Parašė Mantas

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Prekybos centras „Panorama“

Collapse

X
- 

Tai visgi su statybos leidimais ir detaliaisiais čia mažai bendro (apie ką mes dabar čia ir kalbam) ir pastatas nebaigtas tik formaliai.Parašė deep'as Rodyti pranešimąNiekas neskuba įsirenginėti apartamentų. Visgi VV manau prabangiausias pastatas Vilniuje. Vidaus apdailai naudojamos labai brangios medžiagos pagal specialius užsakymus atvežtos iš įvairių šalių.Mano galerija Flickr'yje
Comment
 - 

Is sonu jau pradetas montuoti fasadas, toks koks ir buvo vizualizacijose. Su nuotraukytemis truputi sunkiau. Pro ten daznai pravaziuoju, bet vairuojant issitraukti fotoaparata, kai nesuzymetos juostos, gatve isplateja i lauka ir visi vaziuoja belenkaip, per daug pavojinga
.

gera gyventi gerai
Comment
 - 

Čia gal poros savaičių senumo nuotrauka

Girdėjau, kad "Panoramos" atidarymas nukeltas į kitų metų rudenįPaskutinis taisė Rap01LT; 2007.10.11, 19:50.Travianas - lietuviškas strateginis internetinis žaidimas
Registracija: http://www.travian.lt/?uc=lt3_36634
Comment
 - 

Na, gamyklos griovimą tai jau 2005 sausio-vasario mėnesiais pradėjoParašė Ciklop Rodyti pranešimąPradėta buvo kiek prisimenu 2005 rudenį.. kažkaip ir man atrodo, kad labai jau ilgai ta pastatą stato, nors darbo jėgos pajėgos sutelktos ten didelės..

Mano galerija Flickr'yje
Comment
 - 

Aišku, kad bus, bet gal sumažės šiek tiek prie Akropolio. Tiesa, neatkreipiau dėmesio, ar ten bus koks nors šviesoforas.Parašė liutass Rodyti pranešimąKamščių nebus?
Comment

Tuom net nereikia abejot kad jis bus 

Comment