101 tikrasis garažinis numeris.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą101 tikrasis garažinis numeris.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąatsimenu sia "Toks'o" Karosa 1999m. marsrute Vilnius-Skuodas (ekspresas). Kaip pagalvoji per visa Lietuva nuo Vilniaus net iki Skuodo tokia Karosa vaziuodavo..bet kazkaip netikiu jog ir i kokia Palanga ar Klaipeda ja leisdavo. Beje-gal kas pamenate pirmaisiais "Toks'o" ikurimo metais ar dar netgi esant "pilnam" "Vap'ui" kokios masinos aptarnaudavo pajuri: Palanga, Sventaja.. ar dar idomiau kokios i tolimas uzsienio valstybes vaziuodavo?
Comment
-
Ko jau ko, bet Jelcz maršrute Vilnius - Zarasai nesitikėjau išvysti:
Ko gero, daliai įmonės "Irzimas" draudimas nė motais - tos pačios dvikalbės lentelės. Maršrute "Vilnius - Valčiūnai" mačiau uždengtus popieriumi lenkiškus užrašus.
Dabar šią madą (anot valdininkų - ydą) perėmė ir R. Stankevič įmonė (Wilno - Sloboda (Slabada); Wilno - Stare Siolo(Senasalis)):
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKamera normali, tik va priartinimas per didelis. Paskutinės foto matomai pro autobuso langą.
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąnormaliai, s kamera ar telefu folmavai?
Dėl priartinimo, tai nėra jis toks didelis, tačiau aš vis dar neįsisavinau nuotraukų mažinimo. Originalios tik sumažintos foto:
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąas nesakau,kad ji nenormali, tik paklausiau.... O šiaip tai nelabai rekomenduoju fotografuoti su tokiu dideliu priartinimu, nes tada vaizdas išsikreipia.
Comment
-
Būna sutapimų... Prieš keletą dienų, gegužės 13-tąją, nufotografavau TOKS-o Setra S315HD Nr. 144:
O šiąnakt vėl teko ją pamatyti - tik jau lėėėėtai parvelkamą kažkur nuo Kauno pusės ir štai taip graudokai atrodančią...
Įdomu, ar ją bandys remontuoti ar nurašys, kaip sudaužytąją 147-tą...
Comment
-
Parašė uH1978 Rodyti pranešimąČia yra karas. O kare kaip kare. 2000 metais dirbau mikriuku tai Šilainiuose Žemaičių pl. stotelej įvairių mikrų maršrutų važiuojančių iki Kauno pilies, intervalas buvo vidutiniškai 20 SEKUNDŽIŲ.
O kai 2 pešasi , 3 laimi , tai yra keleivis
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąBūna sutapimų... Prieš keletą dienų, gegužės 13-tąją, nufotografavau TOKS-o Setra S315HD Nr. 144:
Atvaizdas
O šiąnakt vėl teko ją pamatyti - tik jau lėėėėtai parvelkamą kažkur nuo Kauno pusės ir štai taip graudokai atrodančią...
Atvaizdas
Įdomu, ar ją bandys remontuoti ar nurašys, kaip sudaužytąją 147-tą...Aš manau, jog turėtų remontuoti nes pažeidimai nėra tokie ir dideli, reiktų tik naujo variklio ir keletos galinės kebulo dalies dalių, kurių Setrų pilnas TOKSo parkas tikrai turi.
Comment
-
Man'o autobusai, kad ir sitie labai geri, o naujesni tai isvis kosmosasteko man vokietijoje vaziuoti
labai smagu jame, ypac vasara, kai salone gaivu, labai patogus salonas, viskas su protu isplanuota, jau nekalbu kad jame svariau nei kokioje ligonineje...
gera technika, galejo vietoj solariu mum i kauna tokiu nupirkt
pajaustume skirtuma
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąMan'o autobusai, kad ir sitie labai geri, o naujesni tai isvis kosmosasteko man vokietijoje vaziuoti
labai smagu jame, ypac vasara, kai salone gaivu, labai patogus salonas, viskas su protu isplanuota, jau nekalbu kad jame svariau nei kokioje ligonineje...
gera technika, galejo vietoj solariu mum i kauna tokiu nupirkt
pajaustume skirtuma
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąBet MAN'ų ir kaina atitinkamai didesnė... O švara tai kalbant apie autobuso markę čia visai ne prie koPaskutinis taisė OneMillion; 2010.05.17, 09:58.
Comment
Comment