Ceikinių g. 2 teritorija juda planavimo procese. Preliminariai projektuoja DO Architects, bet architektai gali keistis, jeigu bus nuspręsta daryt arch. konkursą. Klausimas buvo nagrinėtas Vilniaus RAT. Planuojamas viešbutis ir verslo centras.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Tavo žinios remiasi šiuo dokumentu, ar naujesnės?Parašė Creatium Rodyti pranešimąCeikinių g. 2 teritorija juda planavimo procese. Preliminariai projektuoja DO Architects, bet architektai gali keistis, jeigu bus nuspręsta daryt arch. konkursą. Klausimas buvo nagrinėtas Vilniaus RAT. Planuojamas viešbutis ir verslo centras.
Comment
-
Šituo, nors ten mėtėsi keli dokumentai labai labai panašūs. Gal vienas su kokiom korektūromis, aš skaičiau tą kitą. Tingiu lygint, esmė turbūt nesikeičia.Parašė Matematikas Rodyti pranešimą
Tavo žinios remiasi šiuo dokumentu, ar naujesnės?
Comment
-
Tai butų ten jau tikriausiai nebus? Aš dar vyliausi RU III etapo.Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Šituo, nors ten mėtėsi keli dokumentai labai labai panašūs. Gal vienas su kokiom korektūromis, aš skaičiau tą kitą. Tingiu lygint, esmė turbūt nesikeičia.
Tuo pačiu, gal kas nors pajudėję su Galio projektu Šeimyniškių g.?
Comment
-
Lyg tai patvirtintas naujas DP, jeigu nesumaišiau.Parašė Matematikas Rodyti pranešimą
Tai butų ten jau tikriausiai nebus? Aš dar vyliausi RU III etapo.
Tuo pačiu, gal kas nors pajudėję su Galio projektu Šeimyniškių g.?
Comment
-
Kažin, ar statys viešbutį prie dabartinės paklausos ir jos perspektyvų, užtat butų pardavimai gerai einasi, spėju bus pakeistas projektas į butų paskirtį.Parašė Matematikas Rodyti pranešimąTai butų ten jau tikriausiai nebus? Aš dar vyliausi RU III etapo.
Comment
-
Vilniaus koncertų ir sporto rūmai iki 2023 metų turėtų pavirsti į modernų kongresų centrą, tačiau šiemet tam planuotų pusės milijono eurų neskirta. Finansų ministerija tvirtina, kad rekonstrukcija nėra atšaukta, tačiau šį projektą dar peržiūrės ir įvertins Vyriausybė. Tuo tarpu viešbučių atstovai piktinasi dėl nežinios ir projekto vilkinimo. „Verslas susiplanavo ir tas atidėliojimas bei žinių neturėjimas yra labai blogas dalykas“, – 15min pabrėžė Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...1438878?copied
Comment
-
Ar gali ant sostinės centre esančio pastato, itin gerai matomo nuo Gedimino pilies ar Karaliaus Mindaugo tilto, stogo niekam nė nemirktelėjus išdygti stoginė? Gali. Ją visiškai atsitiktinai pamatė projekto autoriai ir pastato valdytojai.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/archite...gine-18019085/
P.S. Komentarai verti atskiros temos, geriausiai atspindi 'visomenes' mentaliteto lygį - "pynygus gi sumokejau architektams, ką noriu tą statau"
Paskutinis taisė Saliamonas; 2021.01.29, 10:55.
- 11 patinka
Comment
-
Man tai labiausiai Statybų Inspekcijos pradinis požiūris patiko - "ai mažas čia pakeitimas, px". Taip ir turim visą miestą su belekokiais stogais, langais, stoglangiais, balkonais ir kitokiom prielipom...
Mano nuomone, jei kas be leidomo daroma, net langai pakeičiami turėtų būti didelės baudos ne tik savininkams bet ir darbų vykdytojams.
- 7 patinka
Comment
-
Ar šioje vietoje yra kažkokie užstatymo reikalavimai, kad perimetrinis užstatymas būtų privalomai pertraukiamas? Kažkaip kai tik vienas vystytojas dirba būtų norėjęsi, kad Business Stadium North (su mediniais kvadratais) būtų palikę ugniasienę arba pridengtą skylę virš trečio aukšto toje šoninėje pusėje, o dabar jau jungtųsi šitas, sukuriant tą arkinį praėjimą. Sąšaukos su senamiesčio tipologija ir visa kita. Labai jau nejaukus tas tarpelis dabar. Kam jis reikalingas, taigi m2 ir dar geidžiamas didelis vieno aukšto plotas per abu pastatus? Suprantu, kai skirtingi statytojai skirtingais laikais stato nežinodami, kas bus gretimuose sklypuose ir ar bus, bet dabar irgi kiekvienas projektas kaip atskiras, ir visiškai neišnaudotas šitas buvęs pranašumas. Ar aš neteisingai čia mąstau?
- 5 patinka
Comment
-
o tai nueme ta stogine idomu ar ne?Parašė Saliamonas Rodyti pranešimąAr gali ant sostinės centre esančio pastato, itin gerai matomo nuo Gedimino pilies ar Karaliaus Mindaugo tilto, stogo niekam nė nemirktelėjus išdygti stoginė? Gali. Ją visiškai atsitiktinai pamatė projekto autoriai ir pastato valdytojai.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/archite...gine-18019085/
P.S. Komentarai verti atskiros temos, geriausiai atspindi 'visomenes' mentaliteto lygį - "pynygus gi sumokejau architektams, ką noriu tą statau"
Comment
-
Šeštadienį bandžiau iš kito kranto įžiūrėti, tai liktais nuėmė. Jei paaiškės, kad ne, reiks daugiau dioptrijų įsidėtiParašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
o tai nueme ta stogine idomu ar ne?
- 1 patinka
Comment
-
Hanneris nuomos statomą biurų pastatą EPAM Systems kurie persikelia iš Minsko dėl politinių motyvų.
https://madeinvilnius.lt/verslas/uzs...nuomos-hanner/
- 1 patinka
Comment
-
Panašu, kad Hanner planuoja teritorijos vidų užkišti daugiabučiais, o ne verslo centrais kaip planuota. Verslo centrų poreikis mažėja su dabartine situacija, tai jiems geriau ten turėti daugiabučius. Tik kol kas dabartinis detalusis planas to neleidžia, bet čia matyt tik laiko klausimas.
- 1 patinka
Comment

Comment