat skirtuma tarp kitu lt turgu maximu iki rimi ir norfu??
                              Kulinarija, receptai

                              Comment


                                Parašė WooHoo Rodyti pranešimą
                                Prisma rulezzz...
                                ar jauciat skirtuma tarp kitu lt turgu maximu iki rimi ir norfu??
                                Aš nejaučiu. Papasakok man apie skirtumą, kurį jauti tu
                                http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

                                Comment


                                  jauciu kad prismoj vaniajat kaip norfoj senais laikais

                                  Comment


                                    Parašė WooHoo Rodyti pranešimą
                                    Prisma rulezzz...
                                    ar jauciat skirtuma tarp kitu lt turgu maximu iki rimi ir norfu??
                                    Visiškas fuflo ta "Prisma", buvau neseniai. Dizainas priminė tarybinius laikus, o rusiškas popsas, garsiai grojantis per visą salę, tą priminimą dar labiau paryškino. Kainos tikrai ne mažesnės nei kitur. Vienintelis atradimas buvo, kad daug suomiškų prekių. Bet kam man, pvz., suomiški spagečiai, jei aš galiu už tokią kainą kitur nupirkti tikrus itališkus Tai kad, manau, buvau ten pirmą ir paskutinį kartą. Visai kitoks įspūdis nuo "Ozo", kaip supratau, ten ir kinas turėtų atsdaryti, tai jau didelis plisas.

                                    p.s. žinoma, parkingas yra siaubingas, bet gal dar sutvarkys ten iki galo.
                                    Paskutinis taisė oranger; 2009.09.11, 12:52.

                                    Comment


                                      Labai nejaukus interjeras Prismos, o kainos tokios pat kaip ir visur, kiek pastebėjau tik vaisiai ir daržovės pigesni.
                                      Flickr

                                      Comment


                                        Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                        Labai nejaukus interjeras Prismos,
                                        klaikus, sakyčiau ko jau verta prekių skyrių simbolika, man grynai priminė rusiškus "univermagus" arba pirmas "Vilniaus prekybos" parduotuves, dar iki "Maximos"

                                        Comment


                                          per šviesu ten. maniškė, man akys paskaudo, toko dėti akinius nuo saulės.
                                          Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

                                          Comment

                                          Working...
                                          X