Kolkas tai jis ten šiek tiek vienišas...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
paprastai gyvenamuju namu apsvietimas buna problematiskas nes gyventojai nenori uz tai moketi.Parašė FM'as Rodyti pranešimąAčių Tomas už atnaujintas nuotraukas.Kai atidarys šį pastata reikės matyt gerai pašvesti juk tai pirmasis Klaipėdos mastu normalus dangoraižis.Tai įjeis manau į Klaipėdos istorija!
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimą
O aš maniau, kad kūdumas šio pastato trūkumas
Ir stiklai neblogai žiūrisi
Comment
-
Dar karta idemiai perskaityk FM`o post`aParašė tadux Rodyti pranešimąpaprastai gyvenamuju namu apsvietimas buna problematiskas nes gyventojai nenori uz tai moketi.
Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!
Comment
-
jau ne tik, kad rašyt nemoku, bet ir skaitytParašė ArTuRAs Rodyti pranešimąDar karta idemiai perskaityk FM`o post`a
.... pasistengsiu buti atidesnis
)))
Comment
-
Is nuotrauku man sis milzinas atrodo kur kas aukstesnis uz Vilniaus ET
Idomu,kas sudaro toki ispudi,gal jo "kudumas"?Aciu uz foto,Tomai.
Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Kūdas ir platus... Vilniaus NMC tokio tipo pastato trūksta.Parašė osiz Rodyti pranešimąIs nuotrauku man sis milzinas atrodo kur kas aukstesnis uz Vilniaus ET
Comment
-
Siaurumas, šalia stovintis dar siauresnis (žinoma) kranas ir pagrinde tai, kad aplinkui (ir visoj Klaipėdoj, kaip žinom) jokio jam prilygstančio savo aukščiu pastato nėraParašė osiz Rodyti pranešimąIs nuotrauku man sis milzinas atrodo kur kas aukstesnis uz Vilniaus ET
Turbūt kažko nesupratautaimis
Kūdas ir platus... Vilniaus NMC tokio tipo pastato trūksta.
Comment
-
Kūdas, bet fasadas tai platus ar ne?Parašė Ash Rodyti pranešimąSiaurumas, šalia stovintis dar siauresnis (žinoma) kranas ir pagrinde tai, kad aplinkui (ir visoj Klaipėdoj, kaip žinom) jokio jam prilygstančio savo aukščiu pastato nėra
Turbūt kažko nesupratau
Comment
-
Ne jau to nėra kur nors oficialiai parašyta, kiek tame pastate aukštų?Parašė Darius_ Rodyti pranešimąBeje, pastebėjau įdomų dalyką, dangoraižis ne 34, o 35 aukštų
Comment
-
35 aukštai yra tik iš vienos pusės ten, turbūt bus lifto šachta.Parašė Darius_ Rodyti pranešimąBeje, pastebėjau įdomų dalyką, dangoraižis ne 34, o 35 aukštų
Comment
-
Na, su aukštais tikrai nelankiau, lankiau su bendraklasiais/ draugais... O tau patarčiau paskaičiuoti dar kartą....Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimądariau su 35 aukstais, matyt nelabai lankei matematikos pamokas
Comment

be zodziu... is sio tasko(ir apskritai) sis pastatas mane tiesiog zavi! Toks plonas, aukstas, elegantiskas...
Comment