Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    ...jau geriau ten slėptųsi visi darbininkai, kurie turėtų dirbti arenoje.

    Comment


      http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...a-super-290922

      Daugiau foto yra

      Comment


        Va todel ir issigandau, nes je jau del Katamarano arenos baiminamasi tai ka kalbet apie Kauno. Nes kie kziurejau fotografiju tai Klaipedos arena bene jau pasivijo Kauno? Ir statybininku ten lyg daugiau plusa. Toks ispudis, kad Kauno net veliau atsidarys

        Comment


          Kaip galima sakyt kad klaipeda pasivijo kaune jei klaipedos arenoj net nepradetos montuot stogo konstrukcijos ka jau kalbet apie paty stogo uzdengima....

          Comment


            Del kedziu sis tas naujo:

            "A. Kupčinskas pridūrė, kad išspręstas klausimas ir dėl arenos kėdžių. Iš pradžių buvo numatyta pirkti kėdes už 10,2 mln. litų. „Vėtrūna“ pasiūlė pirkti Kinijoje gamintas analogiškų charakteristikų kėdes, kurios kainuotų milijonu litų pigiau. „Tačiau dabar gautas raštas, kad bendrovė, siūliusi kėdes už 10,2 mln. litų, dabar jas parduos už 9 mln. litų. Todėl bus perkamos tos kėdės, kurios ir buvo numatytos pradžioje“, - paaiškino meras. "

            http://sportas.delfi.lt/eurobasket20....d?id=34961201

            Comment


              Na ką gi - ir šis "viešųjų pirkimų konkursas" ko gero baigsis kaip ir visi kiti - pigiausiai savo pasiūlas įvertinęs "laimėtojas" tikrai nebus pigiausias, arba "pigins" savo pasiūlas kokybės sąskaita - kiek girdėjau, ne tik kėdes, bet ir visa kita ten kišama "kinietiškos prabos". O konkurso "laimėtojas", žinodamas sėkmės formulę, pyška jau visose šalies svarbiausiose statybvietėse - Klaipėdos arena, dar ir atomą bando pažaboti.
              Įsivaizduoju, kaip dabar PST, Mitnija ar Kausta "graužia nagus" šiek tiek "nepablefavusios" - net neabejoju, kad arena būtų jau "prie pabaigos". Kažkokia bloga nuojauta kužda, kad rangos sutartis palankesnė "žemaitukams", kurių darbininkus net prie plastikinių tulikų, rakinėjančius nosis, tinklapio paparaciams sunku bepagauti. Galvoju, arenos pastatymas iki naujųjų - miesto mero ir jo komandos egzaminas. Pažiūrėsim...

              Comment


                YIT'as nemanau, kad graužiasi, nes jų ne toks darbo principas. Pabaigs šitą areną ir vyks jose varžybos, nes visi apsijuoksime, o to neleis, nei savivaldybė, nei vyriausybė, nei LKF.
                You've got one life! Live it!

                Comment


                  Arbitražo teismo sprendimas dėl Žalgirio arenos palankus Kauno miesto savivaldybei

                  2010-07-30

                  Šiandien Kauno miesto savivaldybę pasiekė džiugi žinia - Vilniaus komercinio arbitražo teismo sprendimas buvo palankus savivaldybei. Kauno arenos statyba kainuos 14 milijonų litų mažiau.

                  Prieš metus pasirašytoje savivaldybės ir areną statančios bendrovės „Vėtrūna" sutartyje numatyta, kad po metų statybų kaina bus indeksuojama atsižvelgiant į Statistikos departamento nustatytą statybos sąnaudų kainų indekso pokytį.

                  Statistikos departamentas pateikė pažymą, kurioje nurodyta, kad 2009 metų rugsėjo mėnesio statybos sąnaudų kaina, palyginti su 2008 metų rugsėju, sumažėjo 13,2 procento.

                  Tarp šalių kilo ginčas dėl sutarties aiškinimo, todėl susitarta, kad iki tol, kol teismo (Arbitražo) sprendimu ar šalių sutarimu nebus nustatyta kitaip, sutartyje nustatyta likusių neatliktų darbų kaina turi būti sumažinta Statistikos departamento nustatytu dydžiu - 13,2 proc. Sutartyje nurodyta likusių neatliktų darbų kaina po indeksavimo sumažėja 14,407 mln. litų.

                  Šiandien oficialiai paskelbta, kad Arbitražo teismas palaikė Kauno miesto savivaldybės išsakytus argumentus dėl indeksavimo. Todėl Žalgirio arenos kaina bus mažesnė.

                  Bendra arenos statybų sutarties kaina po indeksavimo bus 156,243 mln. litų, iš jų PVM - 26,667 mln. litų.
                  Šaltinis.

                  Comment


                    tai dabar tikrai iki naujuju nepabaigs

                    Comment


                      na dabar vetrunai bus sakes, ir taip mate kad pinigu neuzteks, o dabar dar minus 14 limonu. manau dabar jie piktybiskai prades vilkinti statybas. siulau pastebejus bent menkiausia stabdymo uzuomina surasti koki punkta sutartyje pagal kuri galima butu pakeisti genrangova. ir nesumoketi vetrunai likusios skolos. kuria galima prideti busimam genrangovui

                      Comment


                        Patys sutiko su tokiom sąlygom. Betkokia kaina norėjo gauti užsakymą, o dabar pamatė kad ta kaina per didelė jiems

                        Comment


                          Šiaip aš apie tokio mąsto statybas kažin ką ir te išmanau, tad gal kas galit atsakyti į klausimą kokią funkciją atlieka šis daiktas (nuotraukoje)
                          Attached Files
                          Paskutinis taisė Raseiniškis; 2010.07.30, 21:12.

                          Comment


                            Parašė Raseiniškis Rodyti pranešimą
                            Šiaip aš apie tokio mąsto statybas kažin ką ir te išmanau, tad gal kas galit atsakyti į klausimą kokią funkciją atlieka šis daiktas (nuotraukoje)


                            Alio! Yra gyvų???
                            kaip suprantu ten yra poliakale.tik tiksliai negaliu pasakyt ka ji ten daro.gal kokius polius grindims kala

                            Comment


                              Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius: "Per pastarąsias tris savaites pastebiu ženklus statybų pokyčius. Belieka dengti stogą ir žaisti krepšinį, - pusiau juokaudamas sakė meras. - Tiesą pasakius, sunku tiksliai pasakyti, kiek yra atsiliekama nuo grafiko. Gal dvi ar tris savaites. Aš net neabejoju, kad Klaipėdoje arena bus pastatyta greičiau nei Kaune".

                              Comment


                                nu su ta kauno arena, tai romanu rinkini gali parasyti... kai pabaigs ja statyti, reiktu valstybine svente svesti ziauru, taip vilkinti statybas ir ieskoti slieku labiau turbut neimanoma...

                                Comment


                                  Įdomu, kokios baudos gresia Vėtrūnai už sutarties nevykdymą. Išmesti Vėtrūną ir paimti kitą rangovą per ilgai užtruktu, nes konkursai teismai ir t.t. Tad dabar belieka spausti Vėtrūną kad dirbtų o ne atsiprašant š maltu.
                                  Gal kas žinote, ar jau montuojami stiklai..?

                                  Comment


                                    Vakar vakare buvo tik tas vienas pavyzdys. O langų rėmai, lyg sumontuoti jau, bent akropolio pusėj.

                                    Comment


                                      Na bent jau aliuminis sumontuotas.. Bet tai kada jie tuos stiklus pradės dėti..? Kiek dar lauks? Kažkam žiaurus minusas su pastoliais, nes jie ryškiai perlaikyti, stovi jau labai ilgai o kažkam už juos reik mokėti pinigus...

                                      Comment


                                        nu kiek zinau vetruna subrangovus taip skriaudzia, kad zmones ant bankroto ribos o gal net ir kaikurie bankrutavo... taip, kad greiciausiai niekam nemoka uz tuos pastolius ir neaisku kada sumokes ir ar isvis sumokes...

                                        Comment


                                          As tai truputi nepagaunu tu,kurie sako kad klaipedos arena bus greiciau pabaigta nei kauno,istikruju tai nzn grafiku kada turi but pabaigtuves abieju arenu,bet palyginus mastus,KLP degtuku dezute ir KNS nacionalini stadiona
                                          tai nieko keista kad KLP bus pirma

                                          Comment

                                          Working...
                                          X