Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KUN] Tarptautinis Kauno oro uostas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Ši prasta aviakompanija yra 3 pagal pervežamų keleivių skaičių Europoje...
    Jie galetu keleivius ne skaiciais, o tonom skaiciuoti... veza kaip krovini...

    Comment


      Paskutinis taisė Kazimieras; 2008.02.06, 12:57.

      Comment


        Siandien Kaunas - Glasgow vos ne kiekvienas keleivis galejo atsisesti prie lango - buvo uzpildyta puse lektuvo o gal ir maziau. Nieko keisto kad skrydziui gyvuot liko maziau nei du menesiai ir pilna datu po 1lita + ...
        You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

        Comment


          Parašė Recoiler Rodyti pranešimą
          ?Tas straipsnis seniai visiems matytas. Antra vertus manau, kad tai greiciau yra antireklama uzsakyta kitu firmu, nes geriau palandziojus tai neabejoju kad atknistume dar netiek skandalu tiek tam paciam flylal'e ar airbaltice.
          Ant FlyLAL nėra ko varyt. Skrendant net du kartus teko patirti, kad jų įgula veikia išties profesionaliai, buvus sudėtingesniems atvejams nei minimas. Stiuardesės tvarkėsi ne blogiau nei "greitosios" medikai. Beje, ir keleiviai buvo atidesni.

          Comment


            gal kas bande pastaruooju metu nusipirkti bilietus is Ryano? Bandziau ir su paprasta Visa Electron ir su Mastercard, bet neautorizuoja korteles... su tom paciom kortelem ir seniau buvo pirkta. Ar daugiau niekam nekilo tokiu problemu?

            Comment


              Parašė zanaz Rodyti pranešimą
              Siandien Kaunas - Glasgow vos ne kiekvienas keleivis galejo atsisesti prie lango - buvo uzpildyta puse lektuvo o gal ir maziau. Nieko keisto kad skrydziui gyvuot liko maziau nei du menesiai ir pilna datu po 1lita + ...
              Na, nežinau. Skridau lapkričio antroje pusėje, tai iš kauno buvo užpidyta gal 95 procentai, o grįžtant apie 90 proc. Tuo tarpu Glasgow- Paryžius - Glasgow į abi puses buvo tik po kokius 25 proc., o varo kasdien po du reisus. Kažin, kas nuostolingiau.

              Comment


                Praėjusią savaitę skridome į Frankfurtą ir atgal. Šiuo maršrutu skraidžioja senesnio modelio lėktuvas.
                Vakar prieš grįžtant į Kauną pradėjo dūmyti vienas variklis. Per 15 min. techninis personalas nustatė, kad ten tik išdegė tepalas, kurio buvo pribėgę, tad leido skristi. Po to turbūt tas pats lėktuvas su keleiviais iš Kauno išskrido atgal į Frankfurtą.
                Įdomu iš kur tas tepalas atsirado variklyje. Ar koks meistras atlikdamas profilaktiką prapylė pro šalį, ar šiaip kažkur varva? Abu variantai aviacijoje lyg ir nelabai galimi.
                Paskutinis taisė Rimas_OK; 2008.02.04, 13:45.

                Comment


                  is reaneiro visko galima tiketis

                  Comment


                    Parašė Linas
                    Netvarka aviacijoje labai blogai, bet kuriuo atveju. Vis dėlto abejoju, ar būtų tokie komentarai, jei Ryanair skraidytų į Vilnių.
                    Neįsižeisk, bet graudu skaityti...

                    Comment


                      Tai jei skraidytų aš jį turėčiau garbinti, o dabar kadangi skraido pas jus, tai delto tu jį garbini ? Nors tas rayenair skraidytu ir šalia mano namų, bet tai nepadaryto jo gerbtina kompanija mano akyse

                      Comment


                        Parašė Linas
                        Netvarka aviacijoje labai blogai, bet kuriuo atveju. Vis dėlto abejoju, ar būtų tokie komentarai, jei Ryanair skraidytų į Vilnių.
                        Vaidenasi. Nu rimtai tau.
                        Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

                        Comment


                          Parašė sleader Rodyti pranešimą
                          Tai jei skraidytų aš jį turėčiau garbinti, o dabar kadangi skraido pas jus, tai delto tu jį garbini ? Nors tas rayenair skraidytu ir šalia mano namų, bet tai nepadaryto jo gerbtina kompanija mano akyse
                          Zmogau, tu man geriau isdestik is kur tavo nuomone tokia apie Ryanair? Kuo ji grista?
                          Jeigu tu savo nuomone grindi tik Delfiu ir "Sokiruojancia dokumentika" per tv3 velyvais vakarais (neabejoju uzsakyta), tai geriau ir neatsakinek i si posta, nes man ir taip viskas aisku apie tave bus....
                          Beje tas pats Ryanair'as yra daugelio Lietuvaiciu pilotu ir stiurdesiu darbdavys, pabegeliu is flylal'o... Drauges tevas dirba Ryanaire, tai tiesiog svyti visas... Abejoju ar kas Lietuvoje geresnes darbo salygas teikia, dar neteko girdeti... Aisku darbas nelietuvoje, bet lietuvoje gyvenant
                          Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

                          Comment


                            Jokiu tv3 vėlyvais vakarais nežiūriu, o ir delfiu nelabai skaitau. Tiesiog esu susidaręs nuomonę ir viskas, nematau reikalo kiekvienam ant kiekvieno kampo aiškint kas kaip ir kodėl, nes tai mano asmeninė nuomonė. Man dabar ką daryt jei kažkuom tau neįtinku ? Ir ar išvis vien todėl, kad dirba kažkas iš tavo pažystamų turėtu man daryti įspūdį. Visokios Norfos irgi įdarbina daugybę žmonių, kaikurie jų gal irgi laimingi, tačiau tai man joks rodiklis.

                            Comment


                              Parašė Kazimieras Rodyti pranešimą
                              is reaneiro visko galima tiketis
                              Parašė Kazimieras Rodyti pranešimą
                              citata:

                              „Ryanair“ - tik stiprios sveikatos žmonėms?

                              Rūta Kusinskaitė, „Saloje“
                              2007 spalio mėn. 22 d. 16:21 Nusiųsti
                              Informuokite redaktorius apie įžeidžiančius
                              komentarus ir klaidas
                              Skaityti komentarus (167)
                              Versija spausdinimui



                              Žurnalas "Kelias"
                              Liga nesirenka nei vietos, nei laiko. Taip nutiko ir rugsėjo pradžioje „Ryanair“ kompanijos lėktuvu iš Dublino į Kauną skridusiam dvidešimtmečiui Ramūnui Stankevičiui. Praradusiam sąmonę jaunuoliui lėktuvo įgula negalėjo niekuo padėti, nes lėktuve nebuvo tam būtinų priemonių: nei amoniako, nei vaistų, nei paprasčiausių servetėlių. Laimei, tarp keleivių atsirado žmogus, mokantis suteikti pirmąją medicinos pagalbą.

                              Keleiviai – abejingi
                              Reklama





                              Daugeliui Airijoje gyvenančių tautiečių teko naudotis pigių skrydžių kompanijos „Ryanair“ paslaugomis. Ar kada susimąstėte apie savo ir kartu keliaujančių saugumą lėktuve? Ar žinote, kaip padėti sau, artimui ar šalia sėdinčiam keleiviui? Ko gero, ne. Tikimasi, jog tokią pagalbą, esant reikalui, suteiks įgulos nariai. Deja, realybė kitokia.

                              Šių metų rugsėjo 4 d. Ramūnas prisimins dar ilgai. Praėjus maždaug pusvalandžiui nuo pakilimo, vaikinas pasijuto blogai ir sėdėjo nulenkęs galvą. Kantrus jaunuolis manė, jog netrukus jam pagerės, tad pagalbos į nieką nesikreipė, o niekas iš aplinkinių juo ir nesidomėjo.

                              Kai situacija ėmė blogėti ir vaikinas jos jau nekontroliavo, gretimoje eilėje sėdėjusi moteris atkreipė dėmesį į jauną vyrą. Paklausus, ar jaunuolis gerai jaučiasi, Ramūnas jau neįstengė atsakyti. Keleivė stiuardesių garsiai paprašė vandens ir, suvokdama padėties rimtumą, paguldė jį ant grindų. Stiuardesės tik tuomet pastebėjo, kad vyksta kažkas neįprasto, tačiau tik pasiteiravo, ar jaunuolis šios keleivės sūnus. Deja, Ramūnas keliavo vienas.

                              Ponia Nijolė Gaulienė, laikydama vaikiną už rankos, nuolat klausinėjo, ką jis jaučia, ar ją mato, ar ką skauda? Tik atgavęs sąmonę vyrukas pasakė, kad visiškai nejaučia kojų. Nors moteris paprašė vyrų jai pagelbėti ir pamasažuoti nutirpusias Ramūno kojas, jos prašymas atsimušė į abejingumo sieną.

                              Pora vyrukų sureagavo tik antrąkart garsiai sušukus. Ramūno rankos tuomet jau buvo pamėlę. Aplink sustojo keli smalsuoliai ir dvi išsigandusios stiuardesės. Vaikinui trūko oro, tad nutarta jį nunešti į lėktuvo galą, kur daugiau oro ir laisvos vietos bei paguldyti jį ant grindų.


                              Vaistinėlės lėktuve nebuvo


                              Kai ponia Nijolė paprašė amoniako, stiuardesės negalėjo jo duoti, nes lėktuve paprasčiausiai nebuvo. Pasipiktinusi ponia tuomet primygtinai pareikalavo degtinės, kad jaunuolis galėtų jos pauostyti ir atsigauti. Su ta pačia degtine ji jaunuoliui trynė ir masažavo pamėlusias kojas bei rankas. Ramūnas iš stiuardesių tegavo puodelį arbatos, kurį išgėrė ponios Nijolės paragintas. Rūpestinga moteris visą laiką buvo šalia ir nuolat jį kalbino.

                              Vaikinas pasakojo, jog niekada neturėjo jokių sveikatos sutrikimų, aktyviai sportavo – lankė dziudo treniruotes. Besikalbant paaiškėjo, kad vaikinas bijo skristi lėktuvu, tai galėjo būti viena iš daugelio sunegalavimo priežasčių.

                              Tuo tarpu lėktuve tarp keleivių didelės sumaišties ar nerimo nebuvo, retas stiuardesės paklausė, ar vaikinui pagerėjo, dauguma keleivių toliau skaitė laikraščius, maloniai tarpusavyje plepėjo. Ramūno būklei pagerėjus, jis sugrįžo į savo vietą. Kadangi „Ryanair“ lėktuvuose sėdynės neišsitiesia, prigulti sunegalavusiam jaunuoliui teko ant trijų sėdynių. Rūpestingoji moteris sėdėjo gretimoje eilėje.


                              Kaune gydytojai nepasitiko


                              Tačiau netrukus Ramūną ir vėl pradėjo pykinti. Vaikino gelbėtoja jį palydėjo į lėktuvo galą, kur jis vėl buvo paguldytas ant grindų. Moteris nusprendė ant galvos uždėti vėsų kompresą, tad stiuardesių paprašė servetėlių. Dideliam jos nusivylimui paaiškėjo, jog ir servetėlių šiame lėktuve nėra. Tuomet viena mergina pasiūlė panaudoti iš savo rankinės išimtus marškinėlius.

                              Lėktuvui pradėjus leistis, visi keleiviai privalėjo grįžti į savo vietas, Ramūnas taip pat. Ponia Nijolė reikalavo, jog Karmėlavos oro uoste blogai besijaučiantį vaikiną pasitiktų medikai, kurie galėtų profesionaliai apžiūrėti ir įvertinti jo būklę, tačiau ir šį kartą buvo sulaukta neigiamo atsakymo. Stiuardesė pranešė, jog lėktuvo pilotui nepavyko susisiekti su Karmėlavos oro uosto medikais. Pasiekus žemę, kaip ir buvo tikėtasi, jokių medikų nebuvo. Tiesa, išlipant iš lėktuvo stiuardesės padėkojo poniai Nijolei už Ramūnui suteiktą pagalbą.

                              Ramūnas Stankevičius žurnalistams, skridusiems šiuo lėktuvu ir stebėjusiems situaciją, įvykį komentuoti atsisakė. Tuo tarpu geraširdė ponia N. Gaulienė, kuri į Lietuvą grįžo ne atostogauti, o pagerinti savo sveikatos būklę, pasakojo, jog dar studentavimo laikais yra išklausiusi pirmosios pagalbos kursus.


                              „Ryanair“: vaistinėlės yra



                              Visą gyvenimą medicina besidominti moteris neslėpė nuostabos ir pasipiktinimo dėl „Ryanair“ kompanijos abejingo požiūrio į keleivių saugumą. „Nei viena stiuardesė nemokėjo suteikti pirmosios medicinos pagalbos. Vaikinui galėjo sutrikti kraujo apytaka, o jeigu niekas nebūtų pastebėjęs, jog jam negera ir nesuteikęs pagalbos, vyruką galėjo ištikti netgi koma“, - sakė ponia N. Gaulienė.


                              Tuo tarpu kompanijos „Ryanair“ atstovybėje Airijoje „Saloje“ žurnalistus patikino, jog visi įgulos nariai yra apmokyti kvalifikuotai suteikti pirmąją medicinos pagalbą. Be to, užtikrino, kad lėktuvuose tikrai yra Europos standartus atitinkančios vaistinėlės. Apie rugsėjo 4 d. skrydžio metu įvykusią nelaimę, „Ryanair“ atstovai teigia nieko nežinantys. Paklausus, ar „Ryanair“ klientai, nesulaukę būtinosios pagalbos iš įgulos narių, gali tikėtis materialinės kompensacijos, buvo leista suprasti, kad pokalbis baigtas.

                              idedu tik todel kad niekur dar nemaciau sio straipsnio siame forume...
                              Parašė Kazimieras Rodyti pranešimą
                              tai ten kaskaip nepanasu kad per metus tokia dezute aptarnautu milijona keleiviu, perdaug maza.
                              Parašė Kazimieras Rodyti pranešimą
                              o siaip lietuvai neprosali tureti daugiau nei viena oro uosta, pvz is palangos i tvou skristi, o jei dar butu koks oro uostas pritaikytas keleiviams pietineje lt dalyje, butu neblogai, nes ten turistu suvaziuoja nemazai i druskininkus
                              Parašė Kazimieras Rodyti pranešimą
                              kaskaip levai atrodo tas kauno oro uostas
                              Gerb. ponas Kazimierai,
                              aš suprantu, jog Kauno orouostas Jums atrodo juokingai, kaip ir juokingosios Ryanair oro linijos...tačiau be pajuokos: iš didelio garažo Karmėlavoje, kauniečių vadinamo orouosto terminalu, krovinių ir žemės ūkio naudmenų gabenimo orolinijų Ryanair, kurios oficialiai "įformintos" kaip keleivių orolinijos, ir nesujungtos kelio atšakos su regioniniu keliu Kaunas-Jonava, kurį kvaili kauniečiai vadina orouosto tūpimo taku, bei statomos dar vienos Maximos parduotuvės, kauniečių vadinamu naujuoju terminalu, aš čia nieko daugiau Jūsų komentaruose nematau.

                              Šis mano sarkazmas parodo susierzinimą, tad prašau Jūsų pataupyti bent vieno forumo dalyvio nervus (t.y. mano), ir aplenkti šią temą ir lankytis dar dažniau "Lietuvos oro linijos" temoje, kur galite išreikšti dar didesnį begalinį pasitenkinimą ir optimizmą flyLAL renesansu, kartu su naujuoju šių orolinijų terminalu, bei pasidžiaugti jų deklaruojamais siekiais aplenkti ne tik tas prasčiokų orolinijas - "Ryanair", bet galbūt ir tokį Lietuvos ir Baltijos rinkos "liūtą" - Airbaltic.

                              Šis mano prašymas atrodo gana logiškas, kuomet Jums yra nepriimtini žodžiai ar jų junginiai kaip Ryanair, Kauno orouostas, Kauno orouosto naujasis terminalas, kuriuose galite įžvelgti tiktai, cituoju:

                              Parašė Kazimieras Rodyti pranešimą
                              cha cha cha......
                              Paskutinis taisė tivoli; 2008.02.04, 17:51.
                              Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                              Dordrechtas/Haarlemas
                              Nesebaras/Plovdivas
                              Kiolnas

                              Comment


                                2 sleader: nuomone visa laika, kas nors sudaro, jei nesudaro, tai didele dalimi itakoja bent jau...
                                Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

                                Comment


                                  Parašė Recoiler Rodyti pranešimą
                                  Zmogau, tu man geriau isdestik is kur tavo nuomone tokia apie Ryanair? Kuo ji grista?
                                  Jeigu tu savo nuomone grindi tik Delfiu ir "Sokiruojancia dokumentika" per tv3 velyvais vakarais (neabejoju uzsakyta), tai geriau ir neatsakinek i si posta, nes man ir taip viskas aisku apie tave bus....
                                  Alio alio,

                                  "Ryanair" - pelno siekianti įmonė. Su Vilniaus - Kauno grybų karu ji neturi nieko bendro.

                                  O Kauno oro uosto valdžia, bent jau žodžiais (straipsneliai buvo pacituoti šioje temoje), pati pripažįsta, kad būti priklausomais nuo vieno vienintelio kliento - pavojinga. Ir kalba apie naujų kompanijų pritraukimą.

                                  Comment


                                    Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
                                    Alio alio,

                                    "Ryanair" - pelno siekianti įmonė. Su Vilniaus - Kauno grybų karu ji neturi nieko bendro.

                                    O Kauno oro uosto valdžia, bent jau žodžiais (straipsneliai buvo pacituoti šioje temoje), pati pripažįsta, kad būti priklausomais nuo vieno vienintelio kliento - pavojinga. Ir kalba apie naujų kompanijų pritraukimą.
                                    Tai as suprantu viska, ir esu uz, kad i kauna ateitu kitos kompanijos tik cia man kliuvo labai jau perdetas poziuris i airiu firmele
                                    Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

                                    Comment


                                      Beje ,naujajame Oro uosto terminale manau bus Med Punktas?

                                      Comment


                                        Parašė SAULIUS Rodyti pranešimą
                                        Beje ,naujajame Oro uosto terminale manau bus Med Punktas?
                                        Turėtų būt, bet netoli Kauno oro uosto yra Kauno rajono GMP stotis (Kaune, Pakraščio g.), esant ekstra atvejui, atvyktų per 5-8 min.
                                        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                                        Comment


                                          Štai tokios paskutinės naujienos iš Ryanair

                                          http://www.delfi.lt/news/economy/aut...hp?id=15897614

                                          Comment

                                          Working...
                                          X