Kursas man kurkas plastiskesnis bei estetiskesnis. Vienos atrodo kaip is uolos iskalti, o kursas kaip vandens bangavimas, nes jis stovi prie juros. Man jau kiek pabodo tie visi kampuotumai. 10 Balu Kursui!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gandrališkių kvartalo projektas Klaipėdoje
Collapse
X
-
siaip neblogai atrodo vienoj, kurso kolkas tos bangeles gana padrikos, nebutinai jos kampuotos turi buti, bet reiktu kazkokio aiskumo ir nuoseklumo ivest. Bet kaip jau sakiau kolkas cia eskizinis variantas ir su laiku viskas turetu susitvarkytiParašė batman Rodyti pranešimąhttp://www.an-architecture.com/perrault-dc-vienna.jpg
kurkas geresnis projektas Vienoje
Comment
-
Man irgi tas vienos labiau patinka, nes natūralesnis ir išbaigtesnis atrodo. Be to žymiai lengvesnis, nes kuršas labai sunkus toks ...
Ir šiaip Kuršo vizualizacijos prastokos + niekas į tuos pastatus iš tokio kampo nežiūrės, tai kokia prasmė net tokias vizulkes daryti ... gal kad žmogaus akių lygy nieko gero
?
Comment
-
O, kas pabandym tarkim ta patį maketa su trim skirtingom programom vizualijas padaryti, ir dar trim skirtingiems žmonėms duoti.
paskui visus šešis sudėti į viena bendra vaizda,
tai kažin ka matysima ?
už vienos bokštu kitus pastatus iš kitos operos ikšt, tai taipogi harmonija bemet ištirps.
Iš tikro mane atgraso geometrinės ašmenys kuriuos nepriduoda jaukumo. kažkas panašaus į peillių pakuote
Žinoma tai tik mano nuomonė ir niekam jos neperšu.
Comment
-
Šitas irgi gerasParašė ValdasJ Rodyti pranešimą
Welcome to Baltarusija:

Šiaip tai graudus reikalas su tom jų vizualizacijomis ... tokį projektą vystant, tokius vaizdus pateikti gėda truputį.
Comment
-
Iki statybų dar ilgas laiko tarpas, tai suprojektuos ir padarys, kad nebūtų liukųParašė sleader Rodyti pranešimąIdomu ar prieš dėdami ten tą sraigtasparnį, kasnors pagalvojo kaip į aikštelę užlipt
Įsivaizduoju kostiumuotus verslininkus lendančius per liuką 
Comment
-
nei ten bus ta aikstele malunsparniams nei reikia cia kalbeti kaip ilipsParašė sleader Rodyti pranešimąIdomu ar prieš dėdami ten tą sraigtasparnį, kasnors pagalvojo kaip į aikštelę užlipt
Įsivaizduoju kostiumuotus verslininkus lendančius per liuką 
Comment
-
Juokinga kad mikrorajonui duodamas lenkiškas pavadinimas (Gandrališkės) regione, kuris niekada net nebuvo lenkų įtakos zonoje.Kur žiūri kalbininkai ?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Kuo jis lenkiškas?Parašė Himleris Rodyti pranešimąJuokinga kad mikrorajonui duodamas lenkiškas pavadinimas (Gandrališkės) regione, kuris niekada net nebuvo lenkų įtakos zonoje.Kur žiūri kalbininkai ?
Comment
-
O Tu Mažojoj Lietuvoj daug matei vietovardžių "-iszki" ?Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKuo jis lenkiškas?
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Pavardė su slaviška priesaga "vič".Parašė Bandit_romis Rodyti pranešimąGal pagal tave ir Šarūnas Jesikevičius lenkas?
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Priesaga -išk- (latviška ir prūsiška -isk) yra lietuviška, ją iš baltų senais laikais net suomiai pasiskolinę.Parašė Himleris Rodyti pranešimąO Tu Mažojoj Lietuvoj daug matei vietovardžių "-iszki" ?
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Kad nebus tai ir aš pats suprantu. Tačiau jei jau kažkas nupiešė ją tokią, o poto ir čia tas piešinukas dėl tos aikštelės atsirado. Tai nematau jokios nuodemės apie ją mestelt porą sakiniųParašė romas07 Rodyti pranešimąnei ten bus ta aikstele malunsparniams nei reikia cia kalbeti kaip ilips
Comment

Comment