Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujosios Vilnios futbolo kompleksas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    O tai jau statybos pradėtos?
    BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

    Comment


      #22
      Parašė Berliner Rodyti pranešimą
      O tai jau statybos pradėtos?
      statybos dar nepradetos...
      ---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----

      Comment


        #23
        ---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----

        Comment


          #24
          Tikriausiai nesulauksim to
          You might surprise yourself.

          Miestai.net FB

          Comment


            #25
            Būtų gerai. Važiuotume ten futbolo žaisti, o tai Sportimoje jau vietos nebelieka.
            music on my mind.
            FC Žaibai

            Comment


              #26
              Pastaruoju metu lietuvoje apskritai iprasta naikinti sporto infrastruktura, teisinantis jos nepelningumu. Aisku, daugiabucius resti ir lengviau, ir pelna greiciau (ir didesni) pasiimi. Del to pas mus ir arenos taip sunkiai juda i prieki, ir seni projektai (kad ir sis N. Vilnioj arba Seskines stadiono) stovi, arba isvis naikinami stadionai vietoj kuriu prekybcentriai atsiranda (kaip Molas Barsausko gt. Kaune). Esu ir siuo atveju skeptikas.

              Comment


                #27
                Čia aišku valdininkėlių bėda. Kartais geriau užkonservuoti ir palaukti geresnių laikų, nei viską išdalinti daugiabučiams. Nes kai pagaliau valstybė atsikvošės kur yra jos prioritetai, jau gali būti vėlu.
                Susiprotės, kad mokykloms vis dėl to reikalingi stadionai, kad augtų nauja sportininkų karta. Tačiau aplink mokyklas vietoj stadionų jau bus pristatyta daugiaubučių ir prekybcentrių. Apskritai mieste neliks plotų žmonių laisvalaikiui, nes visur bus tik perkama ir "gyvenama".

                Comment


                  #28
                  Na kaip ir naujos info www.vilnius.lt duoda apie si projekta. Savivaldybe ruosiasi steigti VšĮ Naujosios Vilnios futbolo centras.
                  Gal pajudes reikalai pagaliau...
                  Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

                  Comment


                    #29
                    Buvau pilnas optimistas ir žinojau, kad tokie projektai neapleidžiami.
                    Valio!!!

                    Comment


                      #30
                      Šendien per vietines žinias sakė, kad darbai prasidės kitąmet. Savivaldybei ir Futbolo federacijai kainuos 80 milijonų litų.
                      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                      Comment


                        #31
                        Nežinau ar tikėti ar ne, nes be ežiukų egzistuoja daugybė gyvių, kurie gali visam šitam reikalui pakišti koją.

                        Comment


                          #32
                          Ir aš jau bijau taip imt ir patikėt, per daug sunku jau tą padaryt. Geriau atsargiai palauksiu tų menamų statytų ir tikiuosiu nereiks dar kartą mintyse susikeikti ir giliai atsidūsti...

                          Comment


                            #33
                            Naujausia info is www.vilnius.lt:
                            Šiandien sostinės Savivaldybėje vykusioje diskusijoje dėl futbolo infrastruktūros plėtros Vilniuje perspektyvų meras Artūras Zuokas, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Liutauras Varanavičius, Savivaldybės Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas bei futbolo nacionalinės rinktinės vyr. treneris Algimantas Liubinskas ir kiti suinteresuoti asmenys aptarė specializuoto futbolo sporto komplekso statybos Naujojoje Vilnioje perspektyvas, futbolo akademijų steigimo Lietuvoje planus, būsimą futbolo infrastruktūros plėtrą sostinėje.
                            Sostinės meras diskusijos dalyviams priminė, kad Naujojoje Vilnioje bus pradėtas kurti naujas futbolo centras, kuriame bus sudarytos puikios sąlygos jaunajai kartai ugdyti, ten galės vykti tarptautinės jaunimo varžybos. Į naująjį kompleksą planuojama perkelti Lietuvos futbolo federacijos administraciją, Vilniaus futbolo mokyklą ir rinktinių treniruočių bazę. Futbolo aikštynų komplekse bus įrengti du stadionai ir trys treniruočių aikštelės, šalia komplekso bus pastatytas viešbutis sportininkams. Šį sporto centrą steigs Vilniaus miesto savivaldybė ir Lietuvos futbolo federacija. Miesto Savivaldybė šiam projektui įsipareigojo skirti 8 mln. litų.
                            Naujosios Vilnios bendruomenės pirmininko E. Jakubausko teigimu, šis futbolo kompleksas svarbus bendruomenei, nes drauge su planuojamu futbolo centru plėsis ir laisvalaikio infrastruktūra. Tikimasi, kad šalia futbolo komplekso bus įrengti teniso ir krepšinio aikštynai, atsiras viešasis transportas, pagyvės statybos Naujojoje Vilnioje.
                            LFF prezidentas L. Varanavičius pabrėžė, kad Naujojoje Vilniuje kuriamas futbolo centras bus ir didžiausia iš federacijos kuriamų futbolo akademijų, kuri ne tik leis ugdyti profesionalius sportininkus, bet ir sudarys sąlygas spręsti vaikų užimtumo klausimus, nuolat organizuoti masinius futbolo renginius sostinės vaikams.
                            Diskusijos dalyviai svarstė kitų miesto sporto bazių likimą. Meras pabrėžė, kad futbolo stadionai dažnai laikomi nekilnojamo turto objektais, iš kurių siekiama pasipelnyti. A. Zuoko teigimu, Savivaldybė siekia ginti viešąjį interesą ir užtikrinti, tokios sporto bazės išlikti mieste, lengvai pasiekiamose vaikams vietose, jos neturi būti iškeltos į užmiestį.
                            Sostinės meras taip pat informavo susitikimo dalyvius, kad Vilniaus miestas gerina vaikų sportavimo sąlygas. 7 sostinės mokyklose jau įrengtos sintetinės stadionų dangos, vaikai šiuose stadionuose gali žaisti ir prastu oru. 15 mokyklų renovacijos ir ūkio priežiūros konkursą laimėjusios įmones įsipareigos per metus atnaujinti ir tų mokyklų stadionus.
                            Meras taip pat pabrėžė, kad nuo kitų metų Savivaldybė pirmoji ketina įvesti popamokinio ugdymo moksleivio krepšelį, kuriame būtų numatytos lėšos sostinės vaikų ugdymui. Ateinančiais metais šis krepšelis būtų skiriamas socialiai jautriems mokiniams, už kurių būrelius ar sporto klubus negali sumokėti jų tėveliai. Vienam mokiniui bus skiriama tam tikra suma, kuri bus panaudota vaiko pasirinktam popamokiniam ugdymui. Tikimasi, kad tokia sistema leis vaikui pasirinkti, kokį būrelį jis nori lankyti, ar ką sportuoti, popamokinio ugdymo paslaugų teikėjai konkuruos, gerės paslaugų kokybė.
                            Susitikimo dalyviai taip pat aptarė Nacionalinio stadiono, Žalgirio stadiono, kitų sostinėje esančių futbolo sporto centrų klausimus.
                            Daugiau informacijos: Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Algimantas Liubinskas, tel. 211 2400.
                            Viešųjų ryšių tarnybos vedėja Rūta Diržanauskaitė
                            Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

                            Comment


                              #34
                              Parašė Barabasas Rodyti pranešimą

                              Susitikimo dalyviai taip pat aptarė Nacionalinio stadiono, Žalgirio stadiono, kitų sostinėje esančių futbolo sporto centrų klausimus.
                              ir panašu, kad nieko nenusprendė

                              Na, bent jau NVFK (Naujosios Vilnios futbolo kompleksas) kuo toliau, tuo labiau tampa realybe

                              Comment


                                #35
                                Antradienį Lietuvos futbolo federacija ir Vilniaus miesto savivaldybė pasirašė viešosios įstaigos, Naujoje Vilniuje kursiančios Vilniaus futbolo akademiją, steigimo dokumentus.

                                Viešosios įstaigos steigimo dokumentus pasirašė Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius ir Vilniaus mero pavaduotojas Vitas Karčiauskas.

                                Naujajame futbolo aikštynų komplekse bus įrengti du stadionai ir trys treniruočių aikštelės, šalia komplekso bus pastatytas viešbutis sportininkams. Komplekse bus sudarytos puikios sąlygos jaunajai kartai ugdyti, ten galės vykti tarptautinės jaunimo varžybos. Į naująjį kompleksą planuojama perkelti Lietuvos futbolo federacijos administraciją, Vilniaus futbolo mokyklą ir rinktinių treniruočių bazę.

                                Naujojoje Vilniuje kuriamas futbolo centras bus ir didžiausia iš federacijos kuriamų futbolo akademijų, kuri ne tik leis ugdyti profesionalius sportininkus, bet ir sudarys sąlygas spręsti vaikų užimtumo klausimus, nuolat organizuoti masinius futbolo renginius sostinės vaikams.

                                Bendra futbolo komplekso projekto vertė siekia apie 40 mln. litų, Vilniaus miesto Savivaldybė šiam projektui įsipareigojo skirti 8 mln. litų.


                                Is http://www.futbolas.lt
                                Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

                                Comment


                                  #36
                                  Po šio susitikimo UEFA prezidentui bei Vilniaus miesto vadovams buvo pristatytas Vilniaus futbolo akademijos, kurią ketinama įkurti Naujojoje Vilnioje, projektas. Sostinės meras Juozas Imbrasas ir M.Platini pažadėjo skirti lėšų ir kitokiais būdais remti šios akademijos kūrimą. Konkrečios sumos nebuvo minimos. Statybos gali prasidėti jau šiemet. M.Platini pažadėjo atvykti į šios futbolo akademijos atidarymą, kuris numatytas 2009 arba 2010 metais. Svečias sužinojo, jog ši Naujosios Vilnios futbolo akademija taptų ir mūsų nacionalinės rinktinės treniruočių centru.

                                  Comment


                                    #37
                                    šaunu, kad pagaliau ir Lietuvoj futbolas pradeda susilaukt dėmesio

                                    Comment


                                      #38
                                      na butu smagu jei tai bus tiesa, o ne vel atideta kokiam pusmeciui, tada isspausdins straipsny, kad jau tuoj statysim, patikesiu, kai atidaris
                                      Uz Lietuva

                                      Comment


                                        #39
                                        seniausiai demesio reikejo, bet man atrodo labai patyko tarp pievu zaist o ne tarp modernaus sporto komplekso.

                                        Comment


                                          #40
                                          bet ar tik nenutiks kaip visada, vel keletui meteliu atides
                                          Uz Lietuva

                                          Comment

                                          Working...
                                          X