O koks čia projektas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Nebloga foto ideta apie Varniu g. buvusio Telekomo pastotes transformacija
https://www.lrytas.lt/bustas/mano-er...uvoje-21565464When a man lies, he murders some part of the world
- 5 patinka
Comment
-
Patirkite patogų gyvenimą miesto centre!Parašė Gator Rodyti pranešimąNuova 10 mažų daugiabučių projektas prie Klinikų:
https://naujapilis.lt/
Ir tada žemiau prirašyta „12 min automobiliu iki centro“
Gal tada šitie garažai irgi verti „gyvenimo miesto centre“?
- 5 patinka
Comment
-
Ne kartą esu matęs kaip Aleksote netoli upės NT skelbimuose vadinama Kauno senamiesčiu. Vilniuje panašių irgi teko matyti. Kai Jeruzalė aprašome "prie pat Žirmūnų" ar kažkokie neaiškūs kaimai Vilniaus vakaruose vadinami Pilaite. Ir t.t.Parašė Smauglys Rodyti pranešimąMan tas Žaliakalnis irgi užkliuvo, net ėjau ieškoti ar tiesa, bet pasirodo oficialiai iki Žeimenos gatvės lyg, tai techniškai Žaliakalnis, praktiškai toli toli
- 1 patinka
Comment
-
Geras pavyzdys kaip galima rekonstruoti sovietinį administracinį pastatą i daugiabutį derantį prie aplinkos (atmetus tą faktą, kad beveik visą sklypą užima parkovkė).Parašė Trimitas Rodyti pranešimąNedidelis daugiabutis įterptas tarp Aukštaičių ir Lietuvių g. Žaliakalnyje. Laiptinės trijų vertikalių juostų langais gal bando atiduoti duoklę tarpukario architektūrai.
- 5 patinka
Comment
-
Pastatas ne sovietinis, tarpukarinis...Parašė evil Rodyti pranešimą
Geras pavyzdys kaip galima rekonstruoti sovietinį administracinį pastatą i daugiabutį derantį prie aplinkos (atmetus tą faktą, kad beveik visą sklypą užima parkovkė).Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Ačiū už pataisymą. Kiek esu praėjęs Lietuvių g. tik fragmentais mačiau ir atrodė, kad ten sovietinis monstras, nes tūris iškrentantis iš konteksto ir puošnumo kaip tarpukario pastatui trūko, bet pasirodo tikrai 1938m statytas.Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Pastatas ne sovietinis, tarpukarinis...
Comment
-
Jie patys ir gamina šį stebukląParašė miraged Rodyti pranešimąSu visa pagarba statytojamas ir tu lanksčių klinkerių pardavėjams kurie visus namus norvegijos kontaktų rengia - tas plėmais išmušimas šių visai gal nieko galėjusių atrodyti namų - neatleistinas.
Comment
Comment