Parašė fredis
Rodyti pranešimą

aš sėdau sekmadienį ant dviračio ir nutariau truputį paprakaituoti, bet aišku su fotiku. Iš esmės foto beveik identiškos, tik aš iki upės su dvirčiu nenorėjau per bruzgynus rautis, tai nutariau truputį toliau pavažiuoti ieškodamas keliuko palei upė iki tvoros. Kažkokį radau, bet tik iki upės, neįmanoma buvo per kemsynu prasibrauti iki tvoros, o mano nelaimei dar toje proskynoje užtikau du pagyvenusius žmones "sportuojančius"
Tai va ko kai kurie ten traukia
Tikėkimės tokių dalykų vėliau neteks matyti. O ir pati sala apleista ir nesutvarkyta, kaip normalus parkas turėtų būti. Aš tikiuosi bus sala rakinama, naktimis, aišku, jeigu parkas bus geras ir gražus padarytas ir ne vien medžiai pasodinti.
Visų pirma D&G yra stadionas, ne maniežas ir ten sportuojama vasarą. Kas nežino apšviečiu, kad lengvoji atletika vyksta ir žiemą, maniežuose, kur ratas nėra 400m kaip stadione, o 200m. Stadiono kišt į areną nereikia
Pasauly pilna daugiafunkcinių statinių su surenkamais lengvosios atletikos takais, viražais. Taisymo tikrai nedaug...
Visų pirma D&G yra stadionas, ne maniežas ir ten sportuojama vasarą. Kas nežino apšviečiu, kad lengvoji atletika vyksta ir žiemą, maniežuose, kur ratas nėra 400m kaip stadione, o 200m. Stadiono kišt į areną nereikia
Pasauly pilna daugiafunkcinių statinių su surenkamais lengvosios atletikos takais, viražais. Taisymo tikrai nedaug...
Comment