Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Saloje
Collapse
X
-
Super
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Aciu visiems uz balsus-vertinimus, komentarus.
Sia minute neturiu didesnes versijos, si skirta savo dydziu specialiai internetui. Originalus failas yra NEF'e ir aisku dydis kitas.Parašė Nedas Rodyti pranešimąMan patinka tai kas idealu. Ačiū! 10
Gal gali būtų gaut didesnią versiją ?
Realiai tai dar vakaras. Nors dabar temsta labai anksti, tai vos ne naktis vakarais buna. O kad ramus vakaras buvo, tai faktas.Parašė Budulis Rodyti pranešimąViskas labai gražu. Kaip suprantu, naktis buvo be vėjo ir be debesų
Cia pats tikriausias miestas, tik kiek gan ne visai iprasta vieta o ir pats miestas nera didelis. Bet lygiai taip pat sakyti, kad Gedimino pilis yra ne miesto dalis ar miesto simbolis.Parašė Nikas Rodyti pranešimąNevisai miestas
Taip, si baznytele neturi savo varpines, ji yra atskirai nuo baznycios ir jau ne salos puseje. Beto medine. O pati baznycia baroko stiliaus baznytele, su savo ledendomis. Idomi vieta is tikro.Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPasigedau bokšto (varpinės). Taip ir neradau. Ar jo nėra?
9
Siek tiek nuotrauku (ne mano autoryste):
Desineje puseje, matosi minetoji varpine:

Kiti variantai, sios baznyteles:

Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Minde903, tai gal jau įdėk į konkursą ir savo foto darbųParašė minde903 Rodyti pranešimąAs Buciau Dar Labiau Iscentraves Kadre O Seip Grazus Vaizdelis
mm ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment