Per pora savaičių tokiam objekte labai didelių pokyčių prie pamatų nepadarysi. 
Plius skelbiasi, kad dirba minimaliai.
					Plius skelbiasi, kad dirba minimaliai.

) - man tai yra ubago mąstymo pavyzdys (ubago mąstymas = kai skurdžius perka Ferrari).
) - man tai yra ubago mąstymo pavyzdys (ubago mąstymas = kai skurdžius perka Ferrari).  

) - man tai yra ubago mąstymo pavyzdys (ubago mąstymas = kai skurdžius perka Ferrari). Kalbu konkrečiai apie šį objektą ir šį projektą. Neapsimeskit, kad viskas čia jau taip vienareikšmiška. "Skurdžiaus mentalitetas" - kai kuriami prabangūs taškiniai objektai, nesutvarkius elementarių dalykų. Toliau laiko negaiškim diskutuodami, nieko iš to nebus. Hau.
 Kalbu konkrečiai apie šį objektą ir šį projektą. Neapsimeskit, kad viskas čia jau taip vienareikšmiška. "Skurdžiaus mentalitetas" - kai kuriami prabangūs taškiniai objektai, nesutvarkius elementarių dalykų. Toliau laiko negaiškim diskutuodami, nieko iš to nebus. Hau. 

Kalbu konkrečiai apie šį objektą ir šį projektą. Neapsimeskit, kad viskas čia jau taip vienareikšmiška. "Skurdžiaus mentalitetas" - kai kuriami prabangūs taškiniai objektai, nesutvarkius elementarių dalykų. Toliau laiko negaiškim diskutuodami, nieko iš to nebus. Hau.
Comment