Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nemuno salos infrastruktūros darbai
Collapse
X
-
Čia ne finalinis variantas, ant višaus bus betoninė plokštuma skirta sedėjimui. Atramos nugarai nebus.Parašė manometras Rodyti pranešimą
Aš dar išvis nesuprantu, ką jie čia stato, bet jei sakot, kad nebus normalių suoliukų su patogiomis atramomis ilgiau pasėdėti ir ką nors paveikti, tai ir man nepatinka.
Komentuoti:
-
Aš dar išvis nesuprantu, ką jie čia stato, bet jei sakot, kad nebus normalių suoliukų su patogiomis atramomis ilgiau pasėdėti ir ką nors paveikti, tai ir man nepatinka.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Aš labai pykstu ant architektų už suoliukus. Kokia parko prasmė, jei nėra galimybės jame poilsiauti, atsipalaiduoti, parelaksuoti, knygos paskaityti, į vaizdus pažiūrėti. Tokių ( trišakių reikia-nereikia) suoliukų kas žingsnis, bet jie tik prisėdimui batui užsirišti. Senukams vėl parke nėra vietos. O ir mano svajonės su knyga ten gamtoje prasėdėti nuplaukė. Paskutiniai šunsnukiai už tokį egoizmą.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
-
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Įdomu kaip gerbiami tenisininkai atvažiuos iki šitos aikštelės, nes pavyzdžiui Kauno jachtklube, nors ir draudžiama, bet važiuoja iki pat aikštelės 'sveikuokliai' teninisininkai, negali paeiti nei šimto metrų pėsčiomisParašė Trimitas Rodyti pranešimąSporto zonoje pastatyti krepšiai 3 krepšinio aikštelėms, stovai 3 paplūdimio tinklinio aikštelėms, išasfaltuota teniso zona. Įrenginėjami apšvietimo stulpai ir suoliukai. Dalyje parko pastatyti žibintai prie naujų takų.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Sporto zonoje pastatyti krepšiai 3 krepšinio aikštelėms, stovai 3 paplūdimio tinklinio aikštelėms, išasfaltuota teniso zona. Įrenginėjami apšvietimo stulpai ir suoliukai. Dalyje parko pastatyti žibintai prie naujų takų.
- 15 patinka
Komentuoti:
-
ne juokais projektą transliuoja, tilto afišos stovi, betonas baltuoja kur dairais....
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Geriau būtų dėti nuotraukas taip, kad nereikėtų kiekvienos atskirai spaudinėti.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Plačiau: https://sa.lt/parengti-pasiulymai-ti...no-sala-kaune/Parengti projektiniai pasiūlymai pėsčiųjų tiltui, sujungsiančiam Aleksotą ir Nemuno salą Kaune, jį rengiamasi pradėti statyti kitais metais, penktadienį pranešė savivaldybė. Tikimasi, kad 258 metrų ilgio pėsčiųjų ir dviratininkų tiltas ne tik pagerins susisiekimą, bet ir taps nauju traukos centru, iš čia atsivers 360 laipsnių miesto panoramos. Tilto prieigose ir prie vandens bus kuriamos laisvalaikio erdvės, teigiama pranešime.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Gal pats iš STT? Nes neteko girdėti, kad kas vogtu. Kai žinosi faktus, tai informuok. Iki tol, tai tik blevyzgos...Parašė 4iUX&ap7B@qh2*HZCTKo Rodyti pranešimą
Biški vagia, nu vagia gal kaip ir visi, bet svarbu, kad daro, ane? Kelius va sutvarkė.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Biški vagia, nu vagia gal kaip ir visi, bet svarbu, kad daro, ane? Kelius va sutvarkė.Parašė Draarvys Rodyti pranešimą
Apsoliuciai neįdomu kas statys, svarbiausia, kad statytu
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pritariu - išties labai trūko tiesaus susisiekimo pėstiesiems ir dviračiams iš Aleksoto pusės, nebereikės per aplinkuiParašė Draarvys Rodyti pranešimą
Apsoliuciai neįdomu kas statys, svarbiausia, kad statytu
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Apsoliuciai neįdomu kas statys, svarbiausia, kad statytuParašė Julijus Rodyti pranešimą
Įdomiau kas statys
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gal ką praleidau, bet ar aplamai buvo kur užsiminta, kad pradės statyt ar kad sklebs darbų pirkimo konkursą? Kaip supratau iš tos prezentacijos tai čia tiesiog buvo ''optimizacija'' - tai yra projekto supaprastinimas/nupiginimas. Jeigu šitas bus patvirtintas tai pirmiausia turėtų prasidėt techninio projekto rengimas ar ne? Ar jau kai būna paskelba kaunas.lt reiškia, kad prašo statybų leidimo? Aplamai gal kas gali paaiškinti kurioje stadijoje projektas įkeliamas į tą svetainę?
Komentuoti:
-
Komentuoti: