Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą
    Dėl "atrodo": apžiūrękit prie progos fasadą, 'pasikalbėkit' su juo.

Aš prognozuoju probleminį vaizdą po 3 - 5 metų. Bet norėčiau išgirsti ir kitą nuomonę.
    Kai statybos pasibaigia, viskas priklauso nuo tolimesnės tinkamos pastato techninės priežiūros. Jei nebus patikėta atbularankiams, netaupoma ant savalaikių smulkių atnaujinimo/remonto, valymo darbų ir tiesiog kokybiškai vykdoma nuolatinė techninė priežiūra, tai vaizdas ir po 30 metų nebus probleminis. O žiūrint į bendrą vaizdą "iš toliau", nu tai jau skonio reikalas kaip tas pastatas pasens, gerai ar blogai. Čia jau visaip gali nutikt.

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą

Kai statybos pasibaigia, viskas priklauso nuo tolimesnės tinkamos pastato techninės priežiūros. Jei nebus patikėta atbularankiams, netaupoma ant savalaikių smulkių atnaujinimo/remonto, valymo darbų ir tiesiog kokybiškai vykdoma nuolatinė techninė priežiūra, tai vaizdas ir po 30 metų nebus probleminis. O žiūrint į bendrą vaizdą "iš toliau", nu tai jau skonio reikalas kaip tas pastatas pasens, gerai ar blogai. Čia jau visaip gali nutikt.
      Man klausimų kelia necinkuoti, milteliniu būdu dažyti plieniniai lakštai, visiškai neparuoštomis dažymui briaunomis.

Comment

Na Hanneris ir priežiūra, ne stiprioji jų pusė. Darbas mano North pastate, tai vis vargstam su krentančiom rankenom, silpnais šaldymais vasara, lašančiais kondensatais
        Paskutinis taisė Garbanius; 2026.01.05, 12:19.

Comment

Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą

Man klausimų kelia necinkuoti, milteliniu būdu dažyti plieniniai lakštai, visiškai neparuoštomis dažymui briaunomis.
          O čia kurie tie lakštai tokie yra? Nes pagal šitą straipsnį suprantu, kad ten visur aliuminis ir rangovai (Glansa) baisiai didžiuojasi šituo savo projektu: „Zaha Hadid Architects“ Vilniuje: „Business Stadium Central“ – naujas kokybės etapas sostinės širdyje – SA.lt

Comment

Working...
          X