Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešojo transporto fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
    Didele pagarba A1 uz gerus fotoreportazus !
    Taciau,belaukiant tesinio is Panevezio,noretusi aplamai,kad daugiau butu AP masinu..pastebejau,kad paskutiniuose fotoreportazuose A1 dazniau fotografuoja privatininkus. Privatininkai man nepatinka.. manau tikslingiausia butu AP masinas akcentuoti.
    O privačių vežėjų autobusai, tai ne viešasis transportas ?
    Įdomus požiūris: "Man tas nepatinka, tai davai visi darom tai kas man patinka."

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
      O privačių vežėjų autobusai, tai ne viešasis transportas ?
      Įdomus požiūris: "Man tas nepatinka, tai davai visi darom tai kas man patinka."
      Privatus vezejai ir lieka privatus vezejai. Ne veltui daugelis uz ju panaikinima ir t.t. Aplamai,juk kai kurie vezejai tik po 1 masina teturi.
      Manau didziausias demesys turetu buti skiriamas AP transportui. Jie juk dazniausiai buna pagrindiniai vezejai rajone,turi tikrai ne po 1 masina, ir masinas numeruoja garazine numeracija

Comment

Tai kad ir pačio AP autobusai palieka tikėtis geresnio... Teko su Panevėžio AP Bova į Klaipėdą važiuot, tai nekažką, nekažką... Dalis sėdynių sulūžusios, kairysis bortas, rodos, tuoj nukris nuo vibracijos, ir kas smagiausia, kvailai sudarytas tvarkaraštis- 10 minučių sustojimas numatytas tik Šiauliuose, o likusias 4 valandas išsėdėk kaip nori-tualetas autobuse neveikia Ape tai, kad autobuse viso reiso metu buvo šalta-jau net nekalbu
        Paskutinis taisė ArtEGO; 2012.02.27, 15:41.

Comment

Beveik visuose pabuvota O tas mėlynas apkabinėtas VW iš vidaus dar įdomesnis. Beje, kada fotografuotas MB su numeriu EEN180? Manęs neapleidžia nuojauta, kad praeitą pirmadienį vidurdienį, taip?

Comment

O keleiviai kurie lengvatas turi gali su jais važiuoti.

Comment

Parašė mersiukas Rodyti pranešimą
              O keleiviai kurie lengvatas turi gali su jais važiuoti.
              Jeigu čia klausimas, tada gali.

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                Didele pagarba A1 uz gerus fotoreportazus !
                Taciau,belaukiant tesinio is Panevezio,noretusi aplamai,kad daugiau butu AP masinu..pastebejau,kad paskutiniuose fotoreportazuose A1 dazniau fotografuoja privatininkus. Privatininkai man nepatinka.. manau tikslingiausia butu AP masinas akcentuoti.
                Nedažnai. Privatininkai ir man nepatinka. Bet mane labiau domino faktinė VT padėtis. O Panevėžyje priemiestyje ji tokia, kokia yra - dominuoja privatininkai su mažomis geldomis (kaip ir prieš tai reportaže iš Marijampolės). AP Panevėžyje turi tik kelis priemiesčio maršrutus.
                Daugiau nuotraukų su AP autobusais bus šį vakarą vėliau.

Comment

Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
                  Beveik visuose pabuvota O tas mėlynas apkabinėtas VW iš vidaus dar įdomesnis. Beje, kada fotografuotas MB su numeriu EEN180? Manęs neapleidžia nuojauta, kad praeitą pirmadienį vidurdienį, taip?
                  Ne, vasario pradžioje. Ir pabuvota tikrai ne visur.

Tęsiu.

Kai kurie Panevėžio AP tarpmiestiniai autobusai.

Ką ir bepridurti, kai miesto žemagrindis leidžiamas tarpmiestiniu maršrutu...

Paskutinis taisė Al1; 2012.02.28, 19:58.

Comment

Kitų miestų vežėjų tarpmiestiniai autobusai.

Rokiškio AP.

Pasvalio AP.

Paskutinis taisė Al1; 2012.02.28, 20:00.

Comment

Tarptautiniai autobusai.

Comment

Keli miesto autobusai.

Viskas.

Comment

/\ Panevėžys - neabejotinas "Neoplanų" lyderis Lietuvoje, Kautrai "suTemsėjus".

Comment

Kažkada "Kautra" buvo "Neoplanų" lyderis.

Comment

Gal originale matosi, kas ant lentelės virš priekinių durų parašyta?
                              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

11-230

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                  [...]kai kuriais maršrutais mikroautobusai veža stovinčius keleivius, ką KET draudžia[...]
                                  KET nedraudžia vežti stovinčių keleivių, jei transporto priemonėje numatytos stovimos vietos. Tai žinau, nes tą dalyką man išaiškino VKTI. Jie kartais tą dalyką kontroliuoja lygindami parduotų bilietų skaičių tam tikrame maršruto ruože su autobuso talpa. Už pasikartojančius pažeidimus atima licenciją vežti keleivius tuo autobusu. Taip vos Kupiškio AP neprarado licencijos maršrutui iš Kauno. Nes neįmanoma prognozuot keleivių srauto. Kartais keleivių būna visą maršrutą ~35, kartais būna tik ~5. O skirtingo dydžio autobusų eksploatacijos sąnaudos stipriai skiriasi.

Daugelio privatininkų autobusai maži, nes keleivių daugiau būna tik iki pirmų dviejų sustojimų nuo maršruto pradžios. Taip pat daugeli rajoninių maršrutų aptarnauja tie patys privatininkai, kurie seniau aptarnavo miesto maršrutus. Tai praktiškai privatininkų atsikratyti nepavyko, jie persikėlė į priemiesčio maršrutus. Jie dar pyksta, kad savivaldybė liepia aptarnauti nepelningus maršrutus.

Comment

Parašė sknts Rodyti pranešimą
                                    KET nedraudžia vežti stovinčių keleivių, jei transporto priemonėje numatytos stovimos vietos. Tai žinau, nes tą dalyką man išaiškino VKTI. Jie kartais tą dalyką kontroliuoja lygindami parduotų bilietų skaičių tam tikrame maršruto ruože su autobuso talpa. Už pasikartojančius pažeidimus atima licenciją vežti keleivius tuo autobusu. Taip vos Kupiškio AP neprarado licencijos maršrutui iš Kauno. Nes neįmanoma prognozuot keleivių srauto. Kartais keleivių būna visą maršrutą ~35, kartais būna tik ~5. O skirtingo dydžio autobusų eksploatacijos sąnaudos stipriai skiriasi.

Daugelio privatininkų autobusai maži, nes keleivių daugiau būna tik iki pirmų dviejų sustojimų nuo maršruto pradžios. Taip pat daugeli rajoninių maršrutų aptarnauja tie patys privatininkai, kurie seniau aptarnavo miesto maršrutus. Tai praktiškai privatininkų atsikratyti nepavyko, jie persikėlė į priemiesčio maršrutus. Jie dar pyksta, kad savivaldybė liepia aptarnauti nepelningus maršrutus.
                                    Mikroautobusuose stovimų vietų nėra numatyta.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                      Mikroautobusuose stovimų vietų nėra numatyta.
                                      Tuose, kurie yra privatininkų ir važiuoja į rajonus - yra.

Comment

Negali būti, jei gamintojo nenumatyta. Visokiuose senuose Ford Transit'ai, MB ar Iveco Daily stovimų vietų nėra.

Comment

Trakų autobusų naujiena - Setra S215SL

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Working...
                                          X