Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    http://maps.google.com/maps?f=d&hl=e...=UTF8&t=h&z=17

    Nebeturėsiu kur mašinos kišt
    Mano nuotraukos @Fotki.com

    Auto Show Millennium 2007
    Retromobile 2007
    "Kova 1". Driftingo čempionatas
    "Foje" Gali Skambėti Kitaip
    Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
    BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
    Kauno Marių Regioninis Parkas

    Comment


      Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
      Aš taipo pat

      Bet man labai įomu kur šio namo gyventojai mašinas statys? Nebent požeminė aikštelė būtų, bet aš už tokių namų atrestauravimą, o ne perdarymą.
      You've got one life! Live it!

      Comment


        O ar tikrai tas daugiabutis neisaugs is sito seno pastato? Tai yra, gal vis delto sutvarkys ta nama ir dar pristatys kelis aukstus. Nes sienos atrodo tvirtos.
        Paskutinis taisė TKO; 2008.03.01, 21:38.

        Comment


          Šiokios tokios naujienos:
          http://www.architektusajunga.lt/LT.p...29afbf86e02e24
          Kaunas yra Kaunas

          Comment


            donelaicio 33 tikrai deretu renovuoti, visai kitas vaizdas butu

            Comment


              Šitą tikrai renovuos. Šalia naujai rekonstruoto viešbučio (Reval Neris) tai ir nuomos kainos bus didesnės.
              When a man lies, he murders some part of the world

              Comment


                Kaune plačiai šnekama, jog netrukus nauji šiuolaikiškai įrengti daugiabučiai iškils ir Dainų slėnio, Aleksoto oro uosto teritorijose bei K.Baršausko gatvėje buvusios A.Sabonio krepšinio mokyklos vietoje. Peršasi išvada, jog šiose Kauno vietose situacija bus tokia kaip prieš keletą metų su toje pačioje K.Baršausko gatvėje buvusiu „Žalgirio“ futbolo stadionu, kurio vietoje netrukus išdygo didžiulis, tačiau nuostolingai veikiantis prekybos centras.
                http://www.balsas.lt/naujiena/185382

                Comment


                  Parašė liutass Rodyti pranešimą
                  Šitą tikrai renovuos. Šalia naujai rekonstruoto viešbučio (Reval Neris) tai ir nuomos kainos bus didesnės.
                  Galejo abu kartu rekonstruoti. Nemanau, kad viesbucio sveciam patiks statybu garsai.
                  I love INNUENDO!

                  Comment


                    na protingiau buvo renovuot kartu..
                    nes dabar visos dulkes skris ant Neries viešbučio naujų stiklų bei klientų kepurių

                    Comment


                      Labai abejoju ar jis nuostolingai veikia:/ gal kai buvo statybu panorama(jei teisingai prisimenu pavadinima), bet po renovacijos nepanaus kad ten truktu lankytoju.

                      Comment


                        Parašė maserati Rodyti pranešimą
                        Labai abejoju ar jis nuostolingai veikia:/ gal kai buvo statybu panorama(jei teisingai prisimenu pavadinima), bet po renovacijos nepanaus kad ten truktu lankytoju.
                        Vat man irgi įdomu iš kur jie gauna tuos faktus "nuostolingai dirbantis" ir t.t. Galėtu nors šaltinius nurodyt, bet jaučiu, kad "iš akies" nustatė finansinę molo būklę.
                        Kairiarankių klubas - Left.lt

                        Comment


                          Is akies,kitaip ir negali atrodyt. Parduotuvese nieko gero. Zmoniu minimumas.Kas nenuostolingi nebent picerija ir maxima

                          Comment


                            Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                            Is akies,kitaip ir negali atrodyt. Parduotuvese nieko gero. Zmoniu minimumas.Kas nenuostolingi nebent picerija ir maxima
                            prekiu asortimentas toks pats kaip ir visur kitur. siaip ziurint ko ieskai, ash pvz ten visada randu ko reikia. zmoniu panasiai kaip ir tokiuose pc kaip mega, akropolis hyper maxima ir t.t. taip kad ash netgi LABAI stipriai suabejociau kad tai nuostolingas pc. zinoma ne visos parduotuves ten populiarios ir vertos demesio, bet taip yra ir kituose PC.

                            Comment


                              manyciau nuostolingas buvo kai buvo senukai puse ploto paeme, tada buvo maxima senukai cili ir kelios parduotuves...... po renovacijos, issikelus senukams, atidarius ju vietoj kruvas parduotuviu manau ten tikrai pelninga...

                              Comment


                                Naujasis Lexus Kaunas Bus Atidarytas Jau ŠiŲ MetŲ RudenĮ

                                Autorius: ŽIVILĖ ALIONIENĖ
                                Oficialusis TOYOTA ir LEXUS atstovas Kaune UAB „AUTOTOJA“ - jau 10 metų sėkmingai automobilių rinkoje dirbanti įmonė - plėsdama savo veiklą bei siekdama teikti dar kokybiškesnes paslaugas, šiemet atskiria TOYOTA ir LEXUS padalinių veiklą – nuspręsta prabangių automobilių LEXUS ekspoziciją bei servisą iškelti į naujai rekonstruotą atskirą pastatą, esantį šalia dabartinio automobilių prekybos ir serviso komplekso. Rekonstruojamame pastate 1998 – 2004 metais buvo eksponuojami ir aptarnaujami TOYOTA markės automobiliai. Tuo metu tai buvo pirmasis automobilių salonas dabar jau susiformavusiame „automobilių salonų miestelyje“.
                                Pastato rekonstrukcija jau pradėta – šiuo metu vyksta ardymo darbai. Planuojama, kad pastato rekonstrukcija bus baigta šių metų rugpjūčio pabaigoje.
                                Pastebėtina, jog LEXUS KAUNAS bus statomas pagal griežtus LEXUS standarto reikalavimus, kurių vykdymą kontroliuos tiek Toyota Baltic AS, tiek LEXUS EUROPE padaliniai – tai bus antrasis Lietuvoje ir trečiasis Baltijos šalyse kompleksas, atitinkantis visus naujausius reikalavimus. Šių prabangių automobilių markės reikalavimai yra aukšti tiek jų eksponavimo, tiek klientų aptarnavimo srityje, todėl UAB „Autotoja“ vadovybė tikisi, kad atskyrus TOYOTA ir LEXUS padalinių veiklą bus galima dar kokybiškiau aptarnauti esamus ir būsimus įmonės klientus. Patogu turėtų būti visiems klientams – tiek tiems, kurie lauks savo automobilio jo apžiūros metu – tam bus įrengtos patogios ir modernios laukiamosios oazės – , tiek tiems, kurie, įsigiję naują automobilį, atsiims jį tam skirtoje atskiroje erdvėje. UAB „Autotoja“ ryšių su klientais ir personalo departamento direktorė Reda Aleksandravičienė mano, jog toks klientų diferencijavimas yra tikslingas: „Manome, kad ir įmonei bus daug patogiau vystyti savo veiklą, kadangi TOYOTA ir LEXUS standartai, kurie taikomi visose šių automobilių eksponavimo ir priežiūros stadijose, yra šiek tiek skirtingi. Galiausiai, netgi techniniu požiūriu šios automobilių markės šiek tiek skiriasi, todėl bus daug paprasčiau ir tikslingiau apmokyti personalą – tiek aptarnaujančius, tiek techninius darbuotojus – dirbti su konkretesniais automobilių modeliais bei specializuotis tam tikroje srityje. Be abejo, naudą pajus ir klientai. Šiuo metu aptarnaujame daug automobilių – maždaug 1000 per mėnesį, todėl perskirsčius jų srautą, sumažės laukiančiųjų į servisą eilė. Be to, kiekvienas, užėjęs į atskirą LEXUS automobilių saloną, bus tikras, jog apie šiuos automobilius jam papasakos tikri šių modelių žinovai, o prižiūrės juos – tikri specialistai. Žinoma, norėtųsi pasigirti, kad tai bus vienintelis Lietuvoje LEXUS padalinys, turintis atskirą specializuotą LEXUS automobilių servisą.“
                                Verta paminėti, jog LEXUS KAUNAS prekybos ir serviso komplekso statybas įamžins precedento Lietuvoje neturintis UAB „Autotoja“ projektas, kurį įgyvendina fotomenininkas Gintaras Česonis, 2007 m. Kaune laimėjęs įsimintiniausio metų menininko titulą. Idėją padiktavo panašus Latvijoje vykdytas projektas. Jo esmė – fotoaparatu, sumontuotu dabartiniame TOYOTA ir LEXUS prekybos ir serviso komplekse, kas valandą daroma statybvietės nuotrauka, kuri fiksuoja atliekamus darbus ir jų postūmius. Vėliau iš šių nuotraukų bus sumontuotas trumpas filmas, vaizduojantis naujojo pastato „gimimą“. Kaip minėjo pats G. Česonis, tokio projekto jam dar nėra tekę vykdyti, todėl ėmėsi jo jau vien kūrybinio smalsumo vedamas. Filmas turėtų būti pristatytas naujojo komplekso atidarymo metu.
                                Paskutinis taisė 99; 2008.03.04, 08:20.

                                Comment


                                  Parašė maserati Rodyti pranešimą
                                  Labai abejoju ar jis nuostolingai veikia:/
                                  Čia apie "Molą"? Straipsnis šiaip jau ne apie tai.

                                  Comment


                                    išdygo didžiulis, tačiau nuostolingai veikiantis prekybos centras.
                                    Molas buvo kuri laika nuostolingas. Taciau ivykdzius renovacija smarkiai padidejo lankytoju srautas ir siuo metu jis neturetu buti nuostolingas. Visi plotai isnuomoti, dirba, moka nuomos mokesti. Is Molo nesitraukia nuomininkai. Manau, nera jokio realaus pagrindo teigti kad sis prekybos centras butu nuostolingas.
                                    Tiesiog zurnalistas neisigilino i esama situacija arba straipsneli rase pries kelis metus. Greiciausiai patingejo padirbeti prie seno kompe rasto teksto.

                                    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                    Parduotuvese nieko gero. Zmoniu minimumas.Kas nenuostolingi nebent picerija ir maxima
                                    Molo parduotuviu asortimentas nieko neprastesnis uz kitu panasiu prekybos centru.
                                    Man neatrodo, kad Triumph liemeneles , Pegaso knygyno knygos, Mole esancios vaistines vaistai, avalynes parduotuviu batai it t.t. prastesni nei kitur.
                                    BMS Megapolyje, JYSK, Topo centre, Aviteloje, vaistineje ir kitur pirkeju netruksta.
                                    Paskutinis taisė vlk; 2008.03.04, 11:31.

                                    Comment


                                      Kauno verslininkai: projektai stringa Vyriausybėje

                                      Buksuojančiais Kauno regiono projektais susirūpinę verslininkai ragina Premjerą aiškintis, kodėl jie užstringa Vyriausybėje. Premjeras sako kliūčių jiems plėtoti nematantis, praneša LTV „Panorama“.

                                      Kauno prekybos pramonės ir amatų rūmai – juos palaiko beveik trys šimtai įmonių – rašte Premjerui Gediminui Kirkilui teigia, kad Vyriausybė žlugdo investicinius projektus.

                                      Reklama

                                      Visų pirma tai – stringanti Europos Sąjungos parama arenai Nemuno saloje. Vyriausybei pritarus, paramą gali gauti arenos iki 10 tūkstančių vietų, tuo metu Kaunui reikia didesnės. Antrasis – svarbiu ekonominiu projektu nepripažintas viešasis logistikos centras Karmėlavoje. Jam Susisiekimo ministerija esą kelia didesnius reikalavimus nei Klaipėdos ir Vilniaus centrams.

                                      Verslininkai susirūpino ir dėl puikiai užsienio ekspertų įvertintos, tačiau kartu su esą prasčiau parengtais projektais rengėjams atiduotos tobulinti mokslo, studijų ir verslo centrų Kaune plėtros vizijos – dėl to Europos Sąjungos parama esą vėluos.

                                      „Kodėl Kaunas stengiasi, tačiau niekaip nesugeba paleisti to lokomotyvo, kuris patrauktų paskui save investicijas ir sudarytų geresnes sąlygas verslui? Kauno investiciniai užmojai yra ribojami, ir ribojami būtent Vyriausybės“, – įsitikinęs Vytautas Šileikis, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius.

                                      Priežastis aiškintis raginamas Premjeras kliūčių investicijoms Kaune nemato. Esą visi projektai, išskyrus logistikos centro, yra vykdomi.

                                      „Vienintelis, kiek aš žinau, yra logistikos centras. Dėl arenos – pats Kaunas, kaip žinote, daugiau kaip metus vilkino sprendimus – savivaldybė šiuo atveju. Kitų investicinių projektų, kurie būtų vilkinami, aš nežinau. Visi yra vykdomi“, – teigia Gediminas Kirkilas.

                                      Tuo metu verslininkai vardija nepalankios investicinės aplinkos pasekmes, tarp kurių – ir Kauno regioną aplenkiantys investuotojai.

                                      Pagal tiesiogines užsienio investicijas, pernai Kauno apskrities gyventojui jų teko beveik perpus mažiau nei klaipėdiečiui ir net penkis kartus mažiau nei gyvenančiajam Vilniaus apskrityje.
                                      va va, jau jeigu ir verslininkai pradeda šnekėti, vadinasi kažkas tikrai yra smarkiai netaip

                                      Comment


                                        tai tegul kraustosi verslą daryti ten, kur nestringa
                                        gera gyventi gerai

                                        Comment


                                          Labai primityvus požiūris...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X