<...>Raštu pateiktame komentare Kauno savivaldybės administracijos direktorius Tadas Metelionis dalijosi, kad bemaž prieš pusmetį nuspręsta įsteigti Senamiesčio koordinatoriaus etatą.
„Ši pozicija skirta tam, kad atgaivintų ar sukurtų Senamiesčio verslininkų bendradarbiavimą, suteiktų galimybę kurti draugijas, siūlyti kultūrines iniciatyvas ir teikti paraiškas dėl finansavimo projektams įgyvendinti.<...>
Kai restoranuone kainos, kaip londone tai nieko keisto, kad ju mazeja kauno senamesti. Kitais metais dar daugiau uzsilenks, lai dar pakelia kainas. Ten kur kainos adekvacios visad pilna zmoniu
Normalios tos kainos ir dažniausiai atitinka restorano lygį. Pagal tai ir atitinkama publika jame renkasi. Restoranų savininkai puikiai žino į kokį segmentą taikosi.
O kad varguoliai verkia, kad jiems fine dining restoranai yra neadekvatu ir per brangu, tai irgi normalu. Tiesiog nesuvokia savo galimybių lygio ir pavydu, kad kiti gali valgyti ne vien kebabus.
Kauno Senamiestis per mažai apgyvendintas, labai priklausomas nuo priemiesčių automobilizacijos. Atsirastų didesnė gyventojų koncentracija, kas manau yra įmanoma, Senamiestis žymiai geriau laikytųsi ir pasiteisintų kaip pėsčiųjų/sumažintos taršos zona.
Dabartiniu metu, Senamiestis neišvengiamai turi nuryt karčią piliulę, nes gatves tvarkyti reikia, bet automobiliams jį užkimšti taip pat neadekvatu, kas toliau mažintų Senamiesčio patrauklumą.
Normalios tos kainos ir dažniausiai atitinka restorano lygį. Pagal tai ir atitinkama publika jame renkasi. Restoranų savininkai puikiai žino į kokį segmentą taikosi.
O kad varguoliai verkia, kad jiems fine dining restoranai yra neadekvatu ir per brangu, tai irgi normalu. Tiesiog nesuvokia savo galimybių lygio ir pavydu, kad kiti gali valgyti ne vien kebabus.
P.S. „Kauno“ rašosi iš didžiosios raidės.
Na jeigu Jums Soul restoranas buvo/yra fine dining, tai ties tuo gal ir baikite komentarus rašyti
Comment