Jei nuo centrinės valdžios lovio nušluos komunistus, o jei dar sutaps miesto tarybos ir Seimo valdančioji dauguma, tai gali būti realu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Palaukiam rinkimų, žiūrėsim kas ką siūlo.Parašė batista Rodyti pranešimąo ir miesto taryboje nežinia už ką balsuoti reiktų
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Šiandien popiet ant šio stulpo prie geležinkelio stoties buvo montuojamos 2 vaizdo stebėjimo kameros
senokai laikas Kaunui kameromis ginkluotis 
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Wow, kokie pasiekimaiParašė HAMMER Rodyti pranešimąŠiandien popiet ant šio stulpo prie geležinkelio stoties buvo montuojamos 2 vaizdo stebėjimo kameros
senokai laikas Kaunui kameromis ginkluotis 

Bet jau seniai reikia...
Comment
-
Taikos/Pašilės šneki apie greičio fiksavimo aparatūrą, bei raudono šviesaforo signalo pažeidimo fiksavimą? Jei taip tai, prie stoties ne inkilai, o paprastos vaizdo stebėjimo kameros sumontuotosParašė liutass Rodyti pranešimąjau kameros sumontuotos ir Taikos/Pašilės sankryžoje
viešąjai tvarkai prižiūrėti
Retromobile 2007
Comment
-
Supratau, aš minėjau foto kameras.Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTaikos/Pašilės šneki apie greičio fiksavimo aparatūrą, bei raudono šviesaforo signalo pažeidimo fiksavimą? Jei taip tai, prie stoties ne inkilai, o paprastos vaizdo stebėjimo kameros sumontuotos
viešąjai tvarkai prižiūrėti
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Betvisgi trūksta Kaunui demokratijosParašė liutass Rodyti pranešimąSupratau, aš minėjau foto kameras.
Jokių perspėjimų dėl greičio kontrolės neiškabino
Retromobile 2007
Comment
-
pala pala, negi reikia perspeti, kad negali mieste lakstyti greiciau, nei priklauso pagal taisykles? hm, idomu.Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBetvisgi trūksta Kaunui demokratijos
Jokių perspėjimų dėl greičio kontrolės neiškabino 
Comment
-
Visame pasaulyje, na galbūt yra išimčių, nes tikrai ne apie visas šalis žinau, fotoaparatai naudojami kaip prevensinė priemonė nuo greičio viršyjimo avaringose kelio atkarpose. Žmogus pamatęs pranešimą automatiškai sumažina greitį, nes tikrai nenori tuštinti pinignės, o jei perspėjimo nėra kas iš to, kad jis sumokės tą baudą? Prieš ją sumokant tame avariniame ruože jis gali sukelti avariją su krūva aukų... Ir vienaip ar kitap pirmą kartą pravažiavęs žinai, kad tas inkilas ten stovi..Parašė normalus Rodyti pranešimąpala pala, negi reikia perspeti, kad negali mieste lakstyti greiciau, nei priklauso pagal taisykles? hm, idomu.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Dezutes
Virsutineje (Muravos) dezuteje isikurs Stokker (irankiu parduotuve), atidarymas ~ lapkricio menuo.Parašė Vilius Rodyti pranešimątose dezutese isikurs BMS nes dabar nuomuoja patalpas sale oro uosto..(visiskai tikras neesu)
Comment
-
O ta dėžutė kartais ne Auto ABC?
Retromobile 2007
Comment
-
Arausa
Tikrai ne, ponai. Mes dirbame su siuo objektu ir ten tikrai bus "Stokker". Statytojas - "Arausa".Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO ta dėžutė kartais ne Auto ABC?
Neatmetama, kad arti bus statomas ir "BMS", taciau tai ne tas objektas. O anksciau tai tikrai buvusi Auto ABC teritorija, taciau ja pardave jau pries keleta metu.
Comment
-
Aiškiau nebūna, ačiū už paaiškinimą.Parašė Parunas Rodyti pranešimąTikrai ne, ponai. Mes dirbame su siuo objektu ir ten tikrai bus "Stokker". Statytojas - "Arausa".
Neatmetama, kad arti bus statomas ir "BMS", taciau tai ne tas objektas. O anksciau tai tikrai buvusi Auto ABC teritorija, taciau ja pardave jau pries keleta metu.When a man lies, he murders some part of the world
Comment

Comment