Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno Rotušės aikštės rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė skyrma Rodyti pranešimą
    O kad varguoliai verkia, kad jiems fine dining restoranai yra neadekvatu ir per brangu, tai irgi normalu. Tiesiog nesuvokia savo galimybių lygio ir pavydu, kad kiti gali valgyti ne vien kebabus.
    Tik varguolis gali taip rašyti, kuris nėra keliavęs, nėra matęs kokios kainos už kokį servisą ir maistą yra kituose europos miestuose, miestuose kuriuose pragyvenimo lygis skiriasi kartais nuo Kauno. Bet varguoliui valgančiam pachliopkes už brangiai to nesuprasti.
    Yra Kaune tikrai gerų vietų, kur tikrai geras maistas bei aptarnavimas ir ten visada pilna žmonių, bet tai nereiškia kad europos mastu tos kainos nėra pervertintos.

Comment

Parašė iPhone Rodyti pranešimą

Tik varguolis gali taip rašyti, kuris nėra keliavęs, nėra matęs kokios kainos už kokį servisą ir maistą yra kituose europos miestuose, miestuose kuriuose pragyvenimo lygis skiriasi kartais nuo Kauno. Bet varguoliui valgančiam pachliopkes už brangiai to nesuprasti.
      Yra Kaune tikrai gerų vietų, kur tikrai geras maistas bei aptarnavimas ir ten visada pilna žmonių, bet tai nereiškia kad europos mastu tos kainos nėra pervertintos.
      Aš irgi nesuprantu kaip už tas pachliopkes lietuviams net Michelin'us kartais duoda. Tikri lopai ir nieko nesuprana, kas yra tikroje Europoje!

Comment

Aš irgi nesuprantu kaip už tas pachliopkes lietuviams net Michelin'us kartais duoda. Tikri lopai ir nieko nesuprana, kas yra tikroje Europoje!
        Neduoda, o juos reiia pirkti.. Milijoną ar du Lietuva sumokėjo michelinui tai ir davē.

Comment

Ai tai žodžiu Michelin irgi nieko nereiškia nes „nupirkta“? Žodžiu tikri restoranų ekspertai ir gurmanai čia susirinkę.

*Įjungiu Gator režimą*. Viename sakinyje man prieštarauji ir rašai „Neduoda“, o jau kitame pritari ir sakai, kad visgi „davė“. Kažkoks Schrodingeris tavo logikoje gaunasi. Tai visgi duoda ar neduoda? Užbėgant tau už akių, aš niekur nesakiau, kad juos duoda už dyką. *Išjungiu Gator rėžimą*.
          Paskutinis taisė skyrma; Šiandien, 16:18.

Comment

*Įjungiu Gator režimą*. Viename sakinyje man prieštarauji ir rašai „Neduoda“, o jau kitame pritari ir sakai, kad visgi „davė“. Kažkoks Schrodingeris tavo logikoje gaunasi. Tai visgi duoda ar neduoda? Užbėgant tau už akių, aš niekur nesakiau, kad juos duoda už dyką. *Išjungiu Gator rėžimą*.
            Nesikabinek prie žodžių kai iš konteksto aišku kas buvo sakoma:
            Neduioda turėjau omenyje tavo kontekste. neva už nuopoelnus ateina ir duoda, kad gerai gamina.
            Reikia nusipirkti, kad duotų. Tai jei jau techniškai prisikabinėji, tai patikslinu - ne duoda, o parduoda.

Ai tai žodžiu Michelin irgi nieko nereiškia nes „nupirkta“? Žodžiu tikri restoranų ekspertai ir gurmanai čia susirinkę.
            .
            Vėl kažkoks hiperbolizavimas nesveikas.
            Michelin ( jei valstybė sumoka) bet kokiioje valstybėje jie geriausiems restoranams duos tas žvaigždutes.

Net prasčiausiose Europos valstybėse kaip kokia Moldova jie rastų ikam duoti, nes visur yra gerų restoranų ar šefų.

Tai nebūtinai reiškia, kad Moldovos žmonės būtų neteisūs sakydami, lad kitur Europoje yra geresnė situacija restoranuose.
            Kaip tu kažkodėl panaudojai michelin egzistavimą Lietuvoje kaip argumentą paneigti iphone teiginiui, kad kainos Kaune yra pervertintos.

Mano mintis buvo - Michelin egzistavimas Lietuvoje nei paneigia, nei patvirtina iphone teiginio, nes tai nesusiję dalykai. Kadangi Michelin žvaigždutės vienodai gali egzistuoti ir šalyje, kur kainos adekvačios, ir šalyje kur kainos per didelės, ir šalyje kur kainos per mažos.

Comment

Turbūt reikėtų pirmiausiai išmokti skaityti. Kur labai aiškiai parašiau:
              Yra Kaune tikrai gerų vietų, kur tikrai geras maistas bei aptarnavimas ir ten visada pilna žmonių
              Tad neiškraipom teksto kaip patogu. Tai kad kaune yra tikrai geros kelios vietos (kurias galima ko gero skaičiuoti ant rankos pirštų) bet kad ten yra geras maistas ir aptarnavimas - nereiškia kad kainos yra adekvačios. Apie pachliopkes net nešneku.

Comment

Working...
              X