Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    "Sanitas" paskelbė naujos gamyklos įrengimo konkursą
    | 2005 09 01 12:45:20 |

    Didžiausia Lietuvoje farmacijos gamybos bendrovė "Sanitas" paskelbė naujos gamyklos, į kurią investicijos sieks apie 40 mln. litų, įrengimo darbų konkursą.

    Pasiūlymų dalyvauti atvirame darbų - vidaus statybos ir apdailos, šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo, taip pat inžinerinės ir energetinės vidaus komunikacijos - konkurse laukiama iki rugsėjo 30 dienos.

    Naujos gamyklos statybos konkurse dalyvavo dvi šalies bendrovės - "Ranga IV" ir "Constructus".

    "Sanitas" vaistų gamybos cecho statybos, sandėlių ir inovacinės tarnybos pastato rekonstravimo darbus pradės gavęs Lietuvos verslo paramos agentūros pritarimą bei pasirašęs su statybos bendrove sutartį.

    Naujos gamyklos, kuriai gauta 16,157 mln. litų paramos, iš jų 11,85 mln. litų - iš Europos Sąjungos (ES) struktūrinių fondų, statybą numatoma užbaigti 2006 metų rudenį.

    11 tūkst. kvadratinių metrų ploto užimsianti gamykla bus statoma Kauno Veiverių gatvėje, anksčiau "Sanito" įsigytai bendrovei "Endokrininiai preparatai" priklausiusioje teritorijoje. Naujoji gamykla turėtų pagaminti 50 mln. ampulių, 15 mln. pakuočių akių lašų, 75 tonas tepalų ir 1 mlrd. tablečių per metus.

    Užbaigus šį projektą, "Sanitas" turėtų atsisakyti gamybos Vytauto prospekte, o šioje teritorijoje turėtų iškilti gyvenamieji namai. Jau šių metų pavasarį "Sanito" teritorijoje pradėta gyvenamojo namo statyba.

    Tikimasi, kad "Sanito" nekilnojamojo turto reorganizavimo projektas bus baigtas iki 2009 metų rudens. Investicijų į šį projektą vertė - apie 71 mln. litų, numatoma šios investicijos grąža - daugiau kaip 9 procentai.

    Įgyvendinęs naujos gamyklos statybos projektą, "Sanitas" turėtų du modernius ir ES reikalavimus atitinkančius fabrikus, vieną iš jų - Slovakijoje. Kauno bendrovė už 43,851 mln. litų įsigijo Slovakijos farmacijos įmonę "Hoechst-Biotika".

    "Sanitas" yra pretendentų sąraše derybose dėl 47,83 proc. Lenkijos vaistų gamintojos įmonės "Jelfa" akcijų paketo įsigijimo.

    Investicijų bendrovės "Invalda" valdomas "Sanitas" šiemet tikisi gauti 49,1 mln. litų konsoliduotų pajamų ir uždirbti 7,2 mln. litų grynojo pelno.

    2006-aisiais, kai visus metus bus konsoliduojami "Hoechst- Biotika" rezultatai, tikimasi 81,9 mln. litų pajamų bei 6,3 mln. litų grynojo pelno.

    ELTA

    www.omni.lt

    Comment


      Matyt, netrukus prasides autobusu stoties rekonstrukcija, nes jau spaudoje pasirode skelbimai, siulantys issinuomoti stoties antraji auksta po rekonstrukcijos. kreipimosi terminas - iki rugsejo 15 dienos. Nuoma paprastai nesiuloma labai is anksto. Vadinasi, darbu pradzia nebetoli.

      Comment


        Siandien pravaziavau netoli aleksoto tilto,kazkokie melyni stulpai iskelti!gal kas matet is arciau kas ten?Nes jei tai bus tilto dalis,ji keis vaizda to tilto labai!

        Comment


          as irgi vakar juos maciau vaziuodamas is sodo manau kad jie prie tilto prisiskirs
          I love INNUENDO!

          Comment


            Šviestuvų stulpai ar kaip ???

            Comment


              Kas ten tokie, ir svarbiausiai ar graziai ziurisi ? ?

              Comment


                kažkas paskleidė gandą

                Comment



                  nepykit negaliu tixliai pasakyti be akiniu buvau :>
                  I love INNUENDO!

                  Comment


                    Taip ten šviestuvų stulpai, iš arti šiandien mačiau, tik jie ne mėlini o kaip švyturys juostom Tai juoda tai mėlyna, nelabai suprantu kaip jie paišysis su raudona tilto apačia

                    Comment


                      Kaip tik siuo metu ziuriu "Kauno naujienas" per init tv
                      ir sako kad savivaldyte zaba periimti Karo muzieju i savo rankas ir zada restouruoti
                      I love INNUENDO!

                      Comment


                        Parašė Vilius
                        Kaip tik siuo metu ziuriu "Kauno naujienas" per init tv
                        ir sako kad savivaldyte zaba periimti Karo muzieju i savo rankas ir zada restouruoti
                        ne savivaldybe, bet Krasto Apsaugos Ministerija. Nuo nauju metu perima KAM'as

                        Comment


                          Parašė Dzipas
                          Taip ten šviestuvų stulpai, iš arti šiandien mačiau, tik jie ne mėlini o kaip švyturys juostom Tai juoda tai mėlyna, nelabai suprantu kaip jie paišysis su raudona tilto apačia
                          Maciau, labai graziai atrodo

                          Comment


                            Nekilnojamojo turto projektai prie vandens - nuo Kauno iki Nidos
                            VŽ 2005 m. rugsėjo 7 d. 01:57

                            Kauno UAB "Domus Mea", plėtojanti nekilnojamojo turto projektus, planuoja atnaujinti jos įsigytą pastatą Nidos prieplaukoje. Įmonė turi su prieplauka susijusių nekilnojamojo turto plėtros planų ir Kaune.

                            Projektus vienija vanduo

                            KTTU yra vienintelė šalies įmonė, laivais gabenanti krovinius Nemunu, jai priklauso ir Kaune poilsiautojus gabenantis laivas restoranas "Aitra". "Domus Mea" taip pat priklauso Kauno marių prieplauka, pastatai, nuomojama 6,2 ha teritorija prie Kauno krovinių uosto Fredoje. "Krovinių uosto teritorijoje yra Vidaus vandens kelių direkcijai priklausanti 205 m ilgio krantinė, - pasakoja p. Jocius. - Mes planuojame krovinių uostą iš
                            šios vietos iškelti, bet įrengti pramoginių laivų uostą bei statyti gyvenamųjų namų kvartalą. Planuojame dar šiemet dėl šio kvartalo pradėti konsultuotis su užsienio urbanistais praktikais, kurie patartų, kaip geriau pasinaudoti šios vietos pranašumais."


                            Jeigu pasisektų susitarti su kaimynystėje įsikūrusiais "Kauno grūdais", tikėtina, kad nekilnojamojo turto projektas būtų įgyvendinamas gerokai didesniame plote prie upės.

                            "Esame įsitikinę, kad naujo, humanistinio požiūrio reikia ir visam vandens keliui, jungiančiam Kauną ir Kuršių Neriją, – įsitikinęs Vilmantas Šimoniūtis, "Domus Mea" valdybos narys bei restoranų grupės "Pizza Jazz" savininkas. –
                            Sutikite, Kuršių nerijos peizaže natūraliau atrodo laivai, o ne automobiliai. Manome, kad turistų į Neringą įvairaus tipo laivais turėtų atvykti daugiau."

                            VŽ On-line

                            Comment


                              Rekonstruojamas prieplaukos pastatas tampa gražia Nemuno pakrantės puošmena

                              Raudondvario plente, senojoje Nemuno prieplaukoje, tebesitęsia “Combo” klubo statyba. Vis gražėjantis pastatas jau nebeprimena visiškai apleisto, išdaužytais langais objekto.

                              Kainuos apie 7 milijonus

                              Anot “Combo” direktoriaus Rimo Kišono, firmos planai nesikeičia - čia žadama atidaryti įspūdingiausią Kaune klubą. Jau ne kartą seno prieplaukos pastato rekonstrukcija buvo sustojusi, tačiau paskui vėl atsigaudavo.

                              “Darbai po truputį juda į priekį. Mes visada pagrindinį dėmesį skiriame muzikinei veiklai, o ne šio klubo statyboms”, - sakė direktorius. Jis teigė, kad investicijos į muzikos klubą sieks 7 milijonus litų.

                              “Jau daugiau nei pusė padaryta. Liko apdailos darbai, komunikacijos baigiamos įrengti šią savaitę”, - sakė direktorius. Į pastatą jau persikėlė bendrovės biuras ir sandėliai. “Tikimės, kad iki Naujųjų metų pavyks viską baigti, tačiau nieko nenoriu prižadėti”, - sakė R.Kišonas.

                              Neprimins prekybos centrų

                              Iš pradžių buvo planuota, kad naujasis klubas turės tris sales - apie 1000 vietų pagrindinę, jaunimui skirtą diskotekų salę ir vyresnei auditorijai - varjetė salę. Tačiau projektas buvo tobulinamas, o dabar apsistota ties dviem salėmis.

                              “Čia bus klubas su “gyva” muzika vyresnei publikai. Įprastų diskotekų neketiname rengti. Norime populiarinti “gyvą” muziką. Turime įvairių pasiūlymų iš užsienio, planuojame, kad čia gros bliuzo, džiazo kolektyvai. Pagrindinėje salėje - restorane vienu metu tilps apie 500 žmonių”, - rodė direktorius.

                              R.Kišonas džiaugiasi, kad nutarta pakeisti pirminiame variante numatytą pastato apdailą. “Iš pradžių galvota sienas apkalti metaline skarda. Dabar suprantu, jog pastatas būtų atrodęs kaip prekybos centras. Vietoj skardos sienos išklijuotos brangiomis plytelėmis, kurios labai pagražino fasadą”, - pasakojo jis.

                              Pirkėjams atsako neigiamai

                              Prieš kurį laiką darbai buvo sustoję, kai buvo atsiradę potencialių prieplaukos pastato pirkėjų. “Combo” net svarstė galimybę parduoti objektą, tačiau vėliau galimi pirkėjai smarkiai sumažino iš pradžių siūlytą kainą.

                              “Ir dabar vis atsiranda norinčiųjų nupirkti šį pastatą, bet jau nebeparduotume. Per daug visko jau padaryta”, - teigė R.Kišonas.

                              “Combo” tikisi, kad ši vieta turėtų tapti patraukli įvairiems renginiams. “Kartą jau pabandėme čia surengti alaus šventę. Atrodo, kad pavyko. Kai šalia upės esančią teritoriją, kurią nuomojame, sutvarkysime, ji atrodys dar patraukliau”, - mano R.Kišonas.

                              Nežino, ar viskas pavyks

                              Bendrovė turi planų pastate įrengti ir didelę (850 vietų) konferencijų salę. “Tokios salės Kaune dabar nėra. Ar mes galėsime tai padaryti, priklausys nuo to, ar gausime paramos iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų”, - aiškino R.Kišonas.

                              “Combo” tikisi, kad gal jau kitais metais iš prieplaukos į Nidą plauks laivai. “Žinoma, tai nuo mūsų nepriklauso”, - pridūrė R.Kišonas. Jis nepraranda vilties, jog šalia kada nors bus pastatytas ir kažkada planuotas tiltas per Nemuną.
                              www.kaunodiena.lt

                              Comment


                                ei, zmogai, imeskit kas foto, ka ten kisonas kuria? prasau.

                                Comment


                                  Nieko jis nekuria, manau ieško kam už gerą kainą prastumt tą pastatą.
                                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                  Comment


                                    Siam objektui skirta atskira tema. Clubas bus labai geras ir labai geroje vietoje.

                                    http://tinkle.miestai.net/showthread...ighlight=combo

                                    Comment


                                      Apie tą gerumą kalbama turbūt jau kokie 5 metai
                                      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                      Comment


                                        Parašė Tomas
                                        Apie tą gerumą kalbama turbūt jau kokie 5 metai
                                        Jau tikrai i pabaiga eina. Uzvakar buvau santakoje, pastatas labai pasistumejes. Sutvarkys aplinka, padarys mazu laivu uosta, bus saunu. Beje pilnu tempu vyksta gilinimo darbai Nemuno/Neries santakoje (bet cia nesusije su Combo).


                                        P.S. vakar iskirdau minti,kad kaunas yra triju upiu santakoje. kas trecia? Nevezis?

                                        Comment


                                          kiek zinau nevezis i nemuna iteka ne kauno teritorijoj bet galiu ir klysti
                                          I love INNUENDO!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X