Už viską baisiausiai turbūt atrodys pastato gale liekanti Kalniečių dalis..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kalniečių prekybos centras
Collapse
X
-
Mano manymu, šitas projektas prašosi papildomų 2-3 aukštųParašė Gator Rodyti pranešimąApie Kalniečių PC:
https://www.vz.lt/prekyba/2021/03/22...verslo-centras
- 2 patinka
Comment
-
Net kalbų nėra. Kartojau ir kartosiu - Savanoriuose minimum 5 aukštų turi būti liepta statyti.Parašė Effka Rodyti pranešimą
Mano manymu, šitas projektas prašosi papildomų 2-3 aukštų
Elementariai pagal gatvės mastelį ir urbanistikos kanonus kokio minimalaus aukščio pastatas tinka prie kokio pločio gatvės.
- 7 patinka
Comment
-
Tikrai, sunku nesutikt, vertas parkofkės. Tai taip ir bus.Parašė simsim Rodyti pranešimąPuikiai pasimato, kaip griaunamo PC Kalniečių vietoje atsiveria galingas sklypas. Didelis, puikioje lokacijoje ir mano galva vertas solidesnio statinio šioje Kauno vietoje.
- 5 patinka
Comment
-
Bet ne visas pastatas bus nugriautas? Ta dalis prie turgaus lieka?Parašė kesukazzz Rodyti pranešimąKalniečių prekybos centras
Comment
-
manau statys kitame gale, tada prie naujo pastato gabalo formuos sklypą ir vėliau nugriaus šiuos. Kaip Magnum.Parašė Knope Rodyti pranešimą
Bet ne visas pastatas bus nugriautas? Ta dalis prie turgaus lieka?
Jeigu nugriaus viską atims sklypą.
- 1 patinka
Comment
-
Konkreciai siuo atveju turbut gris tuo kad nenorejo daryti po gyventoju langais, kas siaip yra legitimi atmazke, jei isjungti vaizduote, kad galima buvo apskritai kitaip pastata suplanuoti. Galiausiai turim ka turim - 6 juostu prospektas, o fasadu atitraukimas dar labiau artina uzstatyma prie uzmiescio principo.Parašė evvt Rodyti pranešimąKažin kodėl neatėjo į galvas jiem pastumt tą pastatą link gatvės o parkingą padaryt už paties pastato?

- 4 patinka
Comment
-
O aš manau, kad tas pastatas turėjo per daug savininkų ir su tais galiniais nepavyko susitarti.Parašė simsim Rodyti pranešimą
manau statys kitame gale, tada prie naujo pastato gabalo formuos sklypą ir vėliau nugriaus šiuos. Kaip Magnum.
Jeigu nugriaus viską atims sklypą.
- 2 patinka
Comment
-
Taip Jūs teisus, su kitais savininkais nesutarė ir dalis pastatų prie turgaus liks, kaip apendicitas, Tačiau aš kalbėjau apie nebaigtus griauti kelis korpusus ir manau, kad jie stovės kol išlies naujus pamatusParašė ernissss Rodyti pranešimą
O aš manau, kad tas pastatas turėjo per daug savininkų ir su tais galiniais nepavyko susitarti.
- 3 patinka
Comment
Comment