Parašė Asshole
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko Apartamentai
Collapse
X
-
2 romas dekui dekui, net viskas galbut viename
o del kritikos - patylesiu, nes norint kritikuot, reikia bent jau but isigilinus i visas detales. architekturos vertinimas grazu - negrazu yra subjektyvus dalykas - visiems kaip sakoma neitiksi!!! taipogi ir spalvos - vienam grazu oranzine, kitam zalia...
del medziagu kokybes, tai tema siulau uzristi kokiai desimciai metu, nes nacionalinis bruozas - sutaupyti ir pasitenkint senuku medziagom lietuviui yra labai sunkiai isgyvendinamas ir dar ilgai musu investuotojai nesupras, ka reiskia naudoti geras medziagas
o didziausia siauba ir gandus kelia - nezinojimas...
insoliacija salygojo pacia pirmine ideja, o ne dabar vysktancius pakitimus, kurie imho yra naturalus dalykas. vidurio issikisimas yra tiesiog issauktas naturalios funkcijos, jei zinote statybos normas tai zinote, kad kuo auksciau lipa namas tuo daugiau ploto uzima laiptines beigi liftai, beje esu isitikines, kad auksto gyvenamasis plotas nepasikeite
Comment
-
Kilo mintys man gal asshole is "Vyroko" kompanijos ar dar kaip nors prisidejas prie pastato nuostabumo, delto jam musu "kritika" ausis glamzo ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Assholeo didziausia siauba ir gandus kelia - nezinojimas...
Ir tai daugumos nuomone, jeigu tau viskas atrodo gerai, tai tu esi cia mazuma. Beje, kartais ne "Vyroko" atsotovas busi?
Comment
-
Anonymous
ech turesiu jus nuvilt, nesu is vyroko, gal net butu visai linxma arba taip va cia vyrokas ko gero neisdrys lyst o kas link ju saito - teni aiskiai matosi kur ir kiek tu butu belike, taip kad manau su pardavimais jiem neproblema beje planai sumesti esamos padeties kolegos
o kad man viskas gerai atrodo, as nesakau, daug kas man desiniam krante nepatinka, bet mane uzknisa nepagristas fleiminimas visi staiga patapo architekturos guru, ir urbanistikos egzpertais beje nei vieno is jusu durniais nelaikau, tik bysky tolerancijos pasigendu
former asshole, tas accountas nepatiko sefui
Comment
-
Parašė Assholeinsoliacija salygojo pacia pirmine ideja, o ne dabar vysktancius pakitimus, kurie imho yra naturalus dalykas. vidurio issikisimas yra tiesiog issauktas naturalios funkcijos, jei zinote statybos normas tai zinote, kad kuo auksciau lipa namas tuo daugiau ploto uzima laiptines beigi liftai, beje esu isitikines, kad auksto gyvenamasis plotas nepasikeite
Comment
-
Situos klausimus uzduok vyrokui, jie investuotojas - jie ir pasakys, o ko gero ne o plotas prie to, kad kazkas rase, kad sitas issiputimas vidineje puseje yra budas pasidinti butu plota, tai kazkaip as to nematau, planuose vyroko saite aiskiai matosi, kas ten yra... ir kodel, man yra suprantama, o ar grazu ar ne as nefleiminsiu
o del baigimo gali tekt ilgai laukti bet tiketis, kad viskas atrodys, kaip toje vizualizacijoje, man atrodo yra nerealu, man ji daugiau panasi i koncepcija o ne i galutiny projekta
Comment
-
Na man tai sita sraige nelabai patinka. Nors aisku tai yra subjektyvi 'grazu-negrazu' nuomone. Taciau mano skonis yra formuojamas siuolaikines, naujausios (labiausiai vertinamos ir aprasomos- reiskia geriausios) Olandu, Ispanu etc. architekturos pavyzdziais. Tai vat situo savo suvokimu apie architektura as ir remiuosi. Zaliasis klozetas yra giadys ir patinuotos dangos stogas jo neisgelbes.
Comment
-
/\' čia gal statybininkai laikinai pasiliko kad nereiktų vagonėlio
O šiaip tai dabar viskas aišku, kodėl pakeistas projektas - potencialiems pirkėjams trūkdavo balkonų pirmoje dalyje ;|
Beje, panašu kad ant naujosios dalies nebebus kur lipdyti (tfu, tfu, tfu) tos žalios nesamonės Gal ir pakenčiamai tas Vyrokas galų gale atrodys
Comment
Comment