Partizanų - Birželio 23-osios
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Buvau apžiūrėti Žaliakalnio terasų kai buvo vėjuota diena.Parašė Bootsy Rodyti pranešimą
Tai 12 aukšte, arba man pasirodė arba jaučiau siūbavimą, ar man vaidenosi ar iš tikro taip galėjo buti?
Priminė kai Vilniaus TV bokšte vėjuotą dieną, lengvas judėjimas.
Comment
-
-
Kazkaip nesitiki,kad toks neaukstas pastatas galetu siubuot,tuo labiau,kad kuo aukstyn tuo jis labiau siaurejaParašė Smauglys Rodyti pranešimąBuvau apžiūrėti Žaliakalnio terasų kai buvo vėjuota diena.
Tai 12 aukšte, arba man pasirodė arba jaučiau siūbavimą, ar man vaidenosi ar iš tikro taip galėjo buti?
Priminė kai Vilniaus TV bokšte vėjuotą dieną, lengvas judėjimas.
Comment
-
Tai aš irgi panašiai pagalvojau, galbūt tik pasirodė, todėl ir paklausiau.Parašė Jopapa Rodyti pranešimąKazkaip nesitiki,kad toks neaukstas pastatas galetu siubuot,tuo labiau,kad kuo aukstyn tuo jis labiau siaureja
Comment
-
Tikrai neblogai atrodo. O čia galutinis variantas, nes kažkaip kitokių vizualizacijų mačiau?Parašė Cezaris Rodyti pranešimą
Comment
-
-
ar yra viešoje erdvėje kokie projektai su šiuo sklypu? Mc Donald'ui sklypas kiek per didelis
http://verslas.lrytas.lt/rinkos-puls...o-per-neri.htm
Comment
-
buvo labai abejotinų gandų apie vandens parką kažkokįParašė simsim Rodyti pranešimąar yra viešoje erdvėje kokie projektai su šiuo sklypu? Mc Donald'ui sklypas kiek per didelis
http://verslas.lrytas.lt/rinkos-puls...o-per-neri.htm
Comment
-
Labai reikėtų tokio obejekto žiūrint į Girstučio populiarumą, bet pagal staripsnį nieko panašaus. Minimi keli komerciniai objektai, vienas kurių greito maistorestoranas (tai jau pasako apie tų objektų reikšmę jei net restoranas vienas rimtesnių jų tarpe, kad verta paminėti). Jei būtų vandens parkas tai restoranas būti toks menkniekis, kad net nebūtų užsiminta. Ir kažin ar "keli objetai" tilptų esant parkui.Parašė haveimooed Rodyti pranešimąbuvo labai abejotinų gandų apie vandens parką kažkokį
Prisiminiau: iš šito melagingų-juokingų naujienų puslapio turbūt ir paimtas tas gandas:
ziniostau.lt/kaune-pradedamas-statyti-vandens-atrakcionu-parkas-po-atviru-dangumi-bus-moderniausias-europoje/
Paskutinis taisė Gator; 2016.10.03, 17:18.
Comment

Comment