Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

"Miegamieji" rajonai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Gera tema Buvo visai idomu perziureti Lietuvos monolitiniu rajonu nuotraukas. Is dalies tai gaila, kad visu miestu didziaja dali uzima komiblokiniai- miegamieji rajonai, nes tie sovietmecio paveldai tikrai nepriduoda gero vaizdelio Nors ir nera visiskai protinga sprausti naujus daugiabucius tarp senuju, bet jie labai pagyvina, bei pagrazina rajonu vaizda

    Comment


      #22
      Naujoji Vilnia kadaise buvo miestas, tačiau nuo 1958 metų tai dar vienas Vilniaus mikrorajonas. Ir per pastaruosius 20 metų pasidarė irgi "miegamuoju" rajonu(iš dalies). Skirtumas nuo pvz. Fabų ar Pašilų, tik tas, kad NV pagrinde "plytinis", o ne blokinis rajonas.

































      Comment


        #23
        Tikriausiai, geriausiai žinomas Klaipėdos miegamasis rajonas - Mogiliovas (MOG). Mogiliovo rajonui priskiriamos Mogiliovo, dalis Budelkiemio, Kuncų, Markučių, Lūžų gatvės.



        Nuotrauka iš neto ir ganėtinai pasenus. Pastatas su žaliu stogu - buvusi parduotuvė "Pienė", dabar restauruota, galim sakyt naujai pastatyta ir joje įsikūręs Žemaitijos pieno prekybos tinklas "Čia".
        p.s. Ir mano namas, ir dalis mokyklos matosi.
        Proud to be lithuanian.

        Comment


          #24
          Parašė PornStar Rodyti pranešimą
          Cités HLM Marselyje, tai tikriausiai butu kazkoks kaip ir atitikmuo lietuviskiems "miegamiesiems" rajonams. Tik skirtumas tas, kad HLM yra socialiniai bustai ir juose pagrinde gyvena ivairaus neaiskaus plauko(paprastai) bei neturtingi zmones, ten neretai klesti nusikalstamumas ir visokie kitokie blogi dalykai(nors yra ir labai daug isimciu). Prancuzijoje istarus HLM visiems plaukai piestu stojasi, tad daugybe tu HLM dabar yra intesnyviai griaunami, o "socialiai jautrus" gyventojai paskirstomi po ivairias skirtingas vietas, kad neliktu vienoje vietoje(kad nebutu sukurti 'getai'(ghettos) - jiems valstybe dabar pastato arba atskirus namus, arba sublokuotus apie 2aukstu pastatus.
          Atvaizdas


          Atvaizdas

          Teisinga informacija!! Siaip mates as tuos HLM kituose FR miestuose. Pamenu, kaip prancuzai pasakojo apie juos, tai net siaubas matesi ju akyse) tik deja, ju HLM daugiabuciai, mano akimis, kur kas graziau atrodo uz standartini sovietmecio bloknamy Lietuvoje. Manau, kad tiems patiems prancuzams plaukai piestu stotusi pamate, kur as gyvenu... tokia realybe. As uz Renovacija!!!!!

          Comment


            #25
            Parašė yeah#7 Rodyti pranešimą
            Tikriausiai, geriausiai žinomas Klaipėdos miegamasis rajonas - Mogiliovas (MOG).
            O kuo jis toks žinomas?

            Comment


              #26
              Bent jau kiek turiu pažystamų iš kitų miestų, jie Mogiliovą žino geriau nei, tarkim, Žardę, Riportą, Miško kvartalą. Jei esi repo mėgėjas, tai tikrai turėtum žinoti Mogiliovą. Domas Karoona MOG.
              Proud to be lithuanian.

              Comment

              Working...
              X