kazi kokiu kainu Veikme uzsiprasys?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Antakalnis ir uz jo esantys rajonai, Zirmunai nuo Centro iki Hyper Rimi.Parašė versalis Rodyti pranešimąJeigu ta vieta kamsciu generatorius, tai pasakyk kuri vieta nera kamsciu generatorius - nebent naujininkai. Bet ar ten del to geresne vieta? Abejoju.
Comment
-
Prieš 7h apskritai niekur nėra kamščių, galima per keliolika min. iki centro nuvažiuoti iš bet kurio Vilniaus pakraščio. O prieš 8h viskas užsikemša, gal tik pietinėje dalyje link Naujosios Vilnios ir Liepkalnio truputį mažesni kamščiai.Parašė k0fis Rodyti pranešimąKokia "ta" vieta? Po langais nebus jokio eismo ir kamščių, tik namo gyventojai važinės. Aplink gamta. Viršuliškių g. Kada kamštis? Važiuoju kiekviena rytą 7 val, kamščių nėra, 9 val ryto irgi nėra. Kamštis būna ~8 val link Akroplio. Sankryžoje su Laisvės pr. Dabar irgi situacija geresnė nei buvo ankščiau, nes posūkis galimas iš dviejų juostų. Jei jau kalbėt apei rytinius ir vakarinius kamščius, tai praktiškai visur kur begyventum pakliūsi į juos.
Comment
-
Kaip vis delto solidumo prideda mažas aukštingumas + išorinės medžiagos. Atrodys gerai ir po 50 metų, skirtingai nuo devynaukščių Pilaitėje ..Parašė Zorro Rodyti pranešimąKaroliniskiu deimantaiThere is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Reikia tikėtis, kad ir darbo kokybė bus gera, ne taip, kaip Antakalnyje vietoj buvusios kino studijos...Parašė iMiev Rodyti pranešimąLetai, bet graziai..
Lietuva visiems.
Comment
-
Jei nebūtų pakeitę apdailos iš klinkerinių plytų į plyteles, tada tikrai būtu gerai atrodęs ir po 50m. Dabar aš toks tikras nebūčiau. Klijuotos plytelės man su ilgaamžiškumu nesiderina.Parašė nomad Rodyti pranešimąKaip vis delto solidumo prideda mažas aukštingumas + išorinės medžiagos. Atrodys gerai ir po 50 metų, skirtingai nuo devynaukščių Pilaitėje ..
Comment
-
Kodėl? Labai šiaurietiška raudonų plytų reminescencija, sakyčiau.Parašė Aizzeris Rodyti pranešimąJei nebūtų pakeitę apdailos iš klinkerinių plytų į plyteles, tada tikrai būtu gerai atrodęs ir po 50m. Dabar aš toks tikras nebūčiau. Klijuotos plytelės man su ilgaamžiškumu nesiderina.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Nelabai suprantu ką neaiškiai parašiau. Nežinau ar Jums yra žinoma, kad šio objekto apdailai buvo numatyta klinkerio plytos. Vėliau, kad būtų pigiau, pasirinko plyteles. Apmūrytas namas - prabangus ir tikrai ilgaamžis statinys. Apklijuotas plytelėmis - po kurio laiko tikrai reikalaus atnaujinimų. Dar taip nėra buvę, kad neatšoktu nei viena plytelė...Parašė nomad Rodyti pranešimąKodėl? Labai šiaurietiška raudonų plytų reminescencija, sakyčiau.
Comment
-
Ginčyčiausi, kad šios plytelės yra geriau už tiesiog baltą stucco.Parašė Aizzeris Rodyti pranešimąNelabai suprantu ką neaiškiai parašiau. Nežinau ar Jums yra žinoma, kad šio objekto apdailai buvo numatyta klinkerio plytos. Vėliau, kad būtų pigiau, pasirinko plyteles. Apmūrytas namas - prabangus ir tikrai ilgaamžis statinys. Apklijuotas plytelėmis - po kurio laiko tikrai reikalaus atnaujinimų. Dar taip nėra buvę, kad neatšoktu nei viena plytelė...There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Aš ginče nedalyvaučiau, nes man tiek stucco tiek plytelės yra neverta dėmesio apdaila. O va plytinė apdaila - tai jau kas kitaParašė nomad Rodyti pranešimąGinčyčiausi, kad šios plytelės yra geriau už tiesiog baltą stucco.
Comment
-
Kad jau kalba pakrypo apie karoliniskes, gal kas turit info, kas cia vyksta? pries pora dienu nustumde visas velenas, matosi susmaigstyti kuoliukai, negi tokioj vietoj sugalvojo kazkoki pastata?
vieta: kampas tar Simulionio ir sausio 13osios gatviu.

https://www.dropbox.com/s/1k1ipeql8j6og98/2014-05-21%2007.46.08.jpg
https://www.dropbox.com/s/qkt0djam50...2007.46.11.jpgPaskutinis taisė arthuras; 2014.05.22, 10:14.
Comment
-
Na kolegos darė plytų pasiūlymą, o pas mane kreipėsi dėl plytų pakabinimo sistemos. Tai man leidžia manyti, kad klinkerio plytos tikrai buvo numatytosParašė iMiev Rodyti pranešimąAizzeri, nebuvo numatytos klinkerio plytos
Buvo numatyta tai kas dabar ir daroma
Su kokybe, kaip ir visur, yra visko, bet bent kol kas sildymo saskaitos ne kosmines..
Nors gal jie tik mastė statyti kaip šalia stovintis pastatas (klinkerio apdaila, ne plytelių apklijavimas). Tada aš galiu ir klysti
Comment
-
Kas daugiabuti maximos aikstelejParašė arthuras Rodyti pranešimąKad jau kalba pakrypo apie karoliniskes, gal kas turit info, kas cia vyksta? pries pora dienu nustumde visas velenas, matosi susmaigstyti kuoliukai, negi tokioj vietoj sugalvojo kazkoki pastata?
vieta: kampas tar Simulionio ir sausio 13osios gatviu.
Atvaizdas
Atvaizdas
https://www.dropbox.com/s/1k1ipeql8j6og98/2014-05-21%2007.46.08.jpg
https://www.dropbox.com/s/qkt0djam50...2007.46.11.jpg
Comment
-
vakar vakare jau pradejo nukasinet slaita, panasu, kad tikrai pamatai rimti bus

https://www.dropbox.com/s/tufyzvjfwh...2007.56.56.jpg
Comment
-
Kurioj vietoj čia tiksliau? Tas kelias nuo Užupio į oro uostą?Parašė _rB_ Rodyti pranešimąThere is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment

Comment