Fe, ir kam jie su 124-uoju taip pasielgė... Taip gražiai atrodė žaliai-geltonas.
Neseniai, kaip ir sužinojau galimas to priežastis. Pasirodo, kažkokia bobutė išlipo iš autobuso, o po to jo nesurado, nes kita pusė buvo geltona, o ne žalia - taigi, namo tikriausiai teko eiti pėsčiai O jei rimtai kalbant, tai nemaža prabanga dažyti visą autobusą, nes dažnai kainuoja nepigiai, o kuomet naudojama ne viena spalva, jie dažniau atsilupinėja. Žalia-geltona jie buvo nudažyti dar fabrike, todėl ganėtinai ilgai laikė.
Tai jį perdažė dėl to, kad seni dažai buvo atsilupę jau? Nes Fotobus'e tavo nuotraukoje jis atrodo fantastiškai.
Na taip, kaip ir dviaukštis EAG, šis buvo perdažytas dėl nekokios išvaizdos, juolab, kad abu šiuos autobusus vis dar leidžia į užsienį. Galbūt 124 ir neatrodė labai prastai, bet vis vien, vasarą reikia daugiau didesnės talpos autobusų, o nemaža dalis mechanikų išeina atostogauti...
PS. Ta nuotrauka fotobuse daryta jau beveik prieš metus.
Mettal, iš kur jie tą KAG-3 gavo? Kiek atsimenu, vienas buvo rastas apie 1987 m. Vilniuje, Dvarčionių soduose, bet būklė buvo nepavydėtina, daugiau KAG lygtais niekas rimtai neieškojo
Buvo pas viena kolekcininka Alytuje, taciau jis pradejo ispardavineti savo kolekcija ir dabar perleistam kitam kolegai..
Tasai Irizar PB priklauso estams. Pirko, aišku, naują, o ne iš švedų. Jie tokių negamina. Berods, Irizar yra ispanų gamybos.
Taip, Scania naudoja ispaniskus Irizar kebulus gamyboje.
O LUX Express tai buves TIBUS, kuri valde estai nustekeno, subankrotino. Bet viskas buvo perpumpuota i LUX Expresa. SIMPLE express taip pat ju. Viskas glaudziasi po sketinis zenklu - Eurolines...
Besišypsantis 4 maršruto MAN EL202 (irgi negražiai pavadintas MAN A12 ir su šiandien pasibaigusia TA ), H. Manto g.
Pirmasis mano pamatytas miesto autobusas Klaipėdoje buvo šis 4 maršruto MB O405N2 (2010-07-08), tačiau jo nuotrauka išėjo prastoka. Kitą dieną dar 3 kartus jį fotografavau, bet vis nesėkmingai .
Kiti autobusai
АСЧ.03 "Чернигов" (ASČ.03 "Černigovas") prie Senosios Perkėlos, tikras raritetų raritetas
Niekur nesu matęs tokio modelio kaip Renault Multirider. Mačiau dar 1 ar 2 tokius pat/panašius mikroautobusus
Šiaip nė karto nemačiau, kad ten būtų didžiulės norinčių įlipti eilės. Man pasirodė, kad žmonių net per mažai buvo. Vairuotojai vienu metu atidaro abiejas duris (jei yra išlipančių), tačiau žmonės tvarkingai eina link priekinių. Prie vairuotojo kabinos yra sumontuoti 2 komposteriai (iš abiejų šonų: vienas šalia kabinos, kitas prie turėklo šalia priekinės sėdynės). E-bilieto sistema yra tokia pati kaip Vilniuje – tie patys geltoni e-bilieto komposteriai, tos pačios "Mijolos" pas vairuotojus, tos pačios švieslentės stotelėse ir tie patys "krokodilai".
3/3
[Pirmasis mano pamatytas miesto autobusas Klaipėdoje buvo šis 4 maršruto MB O405N2 (2010-07-08), tačiau jo nuotrauka išėjo prastoka. Kitą dieną dar 3 kartus jį fotografavau, bet vis nesėkmingai .
Comment