Parašė feex
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Vat man būtent ir kyla klausimas, ar 8, ar 10?Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu Pilaitėje blokiniuose namuose kai kurie butai virš 5K/kv., tai čia tikrai turėtų būti apie 8-10K/kv.
Yra labai didelis skirtumas
There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
arciau 10Parašė nomad Rodyti pranešimąVat man būtent ir kyla klausimas, ar 8, ar 10?
Yra labai didelis skirtumas
Comment
-
Aš kiek iš kitos parapijos dabar. "Čiurlionio Butai" tokiu baisiu pilku stogu ir liks? Visi aplinkiniai šlaitiniai stogai raudoni. Net ir stalinistinės architektūros namus rekonstruojant stogą dengia ne pilkai, o raudonai. Nesvarbu ar čerpėm ar skarda. O čia kas? Kažkaip tokioj vietoj galėjo ir geriau.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Kazkaip del to pernelyg neisgyvenu, kad sioje vietoje nebus socialinio busto. Manau, jis cia ir netiktu.Parašė _rB_ Rodyti pranešimą
Beje, jeigu mano atmintis neapgauna, kai dar nugriovė čia stovėjusį medinuką, Zuokula suokė, kad čia statys socialinius butus...
Comment
-
Gal yra daugiau žinių ? labai sudomino tokia žinia. Tas kampas labai pagyvės turint omenyje Light house statomus etapus ir Fabijoniškių ložes.Parašė Horn Rodyti pranešimąNepamenu ar kas minėjo, bet neužilgo turėtų atsinaujinti Fabijoniškių ložės statybos.
Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Naujas savininkas dar praeitų metų rudenį berods atsirado, nuo tada tinkline tvora ant rastų aptverta teritorija ir niekas nevyksta.Parašė AngeLT Rodyti pranešimąGal yra daugiau žinių ? labai sudomino tokia žinia. Tas kampas labai pagyvės turint omenyje Light house statomus etapus ir Fabijoniškių ložes.
Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Garsą turėtų šiek tiek nuo gatvės atspindėti. Kiek realybėje veiks tai neaišku, bet gal geriau negu nieko...Parašė _rB_ Rodyti pranešimąKokia funkciją atliks ta betoninė siena prie balkonų nuo gatvės pusės?
Comment
-
Aš taip pat pagalvojau, bet kam ji tokia masyvi? Įdomus sprendimas.Parašė amonas Rodyti pranešimąGarsą turėtų šiek tiek nuo gatvės atspindėti. Kiek realybėje veiks tai neaišku, bet gal geriau negu nieko...
Comment
-
Idomu, tai žinios buvo teisingos, jeigu tai tikrai Fabijoniškių ložių kranasParašė Vardas Rodyti pranešimąSiandien pravaziuodamas fabijoniskiu gatve isvydau aki dziuginancius darbus - Fabijoniskiu lozeje montuojamas kranas
Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-

Comment