Parašė RokasLT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Ta prasme čia sąmoningai sudėtos skirtingo atspalvio plokštės? Ar galima priduoti tokį pastatą?
- 3 patinka
-
Bet tai niekaip nepakeičia fakto jog kino teatras tam pastatui buvo tik maža ir primiršta jo istorijos dalis, ir kad šis pastatas pastaruosius kelis dešimtmečius buvo kažkoks ūkinis tvartas.Parašė ernissss Rodyti pranešimą
Nu va, nieko nežinai, o tiek daug postringauji
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pritariu, dar nepastate, o jau norisi toje vietoje nugriauti..., nors jei butu kitur gal ir nepastebeciau.
Komentuoti:
-
Nu va, nieko nežinai, o tiek daug postringaujiParašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Mažiau nei 35, be to ir rajonas ne tas kad atsiminčiau viską
- 1 patinka
Komentuoti:
-
35+ žinau kad tas pastatas buvo Eigulių kino teatras bet kad veiktų kaip kino teatras o ne plokščių pjaustykla ar dviračių parduotuvė (gal ir klystu) nepamenu aš. Bet gal kad rajonas ne visai tas buvo mano, nors ir nepertoliausiai gyvenau.
Komentuoti:
-
Mažiau nei 35, be to ir rajonas ne tas kad atsiminčiau viskąParašė CloudmakerLT Rodyti pranešimą
o kiek tau metų?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
o kiek tau metų?Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Kelintais metais šitas gėris užsibaigė?
Komentuoti:
-
Tada tikrai, pastatas vadinasi kino teatru, bet didžiąja egzistencijos dalį juo net nebuvoParašė ernissss Rodyti pranešimą
Tie, kam dabar bent 35+ metai turėtų puikiai atsiminti, o jaunesni - aišku, kad ne
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kelintais metais šitas gėris užsibaigė?Parašė Simex72 Rodyti pranešimą
Prisimenu. Buvo arčiausias kino teatras prie mano mokyklos. Kartais chebra ten bėgdavo iš pamokų filmų žiūrėt. Ir buvo dvi kino salės - didelė retenybė tais laikais.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Tie, kam dabar bent 35+ metai turėtų puikiai atsiminti, o jaunesni - aišku, kad neParašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Neapsiverčia liežuvis šitą daiktą vadinti kino teatru, abejoju ar dar kas iš viso atsimena kad čia kažkada vyko kultūra
Komentuoti:
-
Prisimenu. Buvo arčiausias kino teatras prie mano mokyklos. Kartais chebra ten bėgdavo iš pamokų filmų žiūrėt. Ir buvo dvi kino salės - didelė retenybė tais laikais.Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Neapsiverčia liežuvis šitą daiktą vadinti kino teatru, abejoju ar dar kas iš viso atsimena kad čia kažkada vyko kultūra - daug ilgiau bazavosi kažkokia lentpjūvė, telikų remontas, dar skalbykla lygtais.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Neapsiverčia liežuvis šitą daiktą vadinti kino teatru, abejoju ar dar kas iš viso atsimena kad čia kažkada vyko kultūra - daug ilgiau bazavosi kažkokia lentpjūvė, telikų remontas, dar skalbykla lygtais.Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimą
Ex-kinoteatro nebeliko - plynas laukas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
-
Galėtų vizualkėje būti ne tik upės ir medžiai, bet ir degalinė, bent jau būtų aišku kurioje vietoje iš viso šitas pastatas randasiParašė CloudmakerLT Rodyti pranešimąRuošiasi šitam Lukšio 66:
- 4 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: