Parašė jasha
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos miestelis „URMAS“ Kaune
Collapse
X
-
Kaip matai vis dar stato
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
buvau prieš svaite prie to pastato, tai ir 4 darbininkai apačioj vaikščio, ten turbūt daugiau ir nedirba nei 4Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa bet kai fotografavau prieš ~1h tai berods 4 darbininkai sukinėjos
va paskutinėj foto vienas kairėj ant pastolių matos
Comment
-
Dar apsauginį turi, kuris tiesa manau geriau jau kur kitur dirbtų nes rimtam pavojui iškilus maža nauda būtų iš joParašė mindo2a Rodyti pranešimąbuvau prieš svaite prie to pastato, tai ir 4 darbininkai apačioj vaikščio, ten turbūt daugiau ir nedirba nei 4
Privažiavau su mašina prie pat tvoros ten iš šono nuo Statoilo tai iškart iššoko iš namelio, pasiemiau mobilų į rankas, atseit skambinu, o tas stovi ir žiūri
Na sakau nelysiu žmogui į akis ir į bazės teritoriją įvažiavęs ėjau pėsti fotografuot
Ir beje tada jei neklystu 5as darbuotojas pasimatė. Nebent kol apvažiavau Statoilą vienas iš aukščiau spėjo nusileist. Na vienu žodžiu darbai vyksta su 4-5 žmonėm + "apsauginiu"
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Išties keista logika. Jeigu jie nuomojami, tai kam veltui mokėti už nuomą?Parašė Tommys Rodyti pranešimąAr ne per didelė prabanga "padžiauti" pastolius iki vasario mėnesio...
Jie ir kituose ojektuose pasitarnauti dar galėtų...
Comment

Comment