Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Daugiabučių namų statyba

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė deep house Rodyti pranešimą
    na, "-" turi šis kvartaliukas, jei žiūrėti iš pirkėjo milionieriaus pusės.
    - per daug tankus užstatymas-per arti kaimynų langai!. pagal tai spręsčiau, kad šie namai skirti gaunantiems didesnes nei vidutines pajamas (bet ne turtuoliams);
    - vieta, o tiksliau tai, kas yra šalia. O šalia yra visuomeninės erdvės: betoninė žaidimų aikštelė, kur renkasi ne tik mėgstantys pasportuoti, bet ir stikliuką pakilnoti. Va tai ir yra vienas didesnių "-", kad prie namų visada bus neaiškaus plauko piliečių. O turint būstą už 1 000 000 ir daugiau lt, labai svarbu saugi aplinka. O su saugumu, ypač Kaune ir ypač vakarais ir ypač ten, kur mažai apšviesta ir kur kertasi visokių žmonių keliai, patikėkit, nera pats geriausias variantas turtingiems žmonėms gyventi.
    Nors kaip vieta, Santaka tikrai yra prestižinė, bet gal daugiau kaip rekreacinė zona. ir čia mėgsta įvairių piliečių pasivaikščioti.
    - ir dar vienas "-", kaip nuotraukose mačiau - žemas cokolinis/Iaukštas. Eiliniam namui tai jokio skirtumo, bet taikančiam į išskirtinumą naujam pastatui, tai nėra gerai - nėra net skiriačios tvorelės tarp namo ir šaligatvio kaip kad yra NY ar Londono centre stovinčiuse prabangiuose gyv.pastatuose. Vien tai, kad po tavo langais gali bet kas šlitinėti tamsiais pavakariais, nėra gerai (jei rūpi asmeninis saugumas);

    Daugiau "-" nepateiksiu, nes tik nuotraukose galiu įvertinti šį kvartaliuką. O "+", tai manau apie juos visi žinote, kaip ir tai, kad tikriausiai didžioji dalis (o gal net ir visi) butų šiuose namuose jau turbūt yra parduoti.

    Pagal internetinį Šebos puslapį tai prekyba butais Santakoje nelabai sekasi.
    Kaunas yra Kaunas

    Comment


      Kas sugeba įpirkti tokius butus, manau, ne patys eiliniausi žmonės, tad tikrai pasistengs, kad tos skeit aikštelės ten neliktų, kaip ir netoliese stovinčių apleistų tualetų.

      Comment


        Parašė deep house Rodyti pranešimą
        Yra Kaune geresnių vietų. Bet tie, kas gyvenimui perkasi butus šiame kvartaliuke (Santakoje), tuose rajonuose (ar kvartaluose) deja būsto/namo neipirks; na, bet kuriuo atveju kaina bus n-kartų didesnė.
        Kokios tos vietos konkreciai? Kodel zmones perkantys busta sioje vietoje turetu nepirkti dar geresneje?

        Comment


          Parašė Gator Rodyti pranešimą
          Kokios tos vietos konkreciai? Kodel zmones perkantys busta sioje vietoje turetu nepirkti dar geresneje?
          nes nežinau ar tose vietose vykdomi tokio pobūdžio projektai.

          Tad dabar kažką išskirti nesinorėtų (nes tai būtų subjektyvi nuomonė). Beja, Kaune tikriausiai tėra tik vienas rajonas, kurį galima visą pilnai įvardyti kaip prestižiniu (t.y. taip įvardyti visą jo teritoriją, o ne atskiras jo dalis) - "Perkūno alėją".
          Yra dar vienas kitas rajonas, kuris dėl savo padėties galėtų vadintis prestižiniu (bendrai paėmus), tačiau įvertinus jau susiformavusį esamą užstatymą, susisiekimą ir kitus aspektus, teigti, kad tai išskirtinė vieta, būtų ne visai tikslu (panašus atvejis kaip ir su "Santaka", su jos "+" ir "-"). Tačiau ateityje, tai bus tikrai labai geros vietos gyventi.
          O kol kas, Kaune, kaip ir Vilniuje, Klaipėdoje be kelių prestižinių rajonų, tėra tik atskiri segmantai (ar kvartaliukai), kuriuos būtų galima sąlyginai įvardinti kaip labai gerais.

          P.s.: Kaip kaunietis turėtum pats gerai žinoti "gerus/blogus" rajonus gyventi Kauno mieste ir rajone.

          P.s.s.: o kas dėl "Santakos",tai jei šio projekto vystytojai nebūtų buvę tokie godūs kvadratiniams metrams, o iš tiesų labiau galvotų apie išskirtinumą ir prestižiškumą, tai būtų galėję pastatyti milionierių vertus būstus.
          Kartais ne visada daugiau m2 yra geriau. Kaip ir ne visada daugiau butų viename yra geriau už mažiau. Labai turtingi žmonės nemėgsta akivaizdžios kitų žmonių kaimynystės, nebent TAI būna atitinkamai išspręsta/suprojektuota.

          Comment


            As ir zinau visas vietas, man tik idomi buvo tavo mintis, kad turtingi gyventu cia, o negyventu dar geresneje vietoje. Tiesiog spraga logikos pasirode ir tiek

            Comment


              Gyvenamieji butai Bitininkų g. 43D

              Numyniau šiandien apžiūrėti iš arčiau "Atkirtos" daugiabučių Bitininkų gatvėje.
              Kaip susidariau vaizdą, pradėti tik 2 namai iš 4, o ir pastarųjų statybos apstojusios. Didžiulis ten ilgai stovėjęs kranas šią savaitę buvo išvežtas, nepradėjus nei trečiųjų aukštų statyti.

              Pabandžiau pažymėti fotografavimo vietas:





              1 Naujai padarytas įvažiavimas į teritoriją (iš Bitininkų gatvės), seniau čia buvo tiesiog gretimų sklypų žemė.


              2 Iškart prisistato sargas (po "Atsargiai" užrašu)


              3 Kažin ar pabaigs iki nurodytos datos...


              4 Apvažiuojam iš kitos pusės.


              5


              6 Vaizdai iš gretimų gatvelių.


              7


              8


              9
              www.kaunotvirtove.lt

              Comment


                "Atkirta" turi finansinių bėdų, taip, kad manau šis projektas gali likti neužbaiktas.
                You've got one life! Live it!

                Comment


                  Naujas Domus Mea projektas







                  http://www.domusmea.lt/rytusaule/

                  Comment


                    Parašė liutass Rodyti pranešimą
                    Naujas Domus Mea projektas







                    http://www.domusmea.lt/rytusaule/
                    Apie šitą projektą jau buvo kalbėta prieš pusmetį. Vėluoja su statybų pradžia. Vėl kiša didelį daiktą į mažą sklypą. Vieta - nenorėčiau ten gyventi, nors gyvenu visai šalia, bet nepalyginti geresnėmis sąlygomis. Čia gi prie pat dviejų gan judrių sankryžų ir dar duobėje. Neypatingai man patinka šitas projektas, gerai, kad nereikia naujo būsto.
                    Birth, school, METALLICA, death

                    Comment


                      Lyg dar nebuvo talpintos foto Zalios Salos Raudonvario plente. Is planuotu 18 namu siai dienai uzbaigineja 12, likusiu 6 net nepradeda. Turbut estukai matydami dabartine NT padeti ant lietuvos isaldo statybas ir lauks geresniu laiku.



                      Comment


                        Planuoja dar tris statyti korpusus artimu laiku. Jei neklystu is ju maziausiai vienas turi buti komercines paskirties.

                        Comment


                          Parašė algizaz Rodyti pranešimą
                          Planuoja dar tris statyti korpusus artimu laiku. Jei neklystu is ju maziausiai vienas turi buti komercines paskirties.
                          planavo... pagal vizualizacija dar 6 namai turi buti. bendradarbis pirko buta, "pasiseke" jam nes iki shiol jis vienintelis busimas gyventojas tame 12 butu name

                          Comment


                            Parašė fredis Rodyti pranešimą
                            "Atkirta" turi finansinių bėdų, taip, kad manau šis projektas gali likti neužbaiktas.
                            jie teismuose dalyvauja bet neaisku ar del financiniu ar siaip kazkas ju nemegsta. http://www.visalietuva.lt/imones/rez...irta&pa=1&ip=3 teismai teismeliai...
                            Paskutinis taisė matroskinas9; 2008.05.30, 21:09.

                            Comment


                              Rodos laikinai pristabdytas projektas už Jam Pub'o:



                              O šis statomas visai šalia:



                              Turėtų atrodyti taip:


                              vizualizacija paimta iš www.bra.lt
                              Kaunas yra Kaunas

                              Comment


                                www.biznews.lt

                                Oficialiai pradedami modernaus kvartalo Kaune „Raudona saulė“ pardavimai
                                2008.06.12 17:01

                                Sparčiai auganti statybų bendrovė „Šeba“ oficialiai pradėjo modernaus gyvenamųjų namų kvartalo „Raudona saulė“ butų pardavimus Kaune. Projektą, kurio bendra investicijų suma yra 15,7 mln. litų, planuojama baigti šių metų gruodį.

                                „Dar iki butų pardavimų pradžios sulaukėme didelio kauniečių susidomėjimo. Tačiau būtent dabar nusprendėme oficialiai vykdyti pardavimus, nes jau yra baigti pagrindiniai konstrukciniai jo darbai. Be to, atsižvelgdami į bendras nekilnojamojo turto rinkos tendencijas kiek sumažinome butų kainas. Nors iki šiol dėmesiu objektui tikrai nesiskundėme, tikimės, kad šie žingsniai dar labiau pagyvins pardavimus“, – sako UAB „Šeba“ vykdantysis direktorius Marius Šiburkis.

                                „Raudona saulė“ – unikalus XIX a. pabaigos kareivinių pastatas, rekonstruotas į modernų keturių aukštų gyvenamąjį namą su mansarda. Pastatas yra saugomas kultūros paveldo objektas, turintis didelę urbanistinę, architektūrinę ir istorinę vertę. Jį rekonstruojant buvo išlaikoma autentiška architektūra, o vidinės patalpos pritaikomos patogiam šiuolaikiniam gyvenimui. Kvartalas yra įsikūręs strategiškai patogioje vietoje – vos kelios minutės kelio iki Laisvės alėjos.

                                Kvartalą „Raudona saulė“, įsikūrusį Kauno Žemųjų Šančių rajone, iš viso sudaro 63 butai, iš kurių 20 vieno kambario, 31 – dviejų kambarių ir 12 – trijų kambarių. Butų plotai nuo 33 iki 95 kvadratinių metrų.

                                Konstrukcinių darbų metu „Raudonos saulės“ pastato projektas buvo pakoreguotas, atsižvelgiant į rinkos paklausą ir klientų poreikius. Pirminiame projekte buvo numatyta įrengti tik 8 vieno kambario butus, tačiau vėliau jų skaičius padidintas iki 20.

                                „Toks sprendimas buvo priimtas atsižvelgiant į ekonomikos tendencijas – visoje šalyje į rinką sugrįžta mažų butų paklausa. Vos paskelbus apie projektą „Raudona saulė“, į mus kreipėsi nemažai žmonių, norinčių įsigyti būtent ekonomiškus mažesnės erdvės butus. Tuomet nusprendėme, kad derėtų pakoreguoti objekto projektą. Ir tai pasiteisino“, – tvirtina M. Šiburkis. Pasak įmonės vadovo, tokiais butais daugiausiai domisi jaunos šeimos, į miestą studijuoti atvykstantis jaunimas.

                                Comment


                                  Užvakar. Socialiniai daugiabučiai






                                  Ir šalia esanti futbolo aikštė su neaiškiu namuku. Kažin kas čia anksčiau buvo? Vaikai čia turės erdvės



                                  "Vaidoto vilos"

                                  You've got one life! Live it!

                                  Comment


                                    Hermio Projektai. Jonučių miestelis. Vakar









                                    Namo išorė iš tokių pat medžiagų kaip "Ąžuolo". Man tai asmeniškai atsibodęs. Vizualiacijose geriau atrodė....

                                    You've got one life! Live it!

                                    Comment


                                      Aleksoto Vilos. Vakar







                                      You've got one life! Live it!

                                      Comment


                                        Cappucino



                                        Kažkoks tas Cappucino keistas, bet va vienas namas-kaimynas tai žiaurokas, bent jau įėimai...




                                        You've got one life! Live it!

                                        Comment


                                          Žaliakalnyje planuojamas gyvenamasis kvartalas


                                          Vaižganto gatvėje bus statomas gyvenamųjų namų kvartalas, į kurį verslininkai planuoja investuoti 25 milijonus eurų.

                                          Gyvenamąjį kvartalą sudarys keli keturių aukštų gyvenamieji namai, kuriuose bus įrengta 150 prabangių apartamentų. Bendras kvartalo plotas - 13700 kv. m., įskaitant 200 vietų požeminę automobilių stovėjimo aikštelę.

                                          Šį projektą vystys „Quinlan Private Golub" (QPG), pirmaujanti Vidurio Europos nekilnojamojo turto investicijų ir plėtros grupė. Tai bus pirmas jos gyvenamųjų namų projektas Lietuvoje.

                                          Gyvenamųjų namų kvartalo kaimynystėje stovi prestižiniai nuosavi namai bei trijų ir keturių aukštų gyvenamieji pastatai.

                                          Detaliojo plano tvirtinimo procesą „QPG" pradės šių metų rugpjūtį, galutinį projekto patvirtinimą planuojama gauti gruodį. Statyba prasidės 2009 metų vasarį. „QPG" šį projektą įgyvendina bendromis jėgomis su kompanija „GA Global".

                                          kaunodiena.lt

                                          Comment

                                          Working...
                                          X