Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuvos futbolo stadionai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė doncius Rodyti pranešimą
    1. Kiek žmonių maždaug talpina ta kaip tu sakei žaisline tribuna?
    Parašė Arsus Rodyti pranešimą
    Del zaislines tribunos: talpina ji manau arti 300 - 400 simtu. a zaisline man ji todel, kad kedes prastesnes net uz marijampoles naujojo stadiono, jau nekalbant apie pacia konstrukcija. Pripazystu tik betonines tribunas, o ne sitas snarglines tribunas kaip pas vetra, šilute, jonavą ir tt.
    O cia fotkes idejo veliau ar apie kita tribuna snekat, nes as matau 6 eiles po 80 vietu = 480 vietu +/-10 virsutinej eilej.
    Nauja veja ir sita tribunele - viskas ka padare per 2 metus ir del to Lietava turejo zaist Ukmergej ar kur ten?

    O tie propogandiniai uzrasai - super, tikuosi paliks juos kaip pavelda
    Paskutinis taisė zanaz; 2008.08.31, 16:47.
    You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

    Comment


      Šiandien pafotkinau Vėtroje montuojamą švieslentę.

      Tokia štai "senoji":


      Čia naujosios griaučiai:



      Mano manymu, vieta naująjai parinkta nekokia - gal būtų buvę patogiau, jei ji būtų buvusi statoma čia (tolumoje - prie apšvietimo stulpo, pasukta 45 laipsnių kampu):


      Bet ką čia gali žinoti - gal ten statyti neleidžia kokios nors elektros įrenginių taisyklės ar taip toli nutiesti požeminį kabelį klubui pasirodė per brangu? Aikštę volavęs darbininkas, kai jo paklausiau kada bus montuojami švieslentės viduriai, atsakė, kad nieko nežino. Tikėsimės, kad šitie griaučiai nebus tik "atmazas" LFF ir tai neužsitęs taip ilgai, kaip Vėtros pažadai ją įrengti, duoti prieš porą trejetą metų...
      Paskutinis taisė bronius; 2008.09.03, 12:31.

      Comment


        Zalgirio stadionas is Pietu puses

        Comment


          Parašė bronius Rodyti pranešimą
          Mano manymu, vieta naująjai parinkta nekokia - gal būtų buvę patogiau, jei ji būtų buvusi statoma čia (tolumoje - prie apšvietimo stulpo, pasukta 45 laipsnių kampu):
          Nesutinku. Dabar švieslentė geriau ar blogiau, bet bus matoma visose tribūnose sėdintiems žiūrovams. Jei ji būtų statoma tavo nurodytoje vietoje ją faktiškai matytų tik Vakarų tribūnoje sėdintys žiūrovai. Tokių, žinoma, yra dauguma, bet vistiek.

          Nors apskritai tai ta švieslentė buvus nebuvus. Geriau stogą suręstų.
          Got sun in my face, sleeping rough on the road

          Comment


            Taip ir maniau ,kad toje vietoje sugalvos statyt švieslentę, nors dar buvo mintis jog gali vietoj senosios įtaisyt.Kai sugalvos statyt tribūna už vartu teks ir švieslentę perkeldinėt,anksčiau ar vėliau ten juk turėtu tribūna atsirasti

            Comment


              ir kam rudiškėm (vetrai) dar viena tribuna reikalinga kai i jos runtynes vargiai 400 500 zmoniu susirenka ? gal geriau kioska bilietu tegul nauja pasistato

              Comment


                Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
                Nesutinku. Dabar švieslentė geriau ar blogiau, bet bus matoma visose tribūnose sėdintiems žiūrovams. Jei ji būtų statoma tavo nurodytoje vietoje ją faktiškai matytų tik Vakarų tribūnoje sėdintys žiūrovai. Tokių, žinoma, yra dauguma, bet vistiek.

                Nors apskritai tai ta švieslentė buvus nebuvus. Geriau stogą suręstų.
                - Ir ten, ir ten matytųsi vienodai gerai (blogai) visoms tribūnoms. Faktas, kad kaip rašo ponas mag, dabartinėje vietoje esanti švieslentė trukdytų naujų tribūnų statyboms. Bet kadangi ši švieslentė čia jau stovi, greičiausiai Vėtra atsisako planų tas tribūnas statyti iš viso..
                Paskutinis taisė bronius; 2008.09.06, 14:28.

                Comment


                  Apie Juodkrantės stadioną:
                  http://www.futbolas.lt/lt/blogai/art...i_vs_futbolas/

                  Comment


                    Parašė bronius Rodyti pranešimą
                    matyt nelabai kas ten futbolą ir žaidė pastaruoju metu, nes "Kuršių" jau ir vardą visi baigia užmiršti. galiausiai, jei savivaldybei rūpėtų - būtų stadioną aptvėrusi.
                    GARGŽDAI - tai ir Gargždų "Banga"
                    Ką aš manau apie ... - Gargzdas

                    Comment


                      Turbūt neveltui dauguma mūsų aikščių bulvių laukais vadinamos.. Įdomu - šernai tai žino?

                      Comment


                        Vokiečiai siūlo Lietuvai pastatyti 18 tūkst. vietų stadioną
                        http://www.delfi.lt/news/sport/abroa...hp?id=18513773
                        Paskutinis taisė 99; 2008.09.12, 21:04.

                        Comment



                          Šiek tiek vaizdų iš provincijos labai laukiamoje ateityje Radviliškio stadionas tūrėtų sulaukti rekonstrukcijos.
                          http://www.miestai.net/forumas/showt...352#post285352
                          Čia rasite vaizdų kaip jis atrodo dabar. Jo problemos yra tai kad yra nusidėvėjes jei taip galima pasakyti, kad jame nera jokių taisyklių ir kaip teko girdėti žaidžiamas net golfas Pliusai yra tai kad į jį kasdien ateina nemažas būrys vaikų ir spardo kamuolį ar šiaip sportuoja. Į vietinės futbolo komandos rungtynes susirenka šioks toks būrelis žmonių. Dar prie jo yra sporto arena ir jis yra pačiame mieste o ne jo pakraštyje.
                          RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                          Comment


                            „Aukštaitijos“ stadione belieka atlikti bandymo darbus

                            Panevėžio balsas 2008.10.06

                            „Panevėžio balso“ redakcijoje netyla futbolo gerbėjų skambučiai. Jie taip pat siunčia žinutes ir elektroniniu paštu. Žmonės teiraujasi, kada gi pagaliau Kūno kultūros ir sporto centro (KKSC) komplekso „Aukštaitija“ stadione įsižiebs dar metų pradžioje virš futbolo arenos iškilę keturi 35 metrų aukščio dirbtinio apšvietimo stovai su galingais prožektoriais. Transformatorinės rekonstrukcijos darbus atliekančios bendrovės „Indastrus“ vadovas Kęstutis Kišonas tikina, kad visi darbai bus atlikti, o Kūno kultūros ir sporto centro (KKSC) direktoriaus pavaduotojas aprūpinimui ir investicijoms Saulius Raziūnas paaiškino, kad belieka išbandyti kabelinę liniją. Šiuos darbus, kai „Indastrus“ dokumentus priduos Valstybinei energetikos inspekcijai ir Rytų skirstomiesiems tinklams (RST) (šios dvi įmonės išrašė sąlygas) ir jau bus galima prisijungti prie įtampos, atliks apšvietimo stovus montavusios įmonės „Asirinta“ specialistai.


                            Zita DOBROVOLSKIENĖ

                            SKAITYTOJAI NERIMSTA

                            „Norėjau paprašyti, kad pasidomėtumėte, kada pagaliau prasidės Marijonų gatvėje esančios transformatorinės rekonstrukcija ir kada ji baigsis? Ir kada pagaliau „Aukštaitijos“ futbolo stadione pradės veikti apšvietimas?“, – sulaukėme susirūpinusio skaitytojo Justo žinutės.

                            Kitas skaitytojas, žinojęs, jog transformatorinės darbai artėja link pabaigos, teiravosi, kada rugtynės vyks esant dirbtiniam apšvietimui.
                            Į pastarąjį klausimą atsakymas tuolaik buvo vienas – dar nežinia. Kyla klausimas, kodėl, nes apšvietimo stulpai su prožektoriais virš stadiono iškilo dar sausį. „Panevėžio balsas“ pabandė atsakyti į rūpimus klausimus.

                            SU REKONSTRUKCIJA SUSIJĘ DARBAI BAIGSIS

                            Pastačius apšvietimo stovus, paaiškėjo, jog stadiono prieigose esanti transformatorinė nepajėgi tiekti reikalingos galios elektros srovės. Dar anksčiau buvo parengtas rekonstrukcijos projektas, o šiuos darbus atlikti buvo pasirinktas subrangovas UAB „Indastrus“, kuris įsipareigojo rekonstrukciją pabaigti iki spalio 10 dienos.
                            Įmonės vadovas Kęstutis Kišonas patikino, kad iš pusės jų praktiškai viskas jau atlikta.

                            „Pirmoji transformatorinės pusė, elektros srovę tiekianti dviem stovams, buvo rekonstruota gal prieš mėnesį. Baigsime ir antrąją. Visiems darbams, susijusiems su mumis, padėsime tašką“, – PB sakė K.Kišonas.

                            KKSC direktoriaus pavaduotojas aprūpinimui ir investicijoms Saulius Raziūnas paaiškino, kad „Indastrus“ kol kas Valstybinei energetikos inspekcijai bei RST objekto nepridavė: „Tiesa, rekonstrukcijos darbai jau artėja prie pabaigos, o greitai bus sutvarkyti visi objekto pridavimui reikalingi dokumentai. Belieka laukti kabelinės linijos išbandymo, kurį atliks stovus montavusi bendrovė „Asirinta“, – PB sakė S.Raziūnas.

                            BANDYMUS ATLIKS PER DVI SAVAITES

                            „Asirintos“ projektų vadovas Arūnas Kraujelis patikino, kad bandymo darbus pradės tą pačią minutę, kai gaus patvirtinimą, jog visi transformatorinės rekonstrukcijos darbai atlikti ir jau bus galima stovus prijungti prie įtampos.

                            „Dar metų pradžioje, sausį, pastatę apšvietimo stovus ir sumontavę prožektorius, paklojome ir kabelius. Tačiau kol kas negalime jų prijungti prie įtampos. Kai tai galėsime padaryti, tikrinsime kiekvieną prožektorių. Juolab kad teks bandymus atlikti dviem režimais – treniruočių ir varžybų. Pirmajam užtenka mažesnės įtampos, o antrajam – maksimalios. Manome, kad šiuos darbus atliksime per dvi darbo savaites“, – sakė A.Kraujelis.

                            Belieka tikėtis, kad viskas vyks sklandžiai.

                            SKYRĖ 120 TŪKSTANČIŲ

                            PB ne kartą rašė, jog Panevėžio miesto savivaldybės administracijai pageidaujant, RST 2008-ųjų balandžio pradžioje buvo pateiktas KKSC komplekso „Aukštaitija“ stadiono prijungimo paslaugos sutarties projektas. RST liepos 14-ąją su KKSC pasirašė sutartį dėl prijungimo paslaugos sudarymo, kuomet liepos pradžioje miesto Tarybos nariai šiems darbams nusprendė skirti 120 tūkstančių litų. Jie RST pasiekė rugpjūčio mėnesį.

                            Skaitytojams priminsime, kad ši gera žinia ir viltis, kad dar šiemet stadione pradės veikti dirbtinio apšvietimo sistema, futbolo ir apskritai sporto gerbėjus pasiekė liepos 3-iąją, pasibaigus miesto Tarybos posėdžiui.

                            PINIGAI – IŠ NEPANAUDOTŲ LĖŠŲ

                            2006 metų sausio 26 dienos Panevėžio miesto savivaldybės sprendimu vandens sporto šakų bazei projektuoti ir statyti buvo skirta 800 tūkstančių litų, gautų pardavus Tinklų gatvėje esantį administracinį pastatą. Tačiau panaudota buvo tik 487 tūkstančiai. Tad, siekiant racionaliai panaudoti likusias lėšas, valdininkai nusprendė skirti jas kitoms reikmėms.

                            Iš viso šių metų liepos pradžioje įvykusiame Tarybos posėdyje buvo nuspręsta, kad iš nepanaudotų lėšų KKSC ,,Aukštaitijos“ sporto komplekso rekonstrukcijos išlaidoms reikėtų skirti 168 tūkstančius litų.

                            Dar anksčiau sporto komplekso rekonstrukcijai, įgyvendinant valstybės investicijų programą (VIP), buvo skirta ir panaudota 4,8 milijono litų. Dirbtinio apšvietimo įrengimo projektui įgyvendinti iš šios sumos buvo skirta pusantro milijono litų. Tačiau šių lėšų neužteko visiems planuotiems darbams atlikti.

                            Įrengti stadiono apšvietimo sistemą buvo reikalingas 40 procentų arba 120 tūkstančių Savivaldybės indėlis. Kitas – 60 procentų – lėšas skyrė bendrovė RST. Visa projekto vertė siekia apie 294 tūkst. litų.

                            Taip pat tribūnose papildomai bus įrengta 120 sėdimų vietų, sutvarkytos teisėjų, dopingo kontrolės patalpos, įrengtos patalpos medicinos personalui ir nupirkta reikiama medicinos įranga. Šiems darbams atseikėta 48,2 tūkstančio litų.

                            Comment


                              Parašė bronius Rodyti pranešimą
                              Taip pat tribūnose papildomai bus įrengta 120 sėdimų vietų
                              Kas gi čia dabar? Vieną papildomą eilę plastikinių kėdučių pristatys? Logiškai mastant, sakyčiau - nulio trūksta (t.y. 1200), nes maždaug tiek dar galima laisvai įrenginėti. Kitas klausimas - kam tiek reikia.. Tai gal ir 120 užteks

                              Comment


                                Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                Kas gi čia dabar? Vieną papildomą eilę plastikinių kėdučių pristatys? Logiškai mastant, sakyčiau - nulio trūksta (t.y. 1200), nes maždaug tiek dar galima laisvai įrenginėti. Kitas klausimas - kam tiek reikia.. Tai gal ir 120 užteks
                                - Čia gal kėdžių skaičius, kurio pasigedo UEFA atstovai tikrinę Panevėžio stadioną rinktinės rungtynėms? Nors tiksliai nežinau kokių kriterijų stadionas neatitiko, bet Panevėžio Balse atsiradęs straipsnis tarsi ir atsako į šį klausimą: apšvietimo, medicinos, dopingo, teisėjų patalpų trūkumas...
                                Paskutinis taisė bronius; 2008.10.06, 20:43.

                                Comment


                                  Minimum 120 kėdžių turi būti atskiroje tribūnoje svečių komandos sirgaliams, kad atitikti žemiausią UEFA stadionų kategoriją, jei gerai pamenu skaičiukus.
                                  Jūsų,
                                  Analitikas PlėtRa™

                                  Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

                                  Comment


                                    Panevėžio "Aukštaitijos" stadione, naujausiomis mano žiniomis, išbandyti 2 apšvietimo bokštai ir viskas praėjo be nesklandumų, todėl artimiausios Panevėžio "Ekrano" namų varžybos jau beveik garantuotai vyks prie dirbtinio apšvietimo. Antrą kartą istorijoj Pirmasis kartas buvo kažkada tarpukariu ir tai buvo vienas vienintelis kartas kada buvo panaudoti senieji apšvietimo stulpai, kai Panevėžio komanda žaidė kažkokias tarptautines varžybas Manau, apie šią istorijos dalį plačiau informuos pats klubas, kviesdamas į pirmąsias varžybas prie dirbtinio apšvietimo.

                                    Comment


                                      Faina D&G fotke paimta is http://www.futbolas.lt/lt/galerija/r...015/,offset.20

                                      You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                                      Comment


                                        Būtų labai gerai jei kas nors suorganizuotų atnaujinimą apie Kėdainių stadioną, ar jau baigėsi visi darbai, ir t.t.

                                        Comment


                                          na stai kaip tik siuo metu yra dar karta tikrinami Aukstaitijos stadiono sviestuvai
                                          sviezi foto pro namu langa



                                          toks vaizdas 18:45val super . vidui sviesoka net kai ir kambario sviesos isjungtos
                                          na nepykit del pacios foto

                                          Paskutinis taisė balabanas; 2008.10.21, 18:28.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X