Parašė Mantas256
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo centras Lvivo g. 37
Collapse
X
-
Kodėl vis dar yra statybininkų vagonėliai? Kažkas dar planuojama?Parašė Globalus Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Aplink pastatą yra LED juosta, tačiau bendrai pastatas visai neapšviestas, aplink irgi nėra net paprasčiausių apšvietimo stulpų, todėl gan tamsoka. Suranda žmonės kur pastatyti automobilius:

Šie akcentai, dideli "ekranai" galėjo juos išnaudoti ir apšviesti:

- 13 patinka
Komentuoti:
-
O taip, labai linksma, bet ar tikrai neatrodo, kad ta pieva kaip kažkam palikta?
Komentuoti:
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąO šiaip pagalvojau, kad su šiuo žemu pastatu architektūrunėje kalvoje, galima nesunkiai pakeisti situaciją, pastačius aukštybinį toje vietoje, kur yra palikta ta pieva. Atrodytų netgi visai stilnai - dvi dalys kampu sudėtos, viena pažemiui, kita aukšta. Gal ten paliko ta tuščią pievą būtent su tokia mintimi?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
O šiaip pagalvojau, kad su šiuo žemu pastatu architektūrunėje kalvoje, galima nesunkiai pakeisti situaciją, pastačius aukštybinį toje vietoje, kur yra palikta ta pieva. Atrodytų netgi visai stilnai - dvi dalys kampu sudėtos, viena pažemiui, kita aukšta. Gal ten paliko ta tuščią pievą būtent su tokia mintimi?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nesuprantu kas nepatinka? Skveras Vilniuje skaitosi zoles lopas, ant kurio nestovi priparkuotas passatas. Kadangi sitas skveras pasislepes tarp medziu - vietiniai vairuotojai dar neatrado.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Aš galvojau čia buvo pajuokavimas. Na, jeigu dabar Vilniuje tai skaitosi "skveru", tai sakyčiau pasiekėm tam tikrą ribąParašė Edd Rodyti pranešimąAš jau buvau įkėlęs tos pievelės nuotraukas, kažkaip tikėjausi kažko daugiau, jei jau net žiniasklaidoj PRinosi:
Komentuoti:
-
Nuo Krokuvos gatvės nesimatė jokio parko, tik natūralūs Šnipiškėms būdingi želdiniaiParašė abruo Rodyti pranešimąEidamas ten specialiai apžiūrėjau. Manau, kad jis yra šioje vietoje. Lygi graži pievutė, medžiai.
Komentuoti:
-
Aš jau buvau įkėlęs tos pievelės nuotraukas, kažkaip tikėjausi kažko daugiau, jei jau net žiniasklaidoj PRinosi:
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Pas mane kieme irgi yra panašus skveras. Lygi graži pievutė.
O tokio aukštingumo modernių pastatų Šeškinėje ir Lazdynuose irgi yra.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Eidamas ten specialiai apžiūrėjau. Manau, kad jis yra šioje vietoje. Lygi graži pievutė, medžiai.Parašė ttttt Rodyti pranešimąO tai ar kam nors pavyko rast tą pažadėtąjį naują skverą?
Komentuoti:
-
Foto 2021.09
Nuo Krokuvos gatvės pusės

Per stiklą persišviečia Mokslininkų namai kitoje upės pusėje

- 4 patinka
Komentuoti:
-
Foto 2021.09
Nuo Lvovo gatvės pusės

Vakare ten būna ryškesni atspindžiai

Nuo Gegužės 3-osios gatvės

Šviesoforų gembės pačiame miesto centre atrodo nekaip
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kaip pastatas jis net nesižiūri gerai kaip galėtų jei turėtų pvz 15-20a, dabar tai tik tokia kaip, kiek aukštėlesnė, stiklinė triukšmo atitvara tom medinėm kirvarpų sugraužtom chalūpom.
Komentuoti:
-
Pagal mane tai užsakytas straipsnis. Apie Lvovo 37 nenoriu girdėti, ten turėjo būti 30-40 aukštų kalvos viršūnė ir jos stiklinės sienos galėjo atspindėti įvairiausiasi rakursais NMC, vietoj jo padarė daugiaaukštį garažą, kuriam daug geriau būtų tikę faktūriniai fasadai, o ne stikliniai, nes yra maždaug akių lygyje. Nežinau kodėl savivaldyė davė leidimą, bet geriau uždarom šią temą, nes veda į depresiją.
- 13 patinka
Komentuoti:

Komentuoti: