Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilnius naktį

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

[VLN] Vilnius naktį

Taigi šiandien vakare padariau mažą foto-žygį po Vilniaus senamiesčio. Buvau užkopęs and Gedimino kalno ir Mindaugo arkų D ir apėjau keletą senamiesčio gatvelių. Taigi, pasidžiaukit mano darbu B-)

Mano galerija Flickr'yje

WOW Kol kas tikrai geriausia tavo naktinė foto kelionė

Fotkės su Mindaugo tiltu ir Gedo prospektu nerealios! Šiaip rekomenduočiau su pačia pirma nuotrauka išbandyt jėgas urban photo contest

Comment

Labai garzu , Gedimino pr. kaip visad super atrodo, nepamirskim, kad nei Ryga, nei Talinas neturi nieko, kas nors is tolo prilygtu Gedimino prospektui

Si karta matau ir Katedros sventieji ant stogo apsviesti (kazko ne visada taip buna), tik varpines apsvietimas labai prastas, virsus isvis neapsviestas

Comment

Aiū už pagyras

Vaidai, pažiūrėsiu, gal reiks pabandyt, tik ligi šiol mano nuotraukos nepritraukė didelės auditorijos
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Aciu, Mantai!

These are top of the line pix!

It must still have been mighty cold, but I was SOOOO glad to see all those shots of and from Gediminas Castle!

The Castle does remain both a place to look down from upon thriving Vilnius and a beacon to be looked up to from below. AND it is an historic structure in its, own right? Am I correct in assuming this? I'm happy to see that it continues to dominate part of the Vilnius skyline! B-)

The Old Town places are simply enviable, fabulous and downright delicious!
          Originally Posted by

Comment

Thank you WH, there were no that cold outside, even above 0 C
            And you're right about the castle of Gediminas, it's a historical building as a remainings of an ancient castle where the founder of Vilnius, duke Gediminas had been ruling the grand duchy of LT
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
              Thank you WH, there were no that cold outside, even above 0 C
              I guess in sunny and warm SF it would be not that warm

Comment

Lol, Jonai!

It's sunny and warm here in the SF part of the world in comparison to NE Europe alright--that's true! Yet, at this season and particularly in comparison with Southern California, it's still chilly early spring here.

We were down in Southern CA just last week and enjoyed the warmth (full summer temperatures!). It was strange to be in naked feet and sandals in the heat among the lush palms looking up at snow-topped mountains! I, as a European, will find that sight forever fascinating.

The good news: when we came back it was warm here, too!
                Originally Posted by

Comment

Lilina!

Mantai, these night pictures of Vilnius are just soooo beautiful!

I looked at them again repeatedly after my initial praise. They are really super special!

And the growing smilie collection is superb!
                  Originally Posted by

Comment

Parašė Mantaz
                    Parašė PaRaDoMaS
                    man nerodo ne vieno foto.something is wrong...
                    Tai todėl, kad jos ištrintos, nes jau senokai buvo publikuotos

Mantai, buvo puikios nuotraukos, ypač iš Gedimino prospekto

Jei negrąžinsi, raginsiu dėti į puslapį Dieninio Vilniaus nuotraukas, pvz., :

2003 kovas

kas galėjo žinoti, kad įdomesnis bus pastatas tolimame plane

Įsižiūrėjus į ugniasienę nelabai baisus ir Žemaitės skvero užstatymas

Prospektas dar su medžiais

Šita - į didžiausio baisuoklio konkursą

Mantai, prašom grąžinti naktinį Vilnių

Comment

Nu, tų nuotraukų nebeprikelsiu, bet turiu naujų

Holiday Inn

Lietuvos Energija

Nacionalinis muziejus

Kas čia jų primėtė Vilniuj?

VU

Stiklių gatvė

Šv. Dvasios gatvė

Na ir viskas
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Labai grazios foto Mantai

bet kur tu ten uzsikores Daukanto a. buvai? Kaip Karlsonas

Comment

Aha, liux!

Čia su trikoju darei?

Beje, į tokias gatveles aš naktį nelabai norėčiau su fotiku eit

Comment

Parašė John
                            Labai grazios foto Mantai

bet kur tu ten uzsikores Daukanto a. buvai? Kaip Karlsonas
                            Ten toks pastatas rekonstruojamas, tai prie jo yra bene 6 aukštų mediniai pastoliai B-)
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                              Lietuvos Energija

Kas čia jų primėtė Vilniuj?

Fantastika, Mantai. Paveiksluoji su su štatyvu ar tiesiog rankos nedreba?

Comment

O, nepamačiau Vaido komentaro

Fotografuoju su trikoju, nors retsykiais kai neturiu tai ir rankos neapleidžia
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kadangi tai mano sukurta tema, dėl kurios buvau apkaltintas nesąžiningumu (totalus absurdas) ir komentarai nuklydo į pievas, turiu reikalą, viskuo pasipiktinusiam, šiame tinklapyje pastoviai priešų ieškančiam dalyviui xXx, paaiškinti situaciją.
                                  Parašė xXx
                                  3.Pavyzdys situacija. Dalyvis "xx" idejo nuotrauka, ne savo, bet pasakydamas kad autorius yra "xxx", ta zmones mato ir nuotraukos copyright'e "xxx".

Gaves kritikos "xx" kad talpina ne savo darbus. Siek tiek sutrinka, bet ne ilgam. Nes kas jam neleidzia susikurti cia nicko "xxx" ir visiems aiskinti, koks jis puikus ir daug ismantis fotografas. Bet i pateiktus klausimus, jis nesugeba atsakyti. Apie fotografija zino ir draugu pasakojimu, ar kazkur prisiskaite.

Tiek ziniu....
                                  Dalyvi xXx, neanalizuosiu ir nerašysiu čia kas privedė tave koneveikti ir trikdyti šio taikaus ir informatyvaus tinklapio bendruomenės gyvenimą. Paliksiu tai tavo, dėl vienokių ar kitokių priežasčių, užgautoms ambicijoms. Visai neatmestina prielaida, kad už kažkokius prasižengimus buvai administratoriaus Manto nubaustas ir pasikeitęs IP bei nicką, atbėgai čia suvedinėti savo sąskaitų. Tai labi dera prie tavo ankščiau pateikto pavyzdžio. Kaip sakoma: "kuo pats kvepi, tuo kitą tepi...".
                                  Bet grįžkim prie temos "Vilnius naktį". Kodėl ji buvo sukurta? Ir kodėl būtent aš ją sukuriau?
                                  Labai paprastas paaiškinimas (gal tau pasirodys labai netikėtas ir sudėtingas, bet yra taip kaip yra ir bus taip kaip būti privalo)
                                  Prisipažinsiu tau ir kitiems, kad esu anksčiau minėto Silver Point Media tinklapio administratorius. Tinklapis buvo kuriamas sutelkti norinčių išmokti ir mokančių fotografuoti žmonių bendruomenę. Jame integruota fotogalerija su forumais, kur registruoti dalyviai gali talpinti savo nuotraukas ir jas komentuoti. Profesionalesni fotografai nepataikauja naujokams, bet stengiasi būti objektyvus nurodydami klaidas ir kritikuodami. Jei labai gerai susigaudai fotografijoje ir nori išsilieti, gali ateiti pas mus ir būsi greitai nusodintas. Mūsų bendruomenė taip pat turėjo panašių išsišokusių arogantiškų veikėjų, kurie tiesiog atrodė apsigimę kritikais, tačiau kai paprašydavai argumentacijos ir darbų, likdavo tik labai didelė š... krūva ir į tavo panašūs atsakymai:
                                  Sakai mano nuotrauku prireike, ane? Akis uz aki? Tipo tu man, tai as tau, na kol kas nesuteiksiu as tau tokio malonumo, mokinkis pats fotografuoti, o kritika priimk sveikai, kaip ir dera.
                                  Kritika labai sveikintina mūsų svetainėje, tik vienas reikalavimas - ji turi būti argumentuota ir neužgaunanti kritikuojamojo. Juk jam tos kritikos reikia tobulinant save, mokantis matyti pasaulį per objektyvą. Pažiūrim į tavo kritiką (liežuvis neapsiverčia vadinti tai kritika, bet anyway). Ji užgaunanti ir visai neobjektyvi. Tu kritikuoji viską iš eilės, kas nesutampa su tavo nuomone - mane, nes tau rodosi, kad aš ir sillwio vienas ir tas pats asmuo. (tarp kitko pamatysi, kad toks narys sillwio Silver Point Media (SPM) tinklapyje taip pat egzistuoja), Mantą, nes tau negražios jo nuotraukos, kurios pateiktos kaip faktas ir visai neprašomos būti kritikuojamos. Sillwio kaltas tuo, kad neduoda tau negatyvo t.y. EXIF'o į rankas. Beje EXIF'ą galima labai sėkmingai keisti. Žmogau, pabandyk pajausti kada ir kaip kritikuoti. Dabar plika akimi matosi, kad turi problemų su administratorium ir kitais jam lojaliais dalyviais. Užgautos ambicijos, uždengtos kritikos priedanga, ne daugiau.
                                  Išsiplėčiau čia. Trumpinant visą reikalą ir negaištant perdaug laiko tavo asmeniui ( yra abejonių ar būdamas toks neobjektyvus mokėsi objektyviai vertinti) noriu tave nuraminti, kad sillwio ir themonk nėra tie patys asmenys. Kaip minėjau, būdamas SPM administratorius, prisiimu visą atsakomybę už dalyvių pateiktas nuotraukas ir jų autorines teises. Mūsų tinklapio taisyklės leidžia publikuoti dalyvių darbus nurodant autorių. Todėl kuriant šitą temą joms nebuvo nusižengta. Norėjosi pasidalinti gražiais darbais ir tiek. Jie atitiko miestai.net tinklapio dvasią. Bandydamas išgauti sillwio EXIF'us ir tokiu būdu įrodyti, kad aš žaidžiu nesąžiningai, tik tuščiai gaišti laiką ir ieškai šiknoj sliekų. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad veikėjai, tokie kaip tamsta, turi ir pozityvios įtakos tinklapiui - jie išprovokuoja diskusijas Ir nesvarbu, kad tos diskusijos apie grybus, svarbu kad yra diskutuojančių.

Nuo savęs noriu atsiprašyti sillwio, kad buvo visiškai bereikalo užsipultas. Taip pat kitų dalyvių, kuriuos mano sukurta tema įtraukė į nemalonias jiems diskusijas.

Jozikai sveikas atvykęs i SPM tinklapį. Tikiuosi sudalyvausi konkurse "Miestas šypsosi man... " ir nuskinsi kokį prizą.

Comment

Parašė xXx
                                    Taip tu visada surandi priezastis, ir pamokymus dalyviams. Bet ar ju reikia jiems vienas klausimas, ar tu turi teise moraliskai moderuoti, aisku kad ne.

Toliau, Darksaberx atsirado todel kad, nemokedamas rasti kompromiso, kabinejaisi prie Edgaex.

Del auskariuko is vis patyliu, nes tik asilas gali istrinti useri, nors ir jam paciam prasant, nes kiekvienas turi sunkiu dienu, beto is kur garantija, kad butent ta diena sedejo auskariukas, o ne jo girtas brolis ar dar kazkas. Sakau tik asilas, taip gali padaryti, vietoj to, kad butum atjunges laikinai (parai) auskariuka, arba kad ir dienai butum daves pailseti sakykime banu, nes jis cia nebuvo useris eilinis, ir pirma diena uzsiregistraves.

Del alonso irgi panasiai (ne naujas useris), niezti tau rankos, reikia baninti siaip sau, ane? Vietoj to, kad irgi normaliai pasikalbeti bei paieskoti kompromiso ir aukso viduriuko. Bet ne, eini lengviausiu keliu, o veliau krykstauji, kad tavo sazine svari. Tad yra du variantai, esi asilas ir nesupranti kas yra bendravimas virtualioje erdveje, arba tiesiog pats nezinai, kuo nori buti. Kaip vaikai darzelije sako busiu "kosmonautu" kitas "as policininku" o tu sakai dabar "as busiu administratoriumi". Pju, bjauru klausytis Mantaz'ai tokiu tavo kliedesiu!
                                    Iš kur tu žinai, kas vyko, o kas ne? Visi reikalai buvo sprendžiami asmeninėmis žinutėmis ir tu žinai 0. Tavo žiniai, visi šie veikėjai buvo ne kartą įspėti ir žinojo, kuo gali baigtis jų išsišokinėjimas, taigi kartoju, kad mano sąžinė rami, o tu, atšok.

Bl giatsirado čia visažinis teisuolis, gal nebejuokink voverių su savo teisybėmis!

Dėl auskariuko, dievaži, vienintelė SQL užklausa ir jo vartotojas atstatytas, juk ant kiekvieno pranešimo išliko jo vardas. Jei apskritai nenutuoki, kam iš vis čia rašai? Jautiesi užkalbintas?
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė themonk
                                      Kadangi tai mano sukurta tema, dėl kurios buvau apkaltintas nesąžiningumu (totalus absurdas) ir komentarai nuklydo į pievas, turiu reikalą, viskuo pasipiktinusiam, šiame tinklapyje pastoviai priešų ieškančiam dalyviui xXx, paaiškinti situaciją.
                                      Dalyvi xXx, neanalizuosiu ir nerašysiu čia kas privedė tave koneveikti ir trikdyti šio taikaus ir informatyvaus tinklapio bendruomenės gyvenimą.
                                      (...)
                                      (...)
                                      Ale jo. Sudu malunas per naktele (ar tai per vakara) primale sociai Man asmeniskai cia juokingiausia vieta, kaip kazkoks "asas" su pacuku tamposi nusileisdamas iki jo lygio, nors kaip ir turetu spinduliuoti branda ir erudicija... Na, ka as zinau - gal zmogelis priprato mokykloje su kokiais 5-okeliais bendrauti ir juos gyvenimo mokyti... O gal siaip - susireiksmino ir tiek, man tiesa pasakius visa tai yra visiskai dzin

Jei taip tiesiai sviesiai - jau atsibodo tavo komentarai a la: nesileisiu durninamas, nesileisiu, kad siktu ant galvos... elgiuosi su kitais taip ir taip... etc. Tu gali nebekartoti - jau zinau viska, ka reikia zinoti Tskant ir tavo takto jausma, ir tolerancija, ir pagarba kitu atzvilgiu. Dabar beliko issiaiskinti kuriuose vaiku globos namuose apsiplunksnavai ir kurioje zonoje giedoti pradejai
                                      Paskutinis taisė Romas; 2012.01.07, 08:01. Priežastis: Sutrumpinta citata

Comment

Visai neprofesionalios nuotraukos. Vilnius nuo Šeškinės.

Pagrindinė lietuvių šventovė

Šv. Petro ir Povilo bažnyčia

Misionierių bažnyčia

Vilnius nuo priešingo kalno

Šiaip tvorelė

Comment

Working...
                                        X