Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pašilaičiai, Perkūnkiemis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
man tas Just In toks baisus Perkūnkiemis-2, kad tik bėkite nuo jo kuo toliau. Jau dabar visas gana brangus Virbeliškių kvartalas keikiasi išvažiuodami ryte per 3-4 šviesoforą, o geriau tikrai nebus. Visi galimos infrastruktūros objektai aplink Lidlą kol kas tik gražiai piešiami ir nebus vystomi, kol neparduos tų 5000 butų tarp Justiniškių gatvės ir aplinkkelio. Visi vaikai eis į darželius ir mokyklas Justiniškėse arba Pašilaičiuose. Jei dairotės naujos statybos Pašilaičiuose, Eikos namai su uždaru kiemu yra geriausias variantas.Parašė varlyte Rodyti pranešimąSveiki, gal kas turi kokių žinių apie projektą just-in, statytojas realco? Būtų idomu išgirsti nuomonių, galbūt teko iš šio statytojo kitus projektus pirktis?
Comment
-
Sveiki Gintarai Nenartavičiau. Jūs kaip užsikirtusi plokštelė matau per visur tuos pačius blėnius varot ????Parašė Gintarinis Rodyti pranešimą
man tas Just In toks baisus Perkūnkiemis-2, kad tik bėkite nuo jo kuo toliau. Jau dabar visas gana brangus Virbeliškių kvartalas keikiasi išvažiuodami ryte per 3-4 šviesoforą, o geriau tikrai nebus. Visi galimos infrastruktūros objektai aplink Lidlą kol kas tik gražiai piešiami ir nebus vystomi, kol neparduos tų 5000 butų tarp Justiniškių gatvės ir aplinkkelio. Visi vaikai eis į darželius ir mokyklas Justiniškėse arba Pašilaičiuose. Jei dairotės naujos statybos Pašilaičiuose, Eikos namai su uždaru kiemu yra geriausias variantas.
- 1 patinka
Comment
-
pats tu blėnis. Aš matau gyvai, kas aplink vyksta ir netikiu piarščikų makaronais.Parašė Lukelis Rodyti pranešimą
Sveiki Gintarai Nenartavičiau. Jūs kaip užsikirtusi plokštelė matau per visur tuos pačius blėnius varot ????
Comment
Comment