Parašė grustnyj
Rodyti pranešimą
Mettal, tau ir kitiems. 

Nes man gal dar mėnesį daktarų namų areštas
Juk parašą galima paprasčiausiai atsiskanuoti.
Puiku, kad nesi abejingas viešajam transportui ir bandai ieškoti VT problemų sprendimų, teikdamas savo pasiūlymus. Nes nemažai kitų keleivių moka tik paburbėti, kad alia viskas blogai, transportas per retai kursuoja, bet nieko konkretaus nepasiūlo. Malonu, kad tiesiog domiesi viešuoju transportu. Nenuleisk galvos ir nesupyk, jei aš iškritikavau kai kuriuos tavo pasiūlymus. Gal ir aš nesu teisus, kas žino. Visi mes kartais darome klaidų, ir mokomės iš jų. Klysti yra žmoniška
Sėkmės 
Juk gyvename XXI amžiuje, negi čia dar reikia konfliktus spresti vien tik kumščiais?
Puiku, kad nesi abejingas viešajam transportui ir bandai ieškoti VT problemų sprendimų, teikdamas savo pasiūlymus. Nes nemažai kitų keleivių moka tik paburbėti, kad alia viskas blogai, transportas per retai kursuoja, bet nieko konkretaus nepasiūlo. Malonu, kad tiesiog domiesi viešuoju transportu. Nenuleisk galvos ir nesupyk, jei aš iškritikavau kai kuriuos tavo pasiūlymus. Gal ir aš nesu teisus, kas žino. Visi mes kartais darome klaidų, ir mokomės iš jų. Klysti yra žmoniška
Sėkmės 
Juk gyvename XXI amžiuje, negi čia dar reikia konfliktus spresti vien tik kumščiais? 
Bet šiaip tai juokaudamas parašiau
tikrai nenorėčiau, kad visi forumiečiai mane surastų ir sumuštų 
Ką manote? Taip, yra ir autobusai/troleibusai Pylimo gatve, yra ir 15, 16 troleibusai Kauno gatvėje, tačiau čia tik susisiekimas būtų gatvėse tarp J. Basanavičiaus g., Pylimo g. ir Kauno g.

Todėl laukite staigmenų.

Tuo tarpų 3-as troleibusas važiuos T. Narbuto gatve ir Konstitucijos prospektu, nes šiose gatvėse nėra nei autobusų, nei troleibusų, kurie gali atvežti į Antakalnio pradžią ties Leono Sapiegos stotele. Visi troleibusai iš Narbuto ir Konstitucijos važiuoja link Žirmūnų, tik 19 po Šilo tilto įsuka į Antakalnio gatve.
26A aš siūliau pratęsti iki Lukiškio aikštės, o 21 - iki Žvėryno.

Gerai, mąstau toliau.

Tuoj aš apskritai pasiūlysiu jį panaikinti
Tuoj aš apskritai pasiūlysiu jį panaikinti 
Comment