taip, teisingai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Quadrum Business City (Konstitucijos pr. 21)
Collapse
X
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąO aš gerai supratau, kad šalia quadrumo nuo arfos pusės bus nutiesta ir gatvės atkarpa iš Lvovo g. į Konstitucijos pr.?Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąWhat the. Turėjo pasiekti Konstitucijos pr. tik be sankryžos.
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimą
Comment
-
Ten šalia kelios sankryžos iš eilės būtų, kas nėra labai gerai. Man atrodo didesnis rūpestis yra ar tas Quadrumas iš vis bus baigtas, nes aplinkui pigesnių ofisų dygsta nemažai ir kaip matosi, nėra didelės paklausos tam Quadrumui. Didesnių įmonių, kad į Lietuvą beateitų, matyt nebesulauksim. Tai liks vietiniai reikalai, kurie renkasi pigesnius reikalus.
Comment
-
Vilniuje baigiamo statyti verslo centro „Quadrum“ vidiniame kieme bus pasodinta 13-a Vokietijoje išaugintų pušų, kurių kiekvienos aukštis yra apie 12 metrų, o svoris siekia 3-4 tonas. Modernių verslo pastatų traukos centru tapusiame Konstitucijos prospekte keturaukščio namo aukščio pušys pasirinktos laiką aplenkiant 20-25 metais: verslo centro nuomininkai iškart matys medžius, o ne sodinukus, kurie medžiais taptų tik už kelių dešimtmečių.
Skaityti daugiau: http://www.ivilnius.lt/naujienos/akt...69643d34303432
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąTen šalia kelios sankryžos iš eilės būtų, kas nėra labai gerai. Man atrodo didesnis rūpestis yra ar tas Quadrumas iš vis bus baigtas, nes aplinkui pigesnių ofisų dygsta nemažai ir kaip matosi, nėra didelės paklausos tam Quadrumui. Didesnių įmonių, kad į Lietuvą beateitų, matyt nebesulauksim. Tai liks vietiniai reikalai, kurie renkasi pigesnius reikalus.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
Comment