Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešosios erdvės ir parkai Kaune

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Bet vieno paprasto turėklo būtų užtekę tokiam ekstremaliam nusileidimui? Ar vistiek reikėtų dviejų, abejose pusėse ir dar dviejų lygių? Ir dar dviejuose takeliuose, tarp kurių 5 metrai?
    https://maps.app.goo.gl/PHJAcXK3uhBg7qzq8

Comment

Kaip suprantu bus suoliukų pratęsimas

Click image for larger version

Name:	IMG_5936.jpeg
Views:	776
Size:	2,04 MB
ID:	2228654

Comment

Kaune pristatyti bronziniai bareljefai, įamžinantys svarbiausias miesto istorijos epochas
        Kaune, Vienybės aikštėje, ketvirtadienį pristatytas trijų dalių meno kūrinys – bronziniai bareljefai „Kauno istorija“, apimantys svarbiausias miesto istorijos epochas.

Per trejus metus sukurtas preciziškas kūrinys apima reikšmingiausius miesto istorijos laikotarpius – nuo Kauno ištakų iki Laikinosios sostinės.<...>
        Yra foto

Comment

Gal Kauno savivaldybė abonimentą ukrainiečių liejyklose nusipirko? Primena jų braižą.

Comment

https://www.facebook.com/share/v/1FCRFViATE/

Comment

Vienybės aikštėje atvežė smėlio. Moteriškė priėjo ( tą ketinau padaryti ir aš, bet ji mane aplenkė ) prie darbus prižiūrinčio vyriškio ir paklausė ar čia ruošiama vieta čiuožyklai. Tas dviprasmiškai atsakė: "Gal būt. Bet dabar čia bus smėlio dėžė".

Name:	DSCF5294.JPG
Views:	292
Size:	1,51 MB
ID:	2229948

Name:	DSCF5295.JPG
Views:	286
Size:	2,18 MB
ID:	2229949
              Keliauju per Lietuvą

Comment

Tvora E. Ožeškienės gatvėje. Prie rožinio drambliuko atsirado žemaitiškos eilės. Gražu...

Name:	DSCF5288.JPG
Views:	300
Size:	2,19 MB
ID:	2229951

Name:	DSCF5290.JPG
Views:	278
Size:	2,28 MB
ID:	2229952
                Keliauju per Lietuvą

Comment

Parašė Missoni Rodyti pranešimą
                  Vienybės aikštėje atvežė smėlio. Moteriškė priėjo ( tą ketinau padaryti ir aš, bet ji mane aplenkė ) prie darbus prižiūrinčio vyriškio ir paklausė ar čia ruošiama vieta čiuožyklai. Tas dviprasmiškai atsakė: "Gal būt. Bet dabar čia bus smėlio dėžė".
                  Labai gerai, kad daro čiuožyklą, tik galėtų bent jau dvigubai didesnę. Gal kitais metais.

P.S. Realybėje čiuožykla didesnė negu pasirodė nuotraukoje. Neblogai.
                  Paskutinis taisė T0mas; Šiandien, 06:20.

Comment

Working...
                  X