Aš tą ir turėjau minty. Bet ponaitis amiko vis tiek nepasiduos ir dabar
Iššūkis
Beje, noriu pasakyti, kad rytoj Kauno miesto meras gaus (šiandien užregistruota) 8 psl. pasiūlymą dėl susisiekimo gerinimo iš oro uosto į Kauną. Taip pat panašų, tik 9 psl. pasiūlymą gaus registruotu laišku ir Kauno oro uosto direktorius Arijandas Šliupas. Čia ne tik mano, bet ir Jūsų visų nuopelnai, nes pateikiau ne tik savo, bet ir kai kurias geras Jūsų rašytas mintis, pastabas ir idėjas. Olego kainos ir buvo paminėtos. Kauno oro uosto parkinge automatų trūkumas paminėtas irgi. Oro uosto direktoriui buvo pasiūlymų tematika platesnė, ne vien susisiekimo problema.
Aš tą ir turėjau minty. Bet ponaitis amiko vis tiek nepasiduos ir dabar
Iššūkis 
, manau paciai oro uosto vadovybei reiktu skelbti konkursa paslaugoms teikti nes vyriausybei vis dar aktualu seimo oro uostas o miestui ijungti apsvietima butu pirmoje vietoje, galetu apskaiciuot kiek praranda miestas pingu netekus darbingo zmogaus ir kiek netenka pinigu ijungus visus apsvietimo stulpus. Na taip pat reiktu pasidomet apie naujos vezimo kompanijos atejimu i Lietuva tarkim TERRAVISION low cost airport coach visdelto jie aptarnauja pagrinde Ryanair oro uostus, o Kaunas kaip tik laisva rinka. visgi "Olegas ir sunus" jau buvo paskelbes bankrota ir persivadino Ollex, nelabai stabili kompanija....
, manau paciai oro uosto vadovybei reiktu skelbti konkursa paslaugoms teikti nes vyriausybei vis dar aktualu seimo oro uostas o miestui ijungti apsvietima butu pirmoje vietoje, galetu apskaiciuot kiek praranda miestas pingu netekus darbingo zmogaus ir kiek netenka pinigu ijungus visus apsvietimo stulpus. Na taip pat reiktu pasidomet apie naujos vezimo kompanijos atejimu i Lietuva tarkim TERRAVISION low cost airport coach visdelto jie aptarnauja pagrinde Ryanair oro uostus, o Kaunas kaip tik laisva rinka. visgi "Olegas ir sunus" jau buvo paskelbes bankrota ir persivadino Ollex, nelabai stabili kompanija....

Comment