Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
na, kad čia vienas pirmųjų dabartinių statinių PramonėjParašė HexenPramones pr. panaseja i savanorius - mazu komercines paskirties "budkiu" susitelkimo vieta
neskaitant Urmo administracinio, kuris ne tokia ir "būdkė"
o šitą kai pradėjo statyt tai buvau šokiruotas jo ilgiu.... max vienas kabinetas
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
ta žaluma kraupiai šviečia besileidžiant Aleksoto kalnu...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Nors aš iš Vilniaus, bet man žaliau šiuio atveju labiau patinka. O ypač tamsiai mėlyna čia niūriai atrodytųParašė topstarcanadaAciu uz foto
Galejo kokia kita spalva parink, nes man si spalva visai nepatinka. Manau tamsiai melyna kur kas graziau butu buve. Nepykit Kaunieciai uz tokia nuomone 
Parašas :)
Comment
-
Parašė batista/\ man tai tikrai gerai atrodo, taip tikrai prabangiai
geriau jau taip, negu niekaip
tiesa, koks cia viesbutis ir kur jis yra?
Best Western Santakos Kaunas
http://book.bestwestern.com/bestwest...ode=91400#null
Comment
-
pries Robidalio servisa yra santechnika kazkokia, paskui elekromarket, uz elktro market baldai, NIC.... tikrai pramones prospekte netruksta dvieju aukstu pastatu..kurie atrodo tikrai prastai.. as jau nesneku apie susidarancius kamscius atkarpoje tarp bazes ir maximos...man tai tikrai nepatinka..Parašė HAMMERna, kad čia vienas pirmųjų dabartinių statinių Pramonėj
o šitą kai pradėjo statyt tai buvau šokiruotas jo ilgiu.... max vienas kabinetas 
bet tai tik mano asmenine nuomone
o del urmo pastato ar zadamo gyvenamojo daugiabucio..as visom keturiom uz..ir tokia linkme manyciau si vieta galetu judet..o ne servisus statyt ..ar neproorcingus biuriu pastatus
Comment
-
Ilgis jo geras, bet plotisParašė HAMMERna, kad čia vienas pirmųjų dabartinių statinių Pramonėj
Kaip ir sakei, vinas nedidelis kabinetukas + siauras koridorius
Comment

Comment