Sudegė kioskelis prie Merkurijaus (buvęs Perlo), matyt taip šluoja kelią rekonstrukcijai.Gaila žmogaus, ten dirbusio laikrodininko, matyt nemažai pinigo už tą kioską ir jo remontą paliko, o čia vat tau kad nori.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė
Collapse
X
-
Kad labai jau jam visi laikrodžiai padirbtais vaidenos (nu kad mano mechaninį Seiko išvadino padirbtu vien dėl to, kad analogiško matęs nebuvo tai dzin, bet labai gyrėsi kaip pas jį ateidavo žmonės Lietuvoj salonuose už tūkstačius pirktais laikrodžiais, o jis pasakydavo kad ten padirbti ir verti keliasdešimt litų turguje). Galėjo kas ir supykti...Parašė Himleris Rodyti pranešimąSudegė kioskelis prie Merkurijaus (buvęs Perlo), matyt taip šluoja kelią rekonstrukcijai.Gaila žmogaus, ten dirbusio laikrodininko, matyt nemažai pinigo už tą kioską ir jo remontą paliko, o čia vat tau kad nori.kaip?
Comment
-
Na tai nusimato labai rimti darbai. geriausia fotografavimo vieta - JamPub ant 5 a. stogoParašė Andrewas Rodyti pranešimątvora ruosiasi deti, mazdaug po savaites turetu prasidet griovimai
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Linai, aš į pranešimą #1 esu sudėjęs tokias foto.Parašė Linas Rodyti pranešimąVadinasi, paskutinės galimybės nufotografuoti "Merkurijų" tokį, koks jis buvo iki šiol.
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Atsiprašau, matyt, jau buvau pamiršęs, kad jos ten yra. Dažniausiai žiūriu tik paskutinius pranešimus.Parašė liutass Rodyti pranešimąLinai, aš į pranešimą #1 esu sudėjęs tokias foto.
Comment
-
Labai gaila ,kad nugriau ,man ten tokie prisiminimai geri buvo ir su vyru susipazinau prie Merkurijaus .Toks vaizdas ,kad ner kur statyti ,butinai reik nugriaut ,tai kas dar nesugriuve ,kas pagriuve tegul griauna pvz. ta tipo viezbuti kur prie Akropolio ,arba ten kur tusce vieta tegul stato kur laukai.Tai tegul dar nugriauna Metropoli viska tegul nugriauna ir stato is naujo ,oi ner pas zmones proto ,atrestauruotu ta Merkuriju ,po kiek laiko butu architekturos paminklas.Kaip ir kiti architekturos paminklai.
Comment
-
Rimtai? Negirdejau sito, butu labai puiku, nes ta picerija Metropolyje visai ne i tema buvo.Parašė Linas Rodyti pranešimąMetropolio tai jau negriaus. Rekonstruot rekonstruos, rudenį uždarys, bet negriaus. Atkurinės senąjį restoraną.
Comment
. Aš dabar jau nemažai laiko ne Kaune, gal kas turi info, kada pradės tą Merkurijų po gabaliuką nešiot?
. Šiandien kaip tik geras oras.

Comment