Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno LEZ

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• woofer
    replied
    Čia turbut ta pieno perdirbimo gamykla.

Komentuoti:

replied
    "Pienas LT" ?

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Kažką praleidau. Kas čia bus?

Komentuoti:

• Kaunius
    replied
    50 autobusas važiuoja per miestą maršrutu Mastaičiai-Karmėlava. O 120 mikriukas važiuoja nuo pilies per Savanoriu prospektą į Karmėlavą.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Negirdejes nei 50, nei 120 119, cia visi kaip suprantu kazkokie rajono vezejai?

Komentuoti:

• Kaunius
    replied
    50 autobusas užsuka tik tam tikru metu. Čia jau reikėtų pasidomėt kada. O taip pat važiuoja ir mikriukai, bijau suklyst koki, bet man regis 120, 119 ir 119A.

Komentuoti:

• arsiakas
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Netikrinau, bet regis, 50 ir 29 autobusai.
    29 autobusas važiuoja A6 keliu, ir nuo jo reikia eiti pėsčiomis. O 50 užsuka į pačią teritoriją, tik negaliu pasakyti ar visada, ar tik kai kuriuo metu.

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Netikrinau, bet regis, 50 ir 29 autobusai.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Toks klausimas - o vaziuoja koks transportas visuomeninis is miesto? Kaip darbuotojai atvyksta kas be masinu?

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    2011-03-21, 11:12
    "Pienas LT" dairosi įrangos
    http://klaipeda.diena.lt/naujienos/e...irangos-339533

2011-03-21, 11:01
    Žemę paėmė, bet pinigų neduoda
    Kauno laisvosios ekonominės zonos (LEZ) plėtros teritorijoje žemės turintys kauniečiai pasijuto nacionalizacijos aukomis. "Mano tėvai patyrė sovietinę nacionalizaciją, o aš su tuo susidūriau kapitalizmo laikais", – tvirtino ūkininkas Valentinas Bandzevičius.
    http://klaipeda.diena.lt/naujienos/e...neduoda-339528

Komentuoti:

replied
    Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
    netoli ryterna persikrauste idomu kas bus senosiose patalpose
    Atsakymas slypi trecioje nuotraukoje nuo apacios

Komentuoti:

• ViR2
    replied
    netoli ryterna persikrauste idomu kas bus senosiose patalpose

Komentuoti:

• Taut.
    replied
    Nedo foto:

Komentuoti:

• Nedas
    replied
    Duok savo skype, atsiusiu

Komentuoti:

• Taut.
    replied
    Parašė Nedas Rodyti pranešimą
    Sveiki, turiu LEZ Ryternos ir Finfoam foto. Gal kas noretu patalpint ?
    Dėk į http://foto.terpe.lt

Komentuoti:

• Nedas
    replied
    Sveiki, turiu LEZ Ryternos ir Finfoam foto. Gal kas noretu patalpint ?

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Yra prestižiniai rajonai, yra prestižiniai priemiesčiai. Iš pastarųjų vienas nerealus toks - Rimgaudai. Anei vienos gamyklos, elektrinės, kiaulių fermos, ar dar kokio nors dalyko...Netoli centro, gana gražu, ir parduotuvių, ir degalinių yra. O Ramučiai dabar gerai dėl to, kad įmonės ir keliai šalia. Galima sakyt - gyvenamoji vieta LEZo darbuotojam. Kai jo paties nelabai buvo, Ramučiai gal ir buvo geri, bet laikai keičiasi. Vienas velnias žino, ar ir Rimgauduose kokios termofikacinės vienaragių elektrinės neįkurs. Tada reiks ieškoti naujo "prestižo".

Komentuoti:

• kempas
    replied
    Taigi statydami tą elektrinę pirmiausia turi atsižvelgi kokio vyrjaučios vėjo kryptis, atitinkam aukštyje bus ir kaminai. Kad teršalai sklistų į prišinga pusę nuo namų. O ir tų teršalų bus mažiau nei rūskantys privačių namų kaminai kūrenami anglimis ir velnias žino kuo. O kad Ramučiai prestižinis rajonas tai visiška utopija. Gal kažkiek prestižinis rajonas tai yra žaliakalnis ir Kleboniškis, gal dar kokie Vytėnai.

Komentuoti:

• GediminasJa
    replied
    Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
    Paaiskinkit jus man neismaneliui, kas per prestizinis rajonas tie Ramuciai? Kokie ten pliusai? Grazus, vaizdas, miskai, ezerai pasonej, toli nuo kelio ar oro uosto?
    Ramuciai visada buvo ir bus paskutinis rajonas i kuri kelciausi gyventi...
    Tiem kurie tenais gyvena, ir tiem kurie šiame rajone nusipirko nekilnojamo turto už prestižinę kainą.. Be kainų ten daugiau nieko prestižinio nėra. Mano nuomone.

Komentuoti:

• FlagMan
    replied
    Paaiskinkit jus man neismaneliui, kas per prestizinis rajonas tie Ramuciai? Kokie ten pliusai? Grazus, vaizdas, miskai, ezerai pasonej, toli nuo kelio ar oro uosto?
    Ramuciai visada buvo ir bus paskutinis rajonas i kuri kelciausi gyventi...

Komentuoti:

Working...
X