Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektas „Jūros Vartai“

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tomasl
    Tai čia su fotiku nuo Minijos g. 20-aukščio "prasinešei" į visas puses??
    http://www.efoto.lt/user/26402/nuotraukos/geriausios

    Comment


      Eimantai - del tavo uzklausimo. Kas bus daroma su geltonu pastatu dar neaisku, nes laukiama sprendimo del spacialaus plano is kulturos paveldo departamento.
      Paskutinis taisė MatasM; 2007.04.24, 10:52.
      Matas Macijauskas
      www.ntspekuliantai.lt

      Comment


        MataiM, kada būtų galima tikėtis pamatyti prasidėjusius darbus ryžių malūno fasadui? Buvo šnekama, kad bus pradėti pavasarį, bet, kad jau ir pavasaris įpusėjo..

        Comment


          juros vartu projektas man kazkox apmires. O tiek darbu laukia...........
          "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

          Comment


            Parašė Bandit_romis Rodyti pranešimą
            MataiM, kada būtų galima tikėtis pamatyti prasidėjusius darbus ryžių malūno fasadui? Buvo šnekama, kad bus pradėti pavasarį, bet, kad jau ir pavasaris įpusėjo..
            Fachverkas bus atveztas birzelio vidury

            Comment


              Parašė 4ward Rodyti pranešimą
              Fachverkas bus atveztas birzelio vidury
              O čia tiksli informacija? nes jau labai nekantrauju.. Tai tas detalės kažkur yra užsakytos ir daromos, taip?

              Comment


                Parašė Bandit_romis Rodyti pranešimą
                O čia tiksli informacija? nes jau labai nekantrauju.. Tai tas detalės kažkur yra užsakytos ir daromos, taip?
                26 metu savaite kiek zinau buvo pazadeta padaryt. Aisku buna visokiu netiketumu, ar atideliojimu , bet tikekimes, kad nebus, visgi ir taip veluoja. Atrodo ir keltininko namui tuo paciu metu turetu jau but padarytas fachverkas, kuris ant tu stikliniu laiptiniu desis.
                Ant fasadu tvirtinimo detales jau yra, toj firmelej ispjaus visas medines detales, tai nuo atvezimo surinkimas neturetu ilgai trukti

                Comment


                  stai dar vienas papildymas i sia nuotraukomis uzversta tema
                  siaip manau, kad dabar jau reiks laukti fotkiu su taip ilgai lauktom medinem detalem ..

                  1. panorama nuo piliavietes (princo Karlo poternos) :


                  2. vaizdas link mariu nuo kitos poternos:


                  3.


                  4.vaizdai "nuo vandens"


                  5.


                  6.


                  7.


                  8. vaizdas nuo elingo link centro kartu su .... Kaka&D:


                  siam kartui tiek .
                  Propoganda ir penas mintims >>>

                  Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
                  www.ted.com

                  Comment


                    Dekui uz nuotraukas.
                    Noretusi, kad tarpa tarp Jachtklubo ir Ryziu Maluno uzpildytu dar keliais pastatukais
                    Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                    Comment


                      Parašė ArTuRAs Rodyti pranešimą
                      Dekui uz nuotraukas.
                      Noretusi, kad tarpa tarp Jachtklubo ir Ryziu Maluno uzpildytu dar keliais pastatukais
                      gal taip ir galvojama padaryti, bet tai turetu butu kazkoks nedidelis pastatas, nes ryziu malunas labai jau savarankiskas ... beje gal ir neblogai atrodys ateity, kai palei visa danes krantine bus pastatai, tai atplaukiant jachta (keltai juk nebeplaukios danes upe) pro tarpa smeztels pilies pylimai, o gal dar ir kitokie dalykai, kuriuos pastatys jos kieme ... + tas tarpas tarnaus kaip praejimas i krantine :




                      siaip dar norejau paklausti, gal kas zino ar isliks tie grazus metaliniai stulpai ??? tik nebando ju nugriaut ... tiesiog reikia istiesint ir perdazyti ir jie labai sauniai atrodo (gerai tiktu papuosimas per juros svente ir pan)
                      Paskutinis taisė tricky_kid; 2007.05.09, 21:35.
                      Propoganda ir penas mintims >>>

                      Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
                      www.ted.com

                      Comment


                        Kadangi kalba apie šią teritoriją, tai dedu čia...

                        Kruiziniai laivai plauks į laužyną


                        Iki kruizinių laivų sezono pradžios likus tik dešimčiai dienų, Danės upės krantinėje, visai netoli Kruizinių laivų terminalo, žiojėja smegduobės. Jomis pasirūpinti turinti Klaipėdos miesto savivaldybė vakar dar net neturėjo darbų įkainių.

                        Jei į smegduobę įkris klaipėdietis, kils skandalas. Tačiau dar didesnis skandalas kils jeigu tai nutiks kruizinio laivo turistui, nes tai, be abejo, pakenks Klaipėdos, kaip kruizinių laivų uosto, įvaizdžiui.

                        Sutiks su šokiais

                        Kruizinių laivų sezonas šiemet Klaipėdos uoste atidaromas gegužės 20 d. Tądien atplauks net du laivai - 120 metrų ilgio laivas "Vistamar", plukdantis apie 200 turistų, ir 143 metrų ilgio laivas "C. Columbus" su 420 turistų. Gegužės 22 d. atvyksta laivas "Delphin", o gegužės 23 d. - vėl du laivai, tarp jų - ir kruizinis laineris "Constellation". Šiemet per sezoną tikimasi sulaukti net 30 tūkst. kruizinių laivų turistų ir 67 laivų atplaukimų.

                        Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro direktorė Romena Savickienė teigia, kad kruizinių laivų sezonui baigiama pasiruošti. Pasak jos, kiekvienas didelis laivas, ką jau kalbėti apie pirmuosius, bus sutiktas su šokiais ir dainomis.

                        Direktorė sako kalbėjusi su Kruizinių laivų terminalo operatorės AB "Klaipėdos laivų remontas" (KLR) direktoriumi Alvydu Butkumi ir dėl teritorijos sutvarkymo, ir dėl smegduobių. Jis pažadėjęs, kad iki sezono pradžios viskas būsią sutvarkyta.

                        Pasukamasis tiltelis vėluos

                        Deja, A. Butkus labai abejoja, kad pirmųjų laivų turistai į miestą galės išeiti per pasukamąjį tiltelį. Mat po tilteliu, po vandeniu, iš miesto į KLR teritoriją yra tiesiama šiluminė trasa. Iki šiol bendrovė šiluminių tinklų neturėjo, žiemą šildydavosi elektra.

                        Kadangi KLR nuomojamoje teritorijoje yra piliavietė, kitaip sakant, ji yra vadinamojoje šventoje vietoje, visus darbus būtina derinti su paminklosaugininkais, o tai, žinoma, užtrunka. Be to, šiluminės trasos klojimo darbų žiemą technologiniu atžvilgiu nebuvo galima daryti, jie pradėti tik maždaug prieš pusantro mėnesio, tad iki gegužės 20 d. gali būti nebaigti ir tęstis dar bent porą savaičių.

                        Pasak A. Butkaus, didelių problemų dėl pasukamojo tiltelio laivų turistams nekils - jie bus išleidžiami į miestą pro centrinius bendrovės vartus, taigi teks jiems pasivaikščioti ir po bendrovės teritoriją. Tačiau visko gali būti, kad nebus spėta sutvarkyti ir jos tose vietose, kur rekonstruojami ir statomi pastatai.

                        "Tai, ką mes galime, kas nuo mūsų priklauso, mes sutvarkysime, tačiau paskubinti statybų darbus - ne mūsų valioje", - sakė A. Butkus.

                        Smegduobės - Savivaldybės daržas

                        Trys smegduobės Danės krantinėje, prie kurios bazuojasi pasieniečių laivai, netoli kruizinių laivų terminalo, atsivėrė maždaug prieš porą mėnesių, po to, kai praūžė stiprūs vėjai. Pakilęs vanduo Danės upėje tiesiog paplovė krantinę. Taip atsitinka jau ne pirmą kartą. Tai vienur, tai kitur atsiveria duobės, todėl Danės krantinės tiesiog prašosi rekonstrukcijos.

                        KLR žmonės, pastebėję smegduobes, tuojau jas aptvėrė juostomis, kad netyčia neįkristų koks žmogus, ir apie tai dar balandžio 3 dieną raštu pranešė Klaipėdos miesto savivaldybei, mat duobės yra jos prižiūrimoje teritorijoje. A. Butkus teigia, kad apžiūrėti smegduobių buvo atvykęs pats Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius. Trumpai tariant, Savivaldybė pažadėjo Kruizinių laivų terminalo operatorei iki kruizinių laivų sezono pradžios smegduobes užpilti ir sutvarkyti.

                        Neturi įkainių

                        Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė nusiteikusi optimistiškai ir tikina, kad galbūt net kitą savaitę smegduobės bus sutvarkytos. Darbų esą nedaug, tad iki kruizinio sezono pradžios žadama spėti viską padaryti.

                        Smegduobių likvidavimo procesas, pasak vedėjos, šiek tiek užtruko todėl, kad Savivaldybė neturi tokių darbų įkainių. Vienos bendrovės pasakyta kaina išgąsdino, tad ketinama surengti apklausą. Ji turėjo vykti vakar.

                        Kitas dalykas, šiemet bus pradedama Danės upės krantinių rekonstrukcija, kuriai gautas finansavimas ir iš Europos Sąjungos fondų. Todėl neskubėta, bandyta išsiaiškinti, ar smegduobėms lopyti skirti pinigai nebus išleisti vėjais. Paaiškėjus, kad rekonstrukcija šiemet į šią Danės upės pusę dar neateis, nuspręsta atlikti bent šiokį tokį remontą. Suprantama, kapitaliniai remonto darbai kainuotų labai brangiai. "Dabar yra padarytas avarinis aptvėrimas, tačiau bet kada į duobę gali kas nors įkristi, tad sutvarkyti reikia", - "Vakarų ekspresui" sakė I. Šakalienė.

                        Dalia BIKAUSKAITĖ
                        www.ve.lt

                        Biurokratai nelaimingi, per du mėnesius nesugeba užpilti paplautų krantinių
                        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                        Comment


                          Parašė John
                          Kazkaip letokai tie darbai juda... per sitiek aiko tesugebeta apdoroti vos kelis mazus namelius. Kazi, ar jie is tikro rimtai nusiteike vystyti ta teritorija? Ar tiesiog nera uztikrinti rinkos pajegumu viska absorbuoti?
                          Parašė ArTuRAs Rodyti pranešimą
                          Jau buvo mineta, kad laukiama, kol bus patvirtintas tos teritorijos specialusis planas, del kurio viskas ir stringa. Del to ir nera dar aisku kaip viskas atrodys...
                          Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                          Comment


                            Nuolatinės statybos komisijos posėdis įvyks 2007-05-23, 13 val. 15 min., 504 kab., Liepų g. 11.

                            I. Techniniai projektai:

                            1. (263) Kontrolinės pastato, un. Nr. 2194-8001-9019, nugriovimas, Pilies g. 4.
                            www.klaipeda.lt


                            www.maps.lt
                            Tos gel. atšakos ir dalies pastatų jau senokai nėra.
                            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                            Comment


                              Šiandien







                              GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                              Comment


                                Labai nustebino veikiantis fontanas. Už jo turistai iš kruizinio laivo (per tiltelį nėra praėjimo)






                                GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                                Comment










                                  Turistai pamatę nusuktą tiltelį į laivą aplinkui patraukė


                                  GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                                  Comment


                                    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                                    Comment


                                      Man tas fontanas su ruoniais, turbut, vienas graziausiu klaipedoje. Man jis simbolizuoja ta dar nesugriauta klaipeda.
                                      Gal yra zinoma koks priestatas statomas prie Navalio Viesbucio?

                                      Comment


                                        Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimą
                                        Man tas fontanas su ruoniais, turbut, vienas graziausiu klaipedoje. Man jis simbolizuoja ta dar nesugriauta klaipeda.
                                        Gal yra zinoma koks priestatas statomas prie Navalio Viesbucio?
                                        Idomu kuriais metais tas fontanas statytas. Bent jau salia esantis fontanas su zuvim tai tikrai panasus i pokarini kurini.

                                        Comment


                                          Parašė Eimantas Rodyti pranešimą



                                          Kas cia per buda statoma prie sono ??? Gal kas tiksliai zinot ?

                                          Nujauciu, kad pagalbines patalpos ir virtuve bus ... bet kam tos betonines perdangos ??? Juk viskas kas susije su betonu atsakinga uz kone 70 % tersalu statybos pramonej ? Negalejo medinio ar metalinio karkaso naudoti ???

                                          Beje Eimantai labai produktyvus savaitgalis. Aciu uz Klaipedos vaizdus.
                                          Propoganda ir penas mintims >>>

                                          Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
                                          www.ted.com

                                          Comment

                                          Working...
                                          X