Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Sveiki,

    tumpos naujienos iš šalia Akropolio tvarkomų pastatų - šiandien sustatyti pastoliai, jau nugriauta bent viena verandėlė medinė, sukasi daug darbininkų. Pakabinta iškaba apie ES finansavimą: užsakovas Kauno paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centras, o įrenginėjamos patalpos, kur bus ruošiami kirpėjai ir kiti grožio sektoriaus darbuotojai. Taigi, ne "akropolinių" tatai darbas

    Comment


      Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
      Santakos gatvej, sandeliu kartalelyj pragriauta vieno sandelio tvora ir aptvarkyta aplinka. Gal zinot, kas bus?
      Atvaizdas
      Kad tvora kokia buvo apgriuvusi, tokia ir liko, o užrašai skelbia kad čia užsėta žolė.
      „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

      Comment


        http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=48490983 Delfi apie Rotušės aikštės rekonstrukciją. Tiesiog belieka pritarti Paliui.
        Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB

        Comment




          čia ko gero bus tas pats, kaip su Laisvės alėja ir Juozapavičium.
          DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

          Comment


            sveiki, o kaip dėl autobusų stoties? ar vyksta kokie judesiai? ar visgi lauks čempionato pabaigos ir tik tada pradės darbus?

            Comment


              Pasakė, kad pradės po čempionato, tai ko gero ankščiau nelabai ir bandys. Šiaip, šalia po mėnesio kito baigs įsikurti viešbutukas (buvo laikomas vienu iš privalomų autobusų stoties rekonstrukcijos akcentų), todėl manau, kad niekas ten nestringa, ir viskas prasidėti turėtų laiku. Jeigu žinoma, neišlys visokių dažnai pasitaikančių stabdžių

              Comment


                Daug diskusijų ir gynėjų susilaukęs Kauno kino teatras „Romuva“ pagaliau pradeda naują gyvenimą, sakoma Kauno miesto savivaldybės sekretoriato pranešime.

                „Jau suformuota nauja 5 asmenų valdyba, jos pirmininkas Raimundas Miladauskas, išrinkta ir direktorė, ja tapo Violeta Diržinauskienė.

                Šiomis dienomis dėl patalpų remonto bus pasirašyta sutartis su bendrove „Panemunės būtų ūkis“. Tai pirmieji žingsniai kino teatro atgaivinimo link. Už remonto darbus atsakingas Panemunės butų ūkio viršininko pavaduotojas Raimundas Vaitkevičius.

                Labai džiugu, kad čia įsikuria Kauno kino studija. Šiose patalpose užteks vietos ir kino studijos žmonėms, ir lankytojams. Čia vyks įvairūs renginiai“, – pasakojo mero pavaduotojas Stanislovas Buškevičius.

                Rugsėjo 4 dieną „Romuvos“ kino teatre jau bus rodomas Amerikoje sukurtas kino filmas apie pokario Lietuvos partizanus.

                „Dabar tikimės, kad „Romuvos“, kaip reikšmingos Kauno kultūros erdvės, istorija pradės naują etapą – čia įsikūrusi Kauno kino studija ir jos veikla bus įdomi visiems, besidomintiems kinu. Manome, kad būtų tiesiog neūkiška ir neprotinga naikinti kinui sukurtą erdvę“, – sakė mero pavaduotojas S. Buškevičius.
                tiek visokiausių akcijų saugant romuvą pridaryta, o čia tik pyst jau remontai, kino studija, jau ir filmą tuoj rodys? kaip čia taip greit viskas pakrypo teigiama linkme?

                Comment


                  /\ Labiausiai gaila, jog Romuvai primu smuiku grieš buvęs krepšininkas ir moteris praktiškai nesusijusi su kinu. Net neabejoju, jog jie gali būti nuostabūs žmonės - bet visiškai be kompetencijos vadovauti Romuvai; abu susiję su kinu tiek, kiek su savo vaikais nuėjo į paskutinę Hario Poterio dalį. O dar čia kur buvęs, kur nebuvęs Buškevičius (alergija man nuo jo, pastoviai pamatysi tik kerpant juosteles, pranešant skambius pareiškimus, pervadinant tiltus ir t.t.)...

                  Labai gaila, jog nuo Romuvos veiklos nusišalinu buvus 'gelbėtojų' grupė vadovaujama A. Karaliaus. O labiausiai gaila, jog kartu nusišalino I. Jurkonytė, be jos kompetencijos (sukauptus per TKKF metus) nematau, jog bus kokybiškas (nekomercinis) kinas Romuvoje; kai kino teatrui vadovaus politiniai funkcionieriai. Tai tik mano asmeninė nuomonė, nes kino teatras - tai nėra suremontuotos sienos, o greičiau esantis turinys tarp tų sienų!
                  Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                  Dordrechtas/Haarlemas
                  Nesebaras/Plovdivas
                  Kiolnas

                  Comment


                    Deja Karalius sugebėjo tik kavos pasisedėjimus rengt, o kai reikėjo kažką daryt, tada pasipustė padus. Manau jis buvo tiesiog netinkamas vadovas. Architektas - taip, bet ne kompetetingas vadovas...
                    Kairiarankių klubas - Left.lt

                    Comment


                      Ūkininkai prekiaus ir Kauno senamiestyje
                      Publikuota: 12.00 / 15min.lt

                      Kauno miesto savivaldybėje įvyko susitikimas tarp miesto vadovų, Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro Kazio Starkevičiaus bei ekologinių ūkių savininkų. Aptarta idėja įsteigti turgelį šalia Motiejaus Valančiaus paminklo.

                      Susitikime buvo pristatyta idėja sukurti nedidelį ekologinį turgelį Rotušės aikštėje šalia Motiejaus Valančiaus paminklo.

                      Svečius priėmęs Kauno miesto meras Rimantas Mikaitis bei svečiai iš Vilniaus išsakė panašias nuomones, kad šis turgelis turėtų būti autentiškas – atspindėti Lietuvos ūkininkavimo tradicijas tiek architektūrine, tiek verslumo prasme.

                      Mero pavaduotojas Kęstutis Kriščiūnas priminė dalyviams, kad panašus turgus kažkada egzistavo ir Birštono gatvėje, netoli Maironio gimnazijos – čia dabar yra didelė atvira ir neišnaudojama erdvė.

                      Numatomas turgelis galėtų veikti šeštadienio arba sekmadienio rytais.

                      Comment


                        Parašė Andrewass Rodyti pranešimą
                        Deja Karalius sugebėjo tik kavos pasisedėjimus rengt, o kai reikėjo kažką daryt, tada pasipustė padus. Manau jis buvo tiesiog netinkamas vadovas. Architektas - taip, bet ne kompetetingas vadovas...
                        Na mano nuomone dėl Karaliaus - tai jis labai buvo gera simbolinė figūra atkreipti dėmesį į problemą; bet labiausiai gaila bet būtent susirinkusios tuo metu komandos (kur Karalius buvo tik viena persona visam būryje), tarp kurių buvo I. Jurkonytė, kuri jau kelinti metai rengia 'Tarptautinį Kauno kino festivalį' ir pvz. santariečių, kurie rengė 'Tiltų' kino festivalį Kauno senamiestyje.

                        Tuo tarpu, Miladauskas yra buvęs krepšininkas ir nematau bent kol kas jo kaip asmenybės ar profesinės kompetencijos potencialo gaivinant Romuvą. Neseniai pasirodęs interviu apie jo susirūpinimą Panevėžio klubiniu krepšiniu vis patvirtina mano nuogastavimus dėl jo kompetencijos vadovauti nekomercinio kino centrui Kaune ir net gal būsimam skiriamam dėmesiui šiam objektui. Gal kaip išrinktam buvusiam panevėžiečiui į Kauno miesto Tarybą Tarybai ar politiniams kuluarams vertėjo nuspręsti eiti kitas pareigas, kuruojant krepšinį arba sportą apskritai Kaune; nes pasikartosiu nematau kaip buvęs krepšininkas gali organizuoti bei užsiimti kino teatro vadyba, renginių organizavimu ir kuo kokybiškiausio turinio (pagal turimus ribotus resursus) užpildymu.

                        Čia prašau neįžvelgti mano diskriminacinio požiūrio dėl Panevėžio, tik keista kaip sportininkas iš Panevėžio gali nusimanyti apie kino padėtį Kaune? Bet čia tik man gal taip


                        Kitas dalykas, nesuprantu, kodėl pavyzdžiui toje valdybos taryboje nėra pakviesti būtent visuomeninkai - kodėl turi būti tik partiniai. Kvepia sovietiniu postų išsidalinimu... Ką kažkam svarbiam būtų nukritęs liežuvis paprašius tam tikrų žmonių prisidėti prie šio projekto vystymo Kaune, ar prisijungti valdyboje? Gal vieni ir nebūtų sutikę, bet kiti būtų... Kodėl nepakvietus ko nors adekvataus kad ir iš kokio VUKHF, VDU ar KTU? Nepatinka mano toks suvokimas...
                        Paskutinis taisė tivoli; 2011.08.20, 15:48.
                        Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                        Dordrechtas/Haarlemas
                        Nesebaras/Plovdivas
                        Kiolnas

                        Comment


                          Diedukai su Gaz'iku kabina reklamas apie nekomercini kina.Nuotraukos 2011-08-18. Gal pavyko isprest tas nesamones del patalpu nuomos, gal kas zino?


                          Comment


                            Jau ne šviežia naujiena - http://www.kaunas.lt/index.php?4119312127

                            Comment


                              http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...o-arena-371703

                              Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną

                              Comment


                                Aš pamačiau nuplėštą prie Radzinausko tilto, jau išsigandau, kad kas nors prasinešė. Nu jo, prasinešė. Vėjas . Nors tiek malonu. O šiaip Kaunui reikia pasirūpinti ne tik dideliais plakatais link arenos, bet ir ilgalaikėmis rodyklėmis iki lankytinų objektų bei informacinėm lentelėm. Kol kas sugebu prisiminti tik vieną prie Donelaičio gatvės.

                                Comment


                                  Ąžuolynas vis dar "krapštosi"



                                  Comment


                                    /\ Trinkelės, ar betoniniai borteliai? Nuotraukoje neįžiūriu gerai. Jei trinkelės, tai tuomet... žodžių trūksta
                                    Birth, school, METALLICA, death

                                    Comment


                                      Bortai. Asfaltuos garantuotai.

                                      Comment


                                        kas žino, kokioje stadijoje kabelio tiesimo darbai?

                                        Comment


                                          azuolynas - isknistas, kestucio gatve - isknista, veiveriu gatve knis rugsejo pradzioj, dumblas neisveztas. idomu kaip dar iki cempionato miesto valdzia sugalvos apsisikt.
                                          *censored*

                                          Comment

                                          Working...
                                          X