.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius naktį
Collapse
X
-
Man irgi nekaip su naktinem foto, Vaidai, gal gali paaiskinti ta 3 sekundziu islaikima
? Aciu.
P.S. Labai grazios nuotraukos!
Komentuoti:
-
Gražios nuotraukos, vyručiai, ačiū. Aš su naktinėm nuotraukom kol kas dar nesusitvarkau...
Komentuoti:
-
Naktinis Vilnius artėjant Kalėdoms
Neseniai praleidau 3 mėnesius be fotoaparato, tad nekantraudamas nusprendžiau nuvažiuodi iki centro ir šiek tiek "pašaudyti"
Neseniai atidarytas "Grand Duke Palace" prekybos centras:

Šventiškai papuoštas Gedimino Propektas. Fone matosi katedra. Kairėje - "Gedimino 9" pastoliai.

Pritrauktas trijų kryžių vaizdelis:

Pagrindinė Vilniaus eglutė Katedros aikštėje:

Taip atrodo karuselė fotograuojant su 3 sekundžių išlaikymu

Pilies gatvė

Gedimino bokštas ir statybos/archeologiniai darbai:

Nacionalinis Lietuvos muziejus:

Šv. Rapolo bažnyčia ir viešbutis "Lietuva" (beje, naktį "Lietuva" man tikrai vienas gražiausių pastatų Vilniuje :Geras: )

Vaizdas platesniu kampu, dešinėje matosi NMC

Mindaugo tiltas:

Gedimino kalva:

Štai ir viskas. Galbūt bus antra dalis (jei vėl prisiruošiu į miestą
)
Jei kas nors turite daugiau naktinių vaizdų iš vilniaus galite papildyti šią temą
Komentuoti:
-
Si nuotrauka tinka i sia tema.

Ir dar viena

Daugiau sio tilto nuotrauku idesiu i tema apie tiltus.
S_P
Komentuoti:
-
Grazios nuotraukos, galetu ju buti ir daugiau.
Beje, tose naktinese nuotraukose dangus dar sviesus del ko nuotraukos dar idomesnes.
Komentuoti:
-
Dėkui už atsiliepimus! Čia ne užrašas, o iš žiburėlių sudėta tautinė juosta. Girdėjau, kad organizatoriai buvo pasikvietę kažkokią latvišką frmą, taigi juosta turbūt latviška ...
Komentuoti:
-
Parašė EdmasManau, kad nuotrauka, jei ne ji konkursinė, nėra skirta tenkinti visuotinį skonį. Ar pildyti kažkokius fotografijos meno reikalavimus. Taip jau išeina, kad einu ir pyškinu, kur jaučiu, kad man ta vieta patinka. Tiesiog savo malonumui. Nė į galvą neateina, kad ten kažko trūksta
Vis tiek visiems neįtiksi...
Ne esme, kad reikia kazkam itikti, oij ne, nebuk klaidingos nuomones
Fotografija visu pirma, sakykime darai del saves, o ne del kitu
Bet del saves stengtis irgi reikia, pats lengviausias kelias yra tai, kad ejau-nufotkinau-turekites. Nes jei jau cia idejai nuotrauka, norejai kad pamatytu ja ir kiti, ne tik tu ar tavo mama ar brolis.
Beje priminei zinai kazkada mane, gal pries 15-20 metu, vaiksciodavau po miesta, su juostiniu fotoaparatu, ir viska fotkindavau, daug negalvodamas
Bet laikas savo padare, dabar ziurint tas nuotraukas, as ju noriu kad ir sau siek tiek geresniu
Komentuoti:
-
Manau, kad nuotrauka, jei ne ji konkursinė, nėra skirta tenkinti visuotinį skonį. Ar pildyti kažkokius fotografijos meno reikalavimus. Taip jau išeina, kad einu ir pyškinu, kur jaučiu, kad man ta vieta patinka. Tiesiog savo malonumui. Nė į galvą neateina, kad ten kažko trūksta
Vis tiek visiems neįtiksi...
Komentuoti:
-
Gal tada vertejo kito kampo ieskoti. Siaip fotografijoje, siulau niekada netingeti, o pasistengti surasti geriausia kampa, kad ir vaizdas kuo maziau butu nukarpytas (galbut) ar kad ir sienos negriuvinetu, del optikos ir t.tParašė EdmasCursor, kad man už nugaros buvo siena, jei įsivaizduoji. Nebuvo kur eiti
Komentuoti:
-
Cursor, kad man už nugaros buvo siena, jei įsivaizduoji. Nebuvo kur eitiParašė CursorMan truksta apacios sioje nuotraukos, galejai kelis zingsnius atgal nueiti, nei kaip dabar.
Komentuoti:
-
Man truksta apacios sioje nuotraukos, galejai kelis zingsnius atgal nueiti, nei kaip dabar.Parašė EdmasKišu dar vaizdelį, šįkart universiteto.

Komentuoti:
-
Kaip tik norėjau tai patarti, bet SkeiTeris buvo greitesnisParašė SkeiTeriS/ užsistatyk 2 sekundžių laikmatį, spėsi patraukt rankas ir nesusijudins fotoaparatas.
Būtent, 2 sekundės padeda išvengti judesio. O nuotraukos tavo Edmai tikrai labai geros kokybės. Buvau įsitikinęs, kad fotkini su kokiu EOS-350D
Bet nesvarbu kuo fotografuoji svarbiausia kas ir kaip fotografuoja.
Komentuoti:
-
A, kažkaip nepagalvojau apie tai. Tik neseniai štatyvas atsirado. Dėkui už patarimą
Komentuoti:
-
/ užsistatyk 2 sekundžių laikmatį, spėsi patraukt rankas ir nesusijudins fotoaparatas.
Komentuoti:
O šiaip dėkui

Komentuoti: